Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a to moje śliczności:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 21:21
justyna14, justysia90, deidre, mycha89, stardust87, Nelus, afrykanka, Zaczarowana, hela, rabarbarka, Szonka, jovi81, Beataa25, kark, verynice, Migotka22, Mika 28, Fipsik, akuszerka89, Emalia82, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
deidre wrote:Mój mąż wczoraj sprawdzał po ile są bilety do Nowej Zelandii... może przesadza, ale boję się być tutaj, zwłaszcza w ciąży, jak Rosja stwierdzi, że trzeba też Polsce wklepać...
Ja sie słabo orientuje bo nie mam polskiej tv, jak to Rosja chce Polsce wklepac? Niby za co? -
Serduszko pięknie bije
144 uderzenia na minutę wiec super! Dała mi skierowanie na badanie krwi na jutro i koniecznie w tyg muszę zrobic usg. Ogólnie pozytywnie:) zezwoliła na seks i lot samolotem . Poza tym nie moge jeść słodkiego i pic soków
tylko owoce woda i mleko. I długie spacery bo według niej 4kg tym tyg to za duzo, a ja tak sie cieszylam ze tyje bo zawsze byłam za chuda
Quatriona, jovi81, Szonka, kark, verynice, Zaczarowana, akuszerka89, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Mycha, ja mam taką mamę jak ty teściową...
Za to teściową kocham całym sercem, nie ważne czy mieszkałyśmy razem czy tak jak teraz 20km od siebieAle to chyba też kwestia tego, że ona ma urodziny 23 marca, a ja dzień po niej, więc na wszystko mamy podobne poglądy
Właśnie zobaczyłam reklamę wojska polskiego i się trochę przestraszyłam... Wy się przejmujecie w ogóle Ukrainą itd.?
Ja się przejmuję, boję się żeby 3 wojny z tego nie byłoMam nadzieję, że konflikt rozejdzie się po kościach ale Rosja to nieprzewidywalny kraj i wszytkiego można się po nich spodziewać.
-
jovi81 wrote:witajcie z rana,
b-c , justysia piękne te Wasze maleństwa
Miałyście USG prenatalne już przez brzuch czy nadal przezpochwowe ?
Ja mialam dopochwowe. W sumie to dziwię się, bo pamiętam, że we wczeniejszych ciążach miałam usg tylko przez brzuch.jovi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na poprzedniej wyzycie w 12tyg miałam już przez brzuch i jestem zła bo jak dzidzia zaczęła tańczyć to się śmiałam no i Pani doktor nie mogła robić USG...smiała się razem ze mną w sumie
No ale przez to mało widziałam dzidzię
Jutro prenatalne i z tego co kojarzę to też będzie przez brzuch
jovi81 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Mycha, ja mam taką mamę jak ty teściową...
Za to teściową kocham całym sercem, nie ważne czy mieszkałyśmy razem czy tak jak teraz 20km od siebieAle to chyba też kwestia tego, że ona ma urodziny 23 marca, a ja dzień po niej, więc na wszystko mamy podobne poglądy
Właśnie zobaczyłam reklamę wojska polskiego i się trochę przestraszyłam... Wy się przejmujecie w ogóle Ukrainą itd.?
Moja teściowa też ma urodziny 23 marcai jest kochana
Ja mam 18 a mąż 30 marca
A wgl to witam w ten piękny dzień
Gratuluję słodkich i zdrowych maluchów
kark lubi tę wiadomość
-
dzięki za info, ja mam USG dopiero 13.03. i zastanawiam się jak to będzie bo mam brzuch cały w spuchniętych siniakach i zrostach po zastrzykach więc nie wiem czy to nie spowoduje że będzie lekarz musiał je zrobić przez pochwowo...
ale to jest nie istotne - ważne żeby maleństwo zdrowe było
a czy takie badanie trwa dłużej od zwykłego USG i czy byłyście z pełnym pęcherzem? -
jovi81 wrote:dzięki za info, ja mam USG dopiero 13.03. i zastanawiam się jak to będzie bo mam brzuch cały w spuchniętych siniakach i zrostach po zastrzykach więc nie wiem czy to nie spowoduje że będzie lekarz musiał je zrobić przez pochwowo...
ale to jest nie istotne - ważne żeby maleństwo zdrowe było
a czy takie badanie trwa dłużej od zwykłego USG i czy byłyście z pełnym pęcherzem?
Jak pytałam dziewczyn chodzących do mojego lekarza to mówiły że trwało sporo dłużej prawie godzine.
Wogole czesc wszystkim. Milego dnia.jovi81 lubi tę wiadomość