Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEWCZYNY MACIE PRZEPIEKNE DZIECI
JAK OGLADAM ZDJECIA TO ZACALOWALABYM KAZDE MALENSTWO.
Wczoraj dostalam ksiazke o ktorej pisalyscie T. Hogg. Dopiero zaczelam ja czytac i juz mi sie podoba jak jest napisana.
Wczoraj rowniez kolezanki mnie wyciagnely do parku, zeby zrobic mi zdjecia brzuszkowe, ogolnie to nie bardzo chcialam, ale dobrze sie sie uparly, bo fajnie wyszly.
Do kobietek w dwupaku : jak nie macie zdjec brzuszkowych to zrobcie sobie, wezcie kolezanke czy meza 2-3 stroje, kapelusz czy buciki i zrobcie sobie zdjecia, to na prawde fajna pamiatka.
Dzidziusiom ktore musza zostac w szpitalu zycze mnostwo zdrowka i szybkiego powrotu do domku.stardust87 lubi tę wiadomość
-
dzieńdobry
spałam dziś do 10, później śniadanko i znów leżakowanieaż miło mąż kawę do łóżka mi zrobił mmmm...
a później coś mi jeździ po brzuszku i na szybko do kibelka i sprawa "2" na rzadkoczyżby coś się zaczynało? i chyba czop mi odchodzi bo non stop mam gacie mokre...
dzieciaczki macie urocze dziewczynyi szybko kg gubicie, abym ja tak miała...
zaczynam jakoś puchnąć teraz i znów waga 1 kg do przodu... no ale nie jest źle bo mam 10 kg na plusie po jedzeniu -
Stardust max nie określają, jedynie te minimum. Jak mniej to do lekarza, bo zastój w jelitach się robi. Ale 6 to i tak nieźle
Synek piękny
Co się chwalisz, że już ważysz jak sprzed ciąży?Każdy kto przytył 7 kilo by tyle ważył, nie to co my słonice :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:20
ofcooo, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Ewi mi zdjecia robily dwie kolezanki dwoma aparatmi
na szczescie jeden jest moj
Jak zgram zdjecia to wsatwie, a z drugiego to pewnie bede miala za kilka dni.
ja na wage nie wchodze, jak mi lekarz osatnio zaspiewal 69,5 kgWaga to moj wrog numer jeden
-
afrykanka wrote:DZIEWCZYNY MACIE PRZEPIEKNE DZIECI
JAK OGLADAM ZDJECIA TO ZACALOWALABYM KAZDE MALENSTWO.
Wczoraj dostalam ksiazke o ktorej pisalyscie T. Hogg. Dopiero zaczelam ja czytac i juz mi sie podoba jak jest napisana.
Wczoraj rowniez kolezanki mnie wyciagnely do parku, zeby zrobic mi zdjecia brzuszkowe, ogolnie to nie bardzo chcialam, ale dobrze sie sie uparly, bo fajnie wyszly.
Do kobietek w dwupaku : jak nie macie zdjec brzuszkowych to zrobcie sobie, wezcie kolezanke czy meza 2-3 stroje, kapelusz czy buciki i zrobcie sobie zdjecia, to na prawde fajna pamiatka.
Dzidziusiom ktore musza zostac w szpitalu zycze mnostwo zdrowka i szybkiego powrotu do domku.
napisz proszę skad masz te książkę? zamówiłaś gdzieś? -
Paula55 wrote:Fipsik jestes hardkorem!!!
Mnie by chyba w dyby musieli zakuc zebym znow na studia szla i to z malym dzieckiem na cycku
A co miałam robić całą ciążę i rok macierzyńskiego? 2 lata w plecy. Nie dam się uwiązać w domu w pieluchach :]
Gorzej, że cały listopad będę musiała robić praktyki po 4 godz dziennie. Pewnie będę musiała pokarm ściągać, żeby tatuś karmił. No i nie podoba mi się, że istnieje opcja że będę w szpitalu jak będzie pierwszy zjazd
Do niedzieli korek bo wystawa, ale potem niech się rodzi, żebyśmy wyszły ze szpitala do 27Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 12:33
afrykanka, Paula55 lubią tę wiadomość
-
aicha wrote:napisz proszę skad masz te książkę? zamówiłaś gdzieś?
Ja zaczęłam dziś czytać i jak dobrze pójdzie to dziś skończe.Bardzo fajnie napisana i czyta się z łatwością.Zeby jeszcze wychowanie dziecka było takie proste jak tam opisywane to byłoby cudownie:-)afrykanka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Paula55 wrote:Fipsik jestes hardkorem!!!
Mnie by chyba w dyby musieli zakuc zebym znow na studia szla i to z malym dzieckiem na cyckuPaula55 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
Była położna, zapytałam o te bóle brzuszka u maluchów i powiedziała że niestety układ trawienny malucha musi się przestawić i tak musi być że dzieci się prężą. Można lagodzić pijąc herbatkę z kopru, robiąc ciepłe okłady i masować brzuszek ale dzieci muszą to przejść.
Paula55, verynice, Nelus lubią tę wiadomość