Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
W dzisiejszych czasach wojna to ostateczność. Wystarczy Rosji zamknąć wszystkie granicę i sama siebie wykończy. Wszystkie pieniądze mają za granicą. Ich jedyną siłą są surowce. Gdy przestaniemy brac od nich gaz, to beda musieli go spalac, bo on nie moze byc spowrotem wtłoczony pod ziemię i nie beda mieli co z nim zrobic. Już teraz ich waluta leci na łeb na szyję. Oczywiście wojna obecnie będzie się najbardziej toczyła wirtualnie.
Naprawdę przestańcie się martwić, bo robicie tylko krzywdę dzieciom.
Wszyscy wiedzą, jaki Putin jest i cały świat zdaje sobie sprawę, że może coś mu odbić i każdy ma plan na taką sytuację. Wczoraj słyszałam, że od dawna wiadomo, kto i jak ma nam pomóc w razie W- dokładnie jakie jednostki, z których krajów,. Wszyscy eksperci mówią, że jak Putin zechce zabrac tylko Krym, to wojny nie będzie, bo nie będzie miał kto walczyć po stronie Ukrainy, bo całe ich wojsko jest prorosyjskie.
Jakoś, jak Ruscy się wzięli za Gruzję i była tam wojna, to do nas nie przyszło, a Polacy jako jedyni wspierali Gruzinów.verynice lubi tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Z tą pomocą od innych krajów to różnie bywało, jak historia pokazuje, a prawda jest taka, że nie tylko my siedzimy na gazie z rosji, ale prawie cała Unia, w TV wprost mówią najpierw o interesach a potem o dobru ludzi. Patrzmy realnie na wszystko. Moze i ktoś by nam pomógł ale dlaczego? żeby wojna u nas trawa i nasze było niszczone, niż zeby gdzieś dalej się to przeniosło. Tylko dlatego możemy liczyć na ewentualną pomoc.
I jak widać na załączonym obrazku Krym będzie należał do Rosji i nikt im nie pomoże. Rosja co najwyżej dostanie "ostrzeżenie" albo jakąś "kare".7w3d 💔 -
nigdy nie wiadomo, kto pomoże, ale teraz mamy umowy na piśmie, wiec sytuacja jest pewniejsza. A co do gazu, to bierzemy z Rosji bo tanio i blisko, jak nie bedzie to i tak sobie wszyscy poradzimy. Bo np. Norwegia ma olbrzymie zasoby surowców energetycznych, a wydobywa je wminimalnym stopniu i sama z nich nie korzysta, bo czeka na lepszy czas, gdy gdzie indziej się zacznie kończyć i będzie mogła drożej sprzedawać. Sa Stany, jest Kuwejt i okolice. Akurat jak przestaniemy brac od Rosji gaz, to oni najbardziej na tym stracą, bo reszta sobie poradzi.3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Przecież dzisiaj wszystkiemu zaprzeczył w wywiadzie, aby waluta przestała slabnac. Gdyby nie to, to przecież nie wyparlby się.
No ale niewazne, nie mają sensu takie dyskusje szczególnie tutaj.3 letnia córeczka- naturalnie
3 x
02.2018
25.07.2019 FET.... -
Cześć dziewczynki:)pozdrawiam wszystkie cieplutko w ten chłodny dzionek:)
hoho ale produkcja,tematy od badan po teściowe aż doszłyście widzę do wojny:) ja teściową też mam super:)na badania biochemiczne idę w czwartek wiecie może jak długo się czeka na takie wyniki? co do wojny tematu nie poruszam:)
Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu SAMA połazikowałam sobie spokojnie po sklepach, zrobiłam zakupy ogólnie WYSZŁAM gdzieś indziej niż do lekarza, albo gdzieś dalej niż do ubikacji:D teraz robię leczo na obiadek, a na deserek miałam smak na truskawki:)
aaa i muszę się pochwalić, uczę się robić na drutkach:P cały potrzebny sprzęcior już zgromadziłam, uparłam się, że zrobię maluszkowi skarpetusie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 14:32
Fipsik, verynice, Emalia82, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Migotka22, o wiele lepiej jak już nie muszę leżeć, łykać tylu tabletek i dzidzia jest zdrowa:) aż chce się żyć, sprzątać, gotować
plus sam fakt,że wchodzimy wielkimi krokami w II trymestr i już pod koniec marca mogę poczuć pierwsze kopniaczki:)a jak twoje boleści lepiej już coś czy dalej polegujesz?
coś mi się nie chce wyświetlić zdjęcie:( a poza tym zazdroszczę chciałabym mieć teraz koło siebie takiego mentora:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 14:50
-
Bo ja coś pokopałam z tym zdjęciem
Nie umiem wstawiać zdjęć, jak mnie ktoś poinstruuje to będzie widać czapę
Cały czas leże...wczoraj czułam się świetnieale jak wstaje to wcale nie mam siły
Oglądaj czapę bo zaraz to usunę, bo nie mogę fikać po całym ekranieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 14:57
-
wiem coś o tym im więcej się leży tym gorzej się pozbierać, a już dobijają mnie ludzie którzy mówią: jak ja ci zazdroszczę bo tez by chcieli tak sobie leżeć cały dzień i nic nie robić taaa (wiadomo, że wszystko dla maleństwa) tylko jest różnica kiedy leżysz bo chcesz a kiedy jesteś do tego zmuszona..ja dzisiaj wyrwałam się na wolność,ale śmieje się bo coś czuje że jutro będę miała zakwasy od tak błahej czynności jak chodzenie:)a witaminki jakieś bierzesz?
dobraa zabij mnie ale dalej nic nie widzę;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:02
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
AA mnie znowu krzyż boli bo zrobiłam na obiad mężowi zupkę warzywną a na drugie ziemniaczki, brokuły na parze i de volajki
mniam mniam! ale sie opchaliśmy
No a na deser mam dla męża niespodziankę - jego ulubiony sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretką
MNIAM! Za dobrze ze mną ma
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
BlackLuna jak ja dobrze to znam. Wszyscy, którzy mnie odwiedzają tak marudzą, a ja z chęcią bym się zamieniła...
Witamin żadnych nie biorę bo nie ma takiej potrzeby, tylko folik no i dupka biorę.
Verynice nie rób mi smaczka bo będę teściową maltretować żeby mi te pychotki zrobiła
Macie fb?Gosia19 lubi tę wiadomość