Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Io wrote:Witam
Tak w temacie pieluszek to szwagier powiedział nam że 5.05 w Lidlu ma być jakaś super promocja na pieluszki Pampers. Ja nie orientuję się jeszcze w cenach ale oni są na bieżąco i mówią, że cena będzie super. Poniżej wstawiam link. My chyba kupimy pare paczek skoro taka promocja. Zwłaszcza, że pieluszki będą w przyszłości jednym z największych wydatków.
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-97A10494-9E36AA55/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=275ja to się muszę na takie promocje ustawiać z godzinę przed otwarciem bo potem nie ma co liczyć
wszystko wykupią
Io lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:13
madiiiii, AniaDS, afrykanka, kark, rabarbarka, Kaarolina, verynice, karolcia:)))), Patu, Migotka22, betina89, jovi81, stardust87, aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość
-
Nooo Kochana
pokazna kolekcja
Rozek super!!!sowy to najnowszy krzyk mody
Ja tam poki co moze nie bede robila fot ciuszkow bo mam zatrzesienie ich a poza tym to prawie nic
Jutro usg i dowiem sie czy choc czesc z tych ciuszkow sie przyda czy wiekszosc jednak trzeba bedzie kuoic
-
Akuszerka ale tego masz! Od razu widzę, czego mi jeszcze brakuje
Ja już po wizycie. Wszystko pięknie, morfologia super mimo braku jakiejkolwiek suplementacji, serduszko bobaska pięknie bijeCzego chcieć więcej
Tylko na płeć musimy jeszcze poczekaćakuszerka89, Paula55, kark, Kaarolina, stardust87, aswalda lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Paula - laktator dostałam od firmy Lovi za pisanie artykułów położniczych na ich stronce
Nowy kosztuje ponad 300 zł, ale używany można kupić za dużo mniej. Ogólnie jest zajebisty, sprawdzałam już na moich cycolinach :DDD Może działać na baterię jak i na prąd, dodatkowo jest w zestawie też laktator ręczny, butelka, osłonki silikonowe i wkładki do biustonosza. Wymienne różne końcówki i wszystko bardzo fajnie pomyślane.
Ale ogólnie z laktatorów to bardzo dobre są Medeli, tylko nowego koszt już troszkę wyższy.kark lubi tę wiadomość
-
A wlasnie na innym watku czytalam jak dziewczyna naoisala ze na bangli ma rozne opinie
i ze za ta sama cene woli avent
Zglupialam juz
Tobie to dobrze bo dostalas to masz z glowy
A ja dzis znalazlam i sie zastanawiam nad Canpol easy start....
Bo jak sie okaze wogole byc malo potrzebny to tez troche szkoda kasy mysle....
A medela to juz wogole inna polka cenowa
A mialas z tym swoim kiedys do czynienia albo ktoras z tw znajomych???
-
Dzień dobry
Paula55 ja miałam w poprzedniej ciąży laktator ręczny, dawał radę, nie przepłacałam. Teraz zamierzam kupić elektryczny, ale nie z wyższej półki (szkoda mi pieniędzy, wolę je wydać na coś przyjemniejszego).
Rano odpięli mi kroplówkęcieszę się, w końcu mam większą swobodę ruchu
madiiiii, Paula55, jovi81, kark, aswalda lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:A wlasnie na innym watku czytalam jak dziewczyna naoisala ze na bangli ma rozne opinie
i ze za ta sama cene woli avent
Zglupialam juz
Tobie to dobrze bo dostalas to masz z glowy
A ja dzis znalazlam i sie zastanawiam nad Canpol easy start....
Bo jak sie okaze wogole byc malo potrzebny to tez troche szkoda kasy mysle....
A medela to juz wogole inna polka cenowa
A mialas z tym swoim kiedys do czynienia albo ktoras z tw znajomych???
Ja tez polecam AVENT. Miałam przy drugim dziecku i teraz tez innego nie chcęBardzo dobrze odciąga pokarm, jest wygodny i cena nie jest z kosmosu
Witam z ranka, wreszcie wyszło u nas słonkomadiiiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyakuszerka89 wrote:Hej hej:) Jak tak patrzę na te Wasze śliczności to pomyślałam że pochwalę się też tym, co sama już zgromadziłam
Na początek gadżety
- rożek sowiasty
- kołderka jedwabna
- laktator Lovi
Następnie
- miś-kocyk
- dwa ręczniczki z kapturem
- kocyk pomarańczowy
- przewijak podręczny
- pieluszki tetrowe kolorowe
- kombinezonik
- buciki
- pajace
- bodziaki
- ubranko
- i na koniec mój faworyt
I teraz jak tak patrzę to myślałam że nie mam nic, a tu taka pokaźna gromadka
No i jeszcze łóżeczko:)
sliczne ciuszki:) kolorystyka taka jaką lubię*
-
Hej mamusie
u nas kolejny piękny, słoneczny dzieńzaraz wstaję i jadę na rynek po świeże warzywa i pieczywko
A potem przyjeżdża koleżanka w 7 miesiącu ciąży i idziemy się grzać na ogródek na słoneczko
Jakieś wizyty dziś? Jeśli tak to trzymam kciuki! -
Hej dziewczynki
Nie spałam całą nocMam jakis taki ciężki brzuszek, macica niby nie jest twarda jak dotykam, ale jak położę się na brzuchu to czuje taki kamień
I tak cały czas, nie tak jak przy skurczach, że twardnieje i potem puszcza.
Nie wiem co mam robić
Trochę się denerwuje -
Hej
ale stron miałam do przeczytania wow
Akuszerka wyprawka super! Śliczne rzeczy
Ja chyba nie kupuje laktatora po urodzeniu najwyżej dokupie jak będzie potrzebny. A jak z higiena takiego używanego? Da się odpowiednio wyczyścić?
Wczoraj wizyta super drugi lekarz potwierdził córeczkęa szyjke tamten musiał źle zmierzyć bo ma 4,5 cm a nie 3,5 jak tamten twierdził. Więc 3 pomiary i 3 różne wyniki ale ważne ze jest ok
łożysko też juz coraz wyżej
więc wszystko się ułożyło i mogę teraz spokojnie czekać na polowkowe za 2 tyg
niestety nie mierzył ani nie ważył bo mówi ze na polowkowym to zrobi.
Wczoraj przyszedł kartonik ciuszkow same firmowe jak nowe. 5 10 15 wójcik h&m i tak dalej. Za paczkę 50 sztuk zapłaciłam tyle co za 1-2 nowe rzeczy. A są przepiękne. Kocham allegroi koniec kupowania ciuszkow bo juz mam na ponad pół roku życia... Teściowa się smieje ze trojaczki bym ubrala;) tylko kombinezon zimowy jeszcze ale to po urodzeniu bo się zastanawiam jaki rozmiar.
Teraz chyba muszę namówić męża na przemeblowanie pokoju by zrobić kącik dla małej
A co do wagi to ja pytałam pierwsze 0,5 kg ale schudlam 2 więc wciąż mam -1,5. I ja martwie się w druga stronę bo rok dwa przed ciążą miałam sporą niedowage i bardzo ciężko było mi przytyc do prawidłowej wagi i po urodzeniu i karmieniu piersią boję się ze znów schudne za dużo. Mama tak miała właśnie ważyła 45-47 kg po dzieckuPaula55, akuszerka89, kark, stardust87, aswalda lubią tę wiadomość