Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane... nie wiem co mi odbiło, ale dzisiaj w lumpiku kupiłam parę bodziaków dla dzidzi...uniwersalnych i parę dla chłopca parę dla dziewczynki...za cały worek zapłaciłam 25 zł a ciuszki pierwsza klasa...
ojj...a miałam się powstrzymać z kupowaniem do dnia, kiedy poznam płećaleksa.wawa, kark, dba, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia głowa do góry! Bedzie dobrze!
A czemu to Staraczka sie zlikwidowala? Juz nas nie lubi?
Słuchajcie ja dostalam chcice na Michałki. Wczoraj wrąbałam pol kiloOgolnie na slodkie mnie mdli i jak widze jakies ciastko z kremem czy cos podobnego to mi slabo, ale od wczoraj jakos tak zaczynam łapać smaka na czekoladowe
Pobolewają mnie od wczoraj jajniki (chyba to jajniki bo tak jakoś po bokach). Bol jest taki jakby igły ktoś wbijał
myślicie ze to moze byc rozciagajaca sie macica? -
nescafe wrote:lo matko no jak to wolne?
Tak z zaskoczenia, nie pisalo nigdzie wczesniej? Nie bylo nikogo, na zastepstwo? Bedziesz czekac tydzien , czy smigasz gdziesz wczesniej?
Ewelcia moze idz gdziesz wczesniej, do lekarza, bo do piatku to daleko.
Kobiety macie stare daty wizyttabela przestarzala cosik, uzpelniac sie nommm .
Tak w ogole to dzien dobryi spadam chate ogarnac i na obiada :Po a w srode na usg w koncu. W zyciu bym, do marca z wizyta nie wytrzymala, to trzeba prywatnie smiagac
:/
Malpa zawsze mowila jak ma wolne , ale myslala pewnie ze przyjde w tamten czwartek czy piatek to ie wspominala.
Zaczekam ten tydzien,jest wszystko ok wiec nie bede szla gdzie indziejhttps://www.maluchy.pl/li-68999.png -
aleksa.wawa wrote:
Pobolewają mnie od wczoraj jajniki (chyba to jajniki bo tak jakoś po bokach). Bol jest taki jakby igły ktoś wbijał
myślicie ze to moze byc rozciagajaca sie macica?
Mnie wczoraj też tak kłuło wieczorem..z lewej strony...dziś już przeszło...być moze to wlasnie spowodowae tym, ze macica rosnie i wiazadla sie naciagaja... -
Jovi, jeśli to nie problem to napisz nam potem co ze staraczką, bo martwimy się. Mam nadzieję że wszystko ok z nią i dzieckiem.
Ewelcia, kark, Monikkk lubią tę wiadomość
-
nescafe wrote:rabarbarka, Pipek83, Paula55, assantea, Migotka22, b-c, AnkaK, Jovi81, Anda , Ewelka, Asia29
Kiedy macie wizyte?
Czekam na wynik bety, zadzwonię do gin i wtedy będę wiedziała co dalej. Na razie samopoczucie jest duuuużo poniżej tego czego bym sobie życzyła więc po malutku przyzwyczajam się tej myśli.
Dziękuję Wam za wsparcie. Mimo wszystko będę tu do Was zaglądała, żeby zobaczyć jak Wasze maleństwa się mająI trzymam za Was kciuki
-
akuszerka89 wrote:Jovi, jeśli to nie problem to napisz nam potem co ze staraczką, bo martwimy się. Mam nadzieję że wszystko ok z nią i dzieckiem.
akuszerka89, kark, Ewelcia, AnkaK, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Czekam na wynik bety, zadzwonię do gin i wtedy będę wiedziała co dalej. Na razie samopoczucie jest duuuużo poniżej tego czego bym sobie życzyła więc po malutku przyzwyczajam się tej myśli.
Dziękuję Wam za wsparcie. Mimo wszystko będę tu do Was zaglądała, żeby zobaczyć jak Wasze maleństwa się mająI trzymam za Was kciuki
Kochana a kiedy masz wyniki bety?
-
jovi81 wrote:Ustaliłam że u Staraczki wszystko w najlepszym porządku. Po porostu zlikwidowała konto ale z nią i z maleństwem wszystko o.k.
ufff to dobrze, bo już się martwiłam. Jeśli masz z nią kontakt, to powiedz, żeby czasem dała jakiś znak życia, co u niej i maleństwa:) Znam staraczkę jeszcze z forum o IVF na Ovu i dlatego tak się dopytuję -
ja mam 12 lutego, ale u innego lekarza :)Zobaczymy czy będzie dobrze
a ja dzisiaj bezczelnie zwiałam ze szkolenia. teraz siedzę w łóżku i mam nadzieję, że nie sprawdzali drugi raz obecnosci.kark lubi tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
jejciu wczoraj miałam taką chcicę na ogórki kiszone że szok i wszamałam prawie cały słoik
dziś znów bym zjadła, ale wytrzymam i nie ruszę
Ja mam wizytę dopiero 13 lutego i wtedy będę miała chyba 1 usg, ciekawe jak mój skarb będzie wyglądał.
W środę natomiast idę na badania z krwi i mocz. -
nick nieaktualnyHej kochane widze,ze troche nowych kobietek-mamusiek jest witam
Kochane na poczatek mówie,ze ja mam wizyte w czwartek 6.02 na godz. 15
mnie meczą mdłosci ale raz mniej raz wiecej ratuje mnie nadal wit B6
zgaga,lekkie zaparcia,wzdecia oraz sennosć a brzuszek pobolewa ale bardziej to rozciaganie po bokach. Boje sie bardzo wizyty czy jest z Maleństwem wszystko dobrze ale cóż nic nie zmienie juz.
Kochane buziaki dla każdej z WasJagoodkaK lubi tę wiadomość
-
Oj senność i zmęczenie to także i moja zmora...za to w nocy się często budzę i nie mogę dalej zasnąć... no a teraz mąż mi wyjechał na tydzień i mam już jedną w 100% nieprzespaną noc za sobą...dziś kolejna...a gdzie tu do piątku
inessa lubi tę wiadomość