X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak na na wieczór :)
    Moi Panowie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:41

Ewi25, verynice, afrykanka, storczyk, aswalda, K_A_M_A, Nelus, Majeczka2014, magdzia26, ofcooo, nenka, Io, zoi, BlackLuna, justyna14 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej!
    Właśnie dotarłam do terminu, ale oznak zbliżającego się porodu ani widu, ani słychu. Nie chciałam wcześniej rodzić, ale przeterminowana też nie chcę być. Buuu

storczyk, Tysia87 lubią tę wiadomość

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofcoo, a jak tam u Ciebie sytuacja?

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mala tak szaleje ze raraz sie skicham z bolu, musi napierac na kanal rodny bo boli jak choleraaa!!U mojego meza w pracy kolega przepowiedzial ze urodze dzisiaj, do polnocy ma czas, moze mu sie sprawdzi :)

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dopiero wróciłam do domu, byliśmy z mężem na zakupach i kupiliśmy aparat nicona to będziemy małego cykać od początku lepsiejszym sprzętem:) a później zaszliśmy na kebaba, zjadłam super extra duzego mniam :) trzeba korzystać dopóki można.
    A po obiedzie zaszliśmy do mojej przyjaciółki jakoś się zgadać na jutrzejszy pogrzeb, ech jak sobie pomyślę to mi już smutno :(.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaDS wrote:
    Hej, hej!
    Właśnie dotarłam do terminu, ale oznak zbliżającego się porodu ani widu, ani słychu. Nie chciałam wcześniej rodzić, ale przeterminowana też nie chcę być. Buuu

ja już w sobotę bedę przeterminowana :/

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie kur.. zabolalo teraz az podskoczylam na krzesle. Dziekuje nie rodze ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    a ja dopiero wróciłam do domu, byliśmy z mężem na zakupach i kupiliśmy aparat nicona to będziemy małego cykać od początku lepsiejszym sprzętem:) a później zaszliśmy na kebaba, zjadłam super extra duzego mniam :) trzeba korzystać dopóki można.
    A po obiedzie zaszliśmy do mojej przyjaciółki jakoś się zgadać na jutrzejszy pogrzeb, ech jak sobie pomyślę to mi już smutno :(.
    ktos ci zmarl bliski?wspolczuje w takim razie

• verynice Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z nudów mam takiego pacmana ze masakra... jakbym miała wymienić co pożarłam dzisiaj to szok... przed chwilą zjadłam całą kalarepę a po 2 min otworzyłam pudełko z Pieguskami i właśnie je pochłaniam :/

dqprpx9ikjqhrova.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaDS wrote:
    Hej, hej!

nie ty pierwsza ;) ja jutro dotre do terminu i tez nic sie nie dzieje :/

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia:)))) wrote:
    ktos ci zmarl bliski?wspolczuje w takim razie

mama mojej przyjaciółki z którą się znam od przedszkola i jej mamę tak samo więć są dla mnie jak rodzina prawie. Miała wypadek, ukraiński tir w nią walnął na czołówkę...

qb3c82c3gptozz8t.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    storczyk wrote:
    nie ty pierwsza ;) ja jutro dotre do terminu i tez nic sie nie dzieje :/

Ja mam niby 4 dni jeszcze, ale przyłączam się do Was...bo też się u mnie nic nie dzieję i wątpię aby się zadziało..

storczyk lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tego się nie spodziewałam jestem na porodowce.Po dzisiejszej wizycie kontrolnej położna skierowała mnie do szpitala z powodu wysokiego ciśnienia i białka w moczu. Miałam komplet badań. Rozwarcie na 3 cm i robiła mi masaż szyjki bolało jak diabli. Czekam na dalszy zwrot akcji trochę się boje trzymajcie kciuki :)

verynice, aswalda, afrykanka, nenka, fabiola lubią tę wiadomość

thiki0a.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    mama mojej przyjaciółki z którą się znam od przedszkola i jej mamę tak samo więć są dla mnie jak rodzina prawie. Miała wypadek, ukraiński tir w nią walnął na czołówkę...

Ewi25 sorki za pytanie ale skad jestes?

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata trzymamy kciuki dawaj znac w miare mozliwosci!! :)))

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze, Beata! Trzymam kciuki!! :)

Justyna14 jak tam sytuacja na froncie?

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:

o rety!wpolczuje tej dziewczynie bo wiem co przezywa, ja stracilam mame 5 lat temu tez w wypadku.To jest uczucie nie do opisania, czlowiek sie chce wybudzic z tego jakby to byl najgorszy koszmar ale niestety sie nie da....
    mialam 22 lata wtedy, bylam na stazu w biurze poselskim wtedy( po stazu mialam tam zostac) , jezdzilam do brukseli, poznawalam wazne osoby z polityki, asystowalam w konferencjach prasowych a potem wszytsko zawalilam po popadlam w depresje.....schudlam 14 kg od wagi 67 przy wzroscie 175(wygladalam jak zombie), anemia jak nic, zostawilam obecnego meza na pol roku prawie, pogubilam sie w zyciu strasznie ale na szczescie moj nie zmordowany obecny maz walczyl o mnie i dla niego sie wkoncu pozbieralam ale deprecha trwala jakies 2 lata i oczywiscie leki. Teraz zostala mi nerwica lekowa ktorej ciezko sie pozbyc, gdy sie zdenerwuje potrafie stracic przytomnosc a serce wali mi z 160 um. Boje sie troszke porodu zeby prtzypadkiem tam nie pasc na sali bo sie o dzidziusia boje ze jej zaszkodze:)
    NO to taka ma historia, wazne aby ta przyjaciolka miala wsparcie bo kazdemu sie wydaje ze lepiej sie nie oddzywac w takiej sytuacji a to wlasnie tak nie jest bo trzeba wspierac taka osobe zeby wiedziala ze nie jest sama:)

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    storczyk wrote:
    Ewi25 sorki za pytanie ale skad jestes?

z Puław, a wypadek w Klwatce był 9 września

qb3c82c3gptozz8t.png
  • storczyk Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak myslalam ze gdzies z tych okolic bo tez słyszalam o tym wypadku

uwo9skjov1t98887.png
    klz9zbmhnb3g5bbo.png

bfaregz2tz4ll0xg.png
  • anulka81 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny od wczoraj jesteśmy w domku :-) pępek w końcu odpadł mam nadzieje ze teraz będzie się dobrze goil.
    Gratulacje dla nowych mamusiek i trzymam kciuki za następne porody.

magdzia26, verynice lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69207.png
‹‹ 1987 1988 1989 1990 1991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ