Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Napewno T cie nie zostawi. Tym bardzoej jak pracuje u taty. No kurde. Chyba synowi by tego nie zrobil
Widze ze poruszylyscie temat kolejnego dziecka ja tez jak Majeczka chce poczekac 3 -4 lata.
Po 1 po cc powinnam min 2 lata zaczekac.
Po 2: nie chce od razu z pieluch ladowac sie w pieluchy. Mam przyjaciolke ktora ma dzieciaki z roznica wieku rok i troche i podziekuje
Ok. Uciekam bo nie wiem ile moj syn łaskawie da mi pospac
pomoim tesciu wszystkiego mozna spodziewac
uciekaj,uciekaj... kazda minuta na odpoczynek dobra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my wczoraj zaszalelismy w nocy, jestem w szoku bo nawet lepiej mi po porodzie tzn jestem bardziej wrażliwa na dotyk i większą przyjemność sprawia mi seks tak w ogóle to zapomnieliśmy się zabezpieczyć hahaha niezle jaja! tyle czasu było bez ze nawet o tym nie pomyślałam a po wszystkim myślę sobie ups przecież mogę zajść w ciążę to by dopiero było ...
Majeczka2014, magdzia26, ofcooo, le'nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecko idzie na rekord. Karmienie + pielucha + odbicie + usypianie = 25 minut oby tak mu już zostało no to idę spać dalej
Majeczka2014, magdzia26, Nelus, akuszerka89, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelus wrote:Swoją drogą to w jakim wieku dziecko przesypia cała noc?
Nelus lubi tę wiadomość
-
A z tym spaniem całą noc to różnie bywa. Teoretycznie od 3 miesiąca dziecko już nie musi jeść w nocy ale nie wiem czy któreś w tym wieku tyle śpi. Mojej przyjaciółki syn jak miał rok to spał od 18 do 6 rano bez przerwy a u mojej kuzynki dopiero 9 miesięczny maluch ZACZYNA przesypiac dłużej niż 4 h w nocy bez przerwy.
Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no właśnie. Każde dziecko inaczej.. Ale później napewno jest łatwiej i jest szansa na dłuższy idpiczynek
Czemu przy robieniu siusiu boli/rwie mnie krocze..szyjka? wie którąś? Mialyscie tak?
Wszystko mnie boli..
Zaczynam jeczec Wam od rana...eh jak ją to "lubię"Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 04:36
-
Boze, nie daje rady..... Przez to, ze moj maz nie.zrobil.wczesniej tego cholernego remontu ja jeetem z.dzieckiem praktycznie sama od poczatku! Juz mnie cholera strzela jak.sobie mysle, ze on tam sobie w domu spi w najlepsze, a ja powoli wpadam.w.jakas depresje!!!!! Maly od prawie 3h nie spi, zwymiotowal tak strasznie, ze mu nosem lecialo, moja koszula az ciezka tak obrzygana, cala posciel, on nawet na glowie. Nie mam sily go juz nosic, bo mi rece mdleja. Mam since pod oczami na pol twarzy. Wkurza mnie to, ze jak A. do nas przyjezdza na noc czasem, to ten maly skurczybyk akirat ma faze, ze spi. A jak jestem sama, to on daje w kosc po calosci. Chyba nawet plakac nie mam sily. Nie chce znienawidzic wlasnego dziecka!!! Przeciez on nie jest winny temu, ze jest na swiecie, ze nie moze zasnac. Tak mi go bylo zal jak zwymiotowal. Ale juz nie mam sily, od 2 z nim walcze. A co jesli ten moj strach z konca.ciazy, czy nie jestem gotowa na bycie matka, byl uzasadniony?! Co jesli naprawde nie jestem? Przeciez to dziecko, maly czlowiek, nie ma juz odwrotu. Kocham go nad zycie i bez wahania oddalabym za niego swoje. Spie jak na szpilkach i budze sie jak.tylko wstrzyma oddech na sekunde. Ale teraz nie mam sily w sobie. Boje sie.https://www.maluchy.pl/li-68923.png
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ja powinnam byc konsekwentna. Skoro chcialam.dziecko, to teraz powonnam zacisnac zeby i sie nim opiekowac jak trzeba. A ja wymiekam po.3 tygodniach nieprespanych nocy. Jestem dorosla, sprowadzilam na swiat malego czlowieka, a nie mam sily i cierpliwosci, zeby mu zapewnic wlasciwa opieke. Co ze mnie za.czlowiek i matkahttps://www.maluchy.pl/li-68923.png