X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • rabarbarka Ekspertka

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych, rodzinnych, ciepłych i leniwych Świąt kochane brzuchatki!!!

Nelus, Kaarolina lubią tę wiadomość

relgdf9h54y1o8s7.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    My wpadamy tylko na chwile przywitac sie w 20 tyg ;)
    Milego wieczoru ;)

r6xwdc.jpg

Ale Ty masz piekna figurke w ciazy!!! :) brzuszek tez rosnie jak na drozdzach, ja chyba mam juz tak samo duzy :D pozdrawiamy <3

Paula55 lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula brzuszek przesliczny! Świetnie wyglądasz ;) robi sobie wygodne miejsce maluszek ;)

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Zdrowych i Wesołych świąt.Ja już po śniadanku wielkanocnym.Mąż wcześnie dzisiaj do pracy jechał,więc o 6 zjedliśmy wspôlne śniadanie.Wrôci dopiero jutro rano.Syn u babci,jutro tam mamy jechać.A ja z dzidzią w brzuszku w łôżku sama..Chyba jeszcze usnę,to przynajmniej czas szybciej zleci....Pozdrawiam.

Kaarolina, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kobitki :)
    ja od rana chodzę zła jak osa, oby humor mi się poprawił. Lanie wodą dla nas niewskazane, więc życzę cudownego leniuchowania ;) buziaki :)

Kaarolina, Anoolka lubią tę wiadomość

• Nelus Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15qdj5e.jpg

Babeczki wielkanocne z marcepanowymi ozdobkami, moja siostra robila wczoraj pol dnia! Zaraz je zjem Bo moja dziewczynka bardzo lubi slodkie :D hihi

Spokojnego dnia dziewczynki:* doti77 Chetnie zaprosilabym do siebie bo przykro mi ze jestes sama :/

Paula55, Kaarolina, Zaczarowana, verynice, Gosia19, kark, Anoolka, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

201703012752.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) my tez po pysznym sniadanku :)

Nelus dziekuje Ci bardzo za komplement hihi :) zawstydzilam sie :P
    Sama nie wiem jak to sie dzieje ale ja nie tyje :P chyba ze waga mi sie zepsula :P

Ale babeczki boskie!!! Wygladaja cudownie i apetycznie.siostra ma talent :)
    My teraz mamy pol godzinki dla sloninki, potem kawka i ciach a potem jakas wycieczka :)

Milego dnia wszystkim :)

Nelus lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dba wrote:
    dzień dobry kobitki :)
    ja od rana chodzę zła jak osa, oby humor mi się poprawił. Lanie wodą dla nas niewskazane, więc życzę cudownego leniuchowania ;) buziaki :)

Kochana rozchmurz sie ;) u mnie wlasnie sloneczko wyszlo i kazalam mu isc do ciebie zaswiecic na poprawe humoru ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• BlackLuna Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) I ja chciałam, życzyć wszystkim zdrowych i wesołych świąt.
    choć z tego co przeczytałam nie dla wszystkich będą ona spokojne a już zapewne na pewno nie wesołe.

Tusinka... Tobie w tym czasie z całego serca życzę przede wszystkim dużo siły będzie potrzebna aby przebrnąć kolejne miesiące zanim ból stanie się na tyle znośny że da się z nim żyć..Twoja córcia będzie teraz dla ciebie ogromnym wsparciem i motorem napędowym w okresie żałoby, wiem bo sama to przechodziłam.
    Przytulam cieplutko.

e53466c8e5bd957bm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 10:55

Kaarolina lubi tę wiadomość

yn10zjeku.png
    1a75ojqh9.png
    21.08.13 [*] nasz aniołek
  • hela Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki my juz najedzeni tetaz czas na jakies slodkosci swiateczne ;) u mnie juz dzis 3 dzien dzis jak nie czuje maluszka :( zaczynam sie martwic :( mam nadzieje ze cos dzisiaj kopnie choc raz ....

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta:-) no mój maluch zaczął kopać w czwartek - cudowne uczucie. Teraz w ciągu dnia siedzi cicho tylko przed samym snem popuka chwilkę:-)

Nelus, Patu lubią tę wiadomość

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, taki zapierdziel od 3 dni, że nie zdążyłam nawet Wam życzeń złożyć. Więc radosnych i pogodnych Świąt, a dla Waszych mężów/niemężów szczęśliwych jajek :P
    No i nam wszystkim bardzo spokojnej ciąży aż do samego rozwiązania :)

Nelus, Kaarolina, dba lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    Hej dziewczynki my juz najedzeni tetaz czas na jakies slodkosci swiateczne ;) u mnie juz dzis 3 dzien dzis jak nie czuje maluszka :( zaczynam sie martwic :( mam nadzieje ze cos dzisiaj kopnie choc raz ....
    hela, to pewnie od tej całej roboty. Ja jak zapieprzałam całe dwa dni to w ogóle dzidzi nie czułam, a wieczorem byłam tak wykończona, że zasypiałam zanim dzidź się rozruszał. Teraz, dopiero jak usiadłam, to go poczułam.. nic się nie martw :*

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze tak wladnie jest ale cos w nocy spac nie moge i tak czekam az sie ruszy. ;)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurczę się rozchorowałam :( :( :( Gardło boli, nos zapchany no i najgorsze, że bolą wszystkie mięśnie :( Kurcze masakra... a jutro chrzciny, na których jestem chrzestną :( dziś to nawet leżenie w łóżku sprawiało mi ból...tyle jedzenia a ja zjadłam tylko 2 kanapki z pomidorem i teraz na kolację mąż mi ugotował budyń... nie mam ochoty na sałatki, jajeczka itp :( :( Taką załamkę przeżyłam, że z 3 razy płakałam z bezsilności...jeszcze dzidzia mało co puka i się martwię strasznie :(

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    A ja kurczę się rozchorowałam :( :( :( Gardło boli, nos zapchany no i najgorsze, że bolą wszystkie mięśnie :( Kurcze masakra... a jutro chrzciny, na których jestem chrzestną :( dziś to nawet leżenie w łóżku sprawiało mi ból...tyle jedzenia a ja zjadłam tylko 2 kanapki z pomidorem i teraz na kolację mąż mi ugotował budyń... nie mam ochoty na sałatki, jajeczka itp :( :( Taką załamkę przeżyłam, że z 3 razy płakałam z bezsilności...jeszcze dzidzia mało co puka i się martwię strasznie :(

Wracaj szybko do zdrowia, nie denerwuj sie i nie stresuj, maluszkowi z pewnością nic nie będzie :)

verynice lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt , dużoooo uśmiechu zdrówka:) Ostatnie święta Wielkanocne bez naszych pociech koło nas:)

Gosia19, Kaarolina, Nelus lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • AniaDS Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:

Dużo zdrówka życzę. Oby jak najszybciej choróbsko odpuściło.

verynice lubi tę wiadomość

5djy0dw4bdolsu1h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś nijaki dzień mam, wszystko mnie smuci, dołuje...
    Jeszcze mieliśmy 18-stke szwagra i była szwagierka co jest w 27 tygodniu i ma już taki duży brzuch, jak ja w dziewiątym miesiącu z córką! I tak fajnie to wygląda i wszyscy wokół niej skakali, pytali jak się czuje, który tydzień, jakie imię, itd., a o mnie zapomnieli :(
    I tak mi smutno było, bo ja wiem, że nie mam brzuszka, ale przecież też mam dzidziusia w nim :(

• Nelus Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przejmuj sie, w koncu brzuszek musi urosnac i wtedy na pewno wszyscy beda bardziej sie na tobie skupiac;)
    Moj dzien byl strasznie nudny, caly dzie tylko jem i ogladam tv! A wy dzisiaj tak malo piszecie ze nie mam co czytac :D
    Dobrej nocki zycze ;)

201703012752.png
‹‹ 509 510 511 512 513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ