Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki jestem juz w waszej strefie czasowej wiec latwiej mi bedzie teraz czytac
10 godzin w samolocie to byl koszmar, zero snu Bo jakas duza baba zabierala polowe mojego siedzenia brrr i ciagle sie wiercila jakby byla sama na pokladzie! Do tego mialam takie gazy w jelitach od zmiany cisnienia ze myslalam ze mi brzuch rozsadzi, cala zalana potem odliczalam Kazda minute! Ale juz dobrze, jej jak fajnie jest z rodzinka ktora o ciebie tak dba:) teraz musze sie przestawic w czasie, obudzilam sie o 4 rano I nie moge usnac dzidzia tez mi w brzuszku pika:)
Moj ukochany po moim wylocie powiedzial wreszcie rodzicom ta wesola nowine ale tak jak sie spodziewalismy dla nich najwazniejsze jest "co ludzie powiedza ze dziecko bez slubu" niz to ze jestesmy szczesliwi, dobrze ze wyjechalam Bo bym teraz pewnie plakala jak bobr. A tak to mam ich w d...
Ciesze sie z waszych udanych wizyt, super fotki! Ja zobacze moje malenstwo na polowkowym za 3 tyg jeeeepojde z siostra
Quatriona, verynice, magdzia26, madiiiii, karolcia:)))), akuszerka89, Zaczarowana, kark, jovi81 lubią tę wiadomość
-
Ale dzis noc beznadziejna. Co chwilę się budzilam w żadnej pozycji nie wygodnie i jeszcze mdłości nie chciały przejść. Jak tęsknię za mocnym twardym snem bez budzenia. Za to mężowi dzis snila się piękna córeczka
Nelus ciesz się ze juz jesteś na miejscui ze twoja rodzina się cieszy. Miłego pobytu życzę
I dzień dobry wszystkim. Dzis moja mama przyjeżdża będziemy razem bratki sadzicQuatriona, Nelus, magdzia26, karolcia:)))) lubią tę wiadomość
-
Witam się z samego rana! Też nie mogłam spać dziś jakoś, dziwne. Zaraz ruszam na badania a strasznie mi się nie chce.
Fajnie Nelus pobędziesz z rodziną to Cię trochę porozpieszczająA innymi się nie przejmuj najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy a wy szczęśliwi.
Patu fajnie że mama Ci pomoże to miłego sadzenia życzę żeby kwiatki pięknie rosły:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 06:38
Nelus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej widze ze tylko nie ja jedna mialam nieprzespana noc od 5 rana jestem w szpitalu leze sobie na łózeczku i czekam na obchód w nocy bardzo silny bol wzgorka lonowego jakby mi kosci pekaly z dzidziolkiem na szczescie ok Synuś:-* czeka mnie wizyta u ortopedy napisz epitem wiecej przepraszam za bledy
-
To i ja dołączę do niewyspanych rannych ptaszków:)
masakra z tym spaniem..w nocy praktycznie zero prześpię może z dwie godziny, a jak już się przebudzę to koniec.. nie wiem gdzie mam nogi "włożyć", mp3 do ululania tez już nie pomaga ;/ córcia ostatnio mi poradziła żebym sobie liczyła baranki :)za to za dnia nic innego bym nie robiła tylko odsypiała, a niestety rzadko mogę sobie na to pozwolić wiec snuje się po domu jak zmierzłe zombina szczęście córa w szkole a mąż w pracy wiec mam czas na ciepły prysznic, śniadanko i dojście do siebie:) co własnie za chwile mam zamiar uczynić
udanego dnia dziewczyny i samych dobrych wiadomości -
No to ja również przyłączam się do Was
ja już też zapomniałam co to znaczy przespana noc.. a wszyscy życzą żeby wyspać się na zapas a tutaj proszę jak to zrobić jak spać nie można
Pozdrawiam
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Ja też dziś nie spałam ale z powodu pęcherza
myślałam, że oszaleję - co 5 minut do łazienki i 2 kropelki. Już wczoraj coś nie tak było bo bolał mnie krzyż i podbrzusze ale inaczej niż zwykle na rozciąganie no i się okazało że pęcherz
czekam teraz na małża aż pojedzie do Torunia do apteki i mi coś przywiezie, bo chyba oszaleję
karolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Super te wasze dzieciaczki
A co do nieprzespanych nocy miałam tak jak siedziałam na zwolnieniu ale odkąd wróciłam do pracy to mogę zasnąć o 20 i spać całą noc nawet pęcherz mnie tak często nie budzi może ze dwa razy przez całą noc wcześniej potrafiłam co godzinę siusiu latać nie mówiąc o tym że zasypiałam o 24:00...a teraz tak tęsknie za zwolnieniem i czasami kiedy łóżeczko było cały dzień na wyciągnięcie ręki
Stardust mi na pęcherz ginka kazała brać żurawinę i faktycznie pomogło jest taka dla kobiet w ciąży "Prenatal uro care".
Buziaki i miłego dnia
madiiiii lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Za to ja śpię chyba za Was wszystkie, nawet lepiej niż przed ciążą
Jedyne co mnie wybudza to siusiu 3-4 razy w nocy. A na dobry sen polecam dużo świeżego powietrza i w miarę możliwości ruch. Ja żeby całkiem nie zastygnąć w ciąży, jeżdżę sporo na rowerze i spaceruję w intensywnym tempie. Bobasek się dotlenia, a ja śpię, jak zabita. Poza tym cały czas pracuję.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:37
magdzia26, justyna14 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Patu wrote:ja czekam na wyniki męża i chyba denerwuje sie bardziej niz czekając na swoje. od miesiąca ciągle chodzi senny, zmęczony, a śpi co dzien co najmniej 8 godzin, ożywia się na prawde dobrze. wstaje juz bez sił, a o 20 do dosłownie pada na łóżko. Mam nadzieję, że to zwykłe przemęczenie, wysłałam go na podstawowe badania czyli morfologia cukier magnez i na bolerioze bo przy jego pracy ma sporą szanse na zarażenie.
Pocieszyłyście mnie z tym nie spaniem, myślałam, że tylko ja słaniam się w dzień jak zombie po domu... usnę owszem o 21 nawet, ale 3 w nocy-kibelek-wracam do łóżka i oczy jak pięciozłotówy... i tak się majgam nieraz do samego rana -
magdzia26 wrote:Dzień dobry
Super te wasze dzieciaczki
A co do nieprzespanych nocy miałam tak jak siedziałam na zwolnieniu ale odkąd wróciłam do pracy to mogę zasnąć o 20 i spać całą noc nawet pęcherz mnie tak często nie budzi może ze dwa razy przez całą noc wcześniej potrafiłam co godzinę siusiu latać nie mówiąc o tym że zasypiałam o 24:00...a teraz tak tęsknie za zwolnieniem i czasami kiedy łóżeczko było cały dzień na wyciągnięcie ręki
Stardust mi na pęcherz ginka kazała brać żurawinę i faktycznie pomogło jest taka dla kobiet w ciąży "Prenatal uro care".
Buziaki i miłego dniateż już to brałam - ginka mi dała próbkę Ale się skończyło. Mam nadzieję że pomoże na dość mocną infekcję, bo wtedy tylko lekkie zapalenie miałam i było super
a tymczasem może ciepła kąpiel mi trochę ulży.
-
dzień dobry
madiii oczywiście się zgadzam z Tobą, jednak muszę być gotowa na wszystko
Ja dzisiaj wstałam 2 min przed budzikiemz synem byliśmy krew oddać, efekt - po przedszkolu muszę kupić mu gazetkę
kobiety są większymi twardzielkami
Już jutro mam wizytęno i odbiorę sobie wyniki dzisiaj, zobaczę jakie mam ph
Beznadziejnie mieć zapalenie pęcherza, jak ja miałam to popuszczałam do majtekmadiiiii, kark lubią tę wiadomość