WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedyny minus to to że dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres i trochę mnie to martwi.. do 5 maja muszę wytrzymać jakoś ;/

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust mam nadzieję, że jest tak jak mówisz.
    Ale chyba zadzwonię do gina bo nie wytrzymam i może mnie przyjmie, bo do szpitala nie chce jechać

relganlikx65a1ud.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć komodę 80x140, ale w niej też chcę trzymać zabawki, kosmetyki i pampersiaki dla malucha :)

Ale mnie ostatnio leń złapał, miałam pisać pracę, a tu dupa, tylko leżę i jem :P

Betina, wysłałam Ci zaproszenie, możesz wysyłać ten wywiad ;)

• hela Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust nie wiem zobaczymy, mamy nowe mebleki w drugim pokoju i wielgachna szafe w przedpokoju gdzie z mezem miescimy wszystko, ja odziwo baba ale nie mam duzo ciuchow ;) wiec moze jakos sie pomiescimy, kosmetyki pewnie na komodzie postawie zeby byly pod reka, przewijak na lozeczko ktore bedzie zaraz obok komody i moze jakos damy rade ;) kapac raczej bede w pokoiku bo wiecej przestrzeni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:19

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczeta jestesmy :)
    Tym razem poszlo szybko bo maluch wspolpracowal ;)
    Jestem tak glodna ze oszaleje ale musialam najpierw wejsc i sie z wami newsami podzielic :)

Oczywiscie dziecko zdrowiutkie!!!! Z ust pani techńik slyszelismy tylko slowa: perfekcyjnie i fantastycznie :) w dniu dzisiejszym jest duze na 20t 6dz :)
    Widzielismy wszytsko... Nereczki, mozg, serduszko no wsio wsio :) i robil nam dziobki jak do sweet foci :)
    Aaa no i pani technik od razu zapytala czy chcemy plec znac i jak zgodnie powiedzielismy ze tak to zapytala czy jestesmy polakami a my ze nooo tak :) a ona to juz wiem czemu chcecie plec znac hahaha :)

Nooo i bedzie SYYYYYN :) maly Tiago lub Alex :)

Dziekujemy za kciuki :*

AniaDS, Kaarolina, kark, verynice, madiiiii, Ewi25, stardust87, Gosia19, dba, karolcia:)))), Patu, hela, jovi81, akuszerka89, Migotka22, Io, assantea, aleksa.wawa, turkawka, aswalda lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula gratuluje zdrowego Malego czlowieka.. i oczywiscie witam kolejnego Chlopca

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kaarolina :)
    A uciebie humorek lepszy dzis????

Aaa laseczki... I tymi bolami tak sie nie przejmowac i nie panikowac bo ja dzis sie dowiedzialam ze jak maluch sie rusza i przekreca to sie tam wszytsko naciaga...czasem my nie czujemy samych ruchow a dziecko sie przemieszcza i czuc ta wardosc i ciagniecie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• verynice Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Dziewczeta jestesmy :)
    Tym razem poszlo szybko bo maluch wspolpracowal ;)
    Jestem tak glodna ze oszaleje ale musialam najpierw wejsc i sie z wami newsami podzielic :)

Oczywiscie dziecko zdrowiutkie!!!! Z ust pani techńik slyszelismy tylko slowa: perfekcyjnie i fantastycznie :) w dniu dzisiejszym jest duze na 20t 6dz :)
    Widzielismy wszytsko... Nereczki, mozg, serduszko no wsio wsio :) i robil nam dziobki jak do sweet foci :)
    Aaa no i pani technik od razu zapytala czy chcemy plec znac i jak zgodnie powiedzielismy ze tak to zapytala czy jestesmy polakami a my ze nooo tak :) a ona to juz wiem czemu chcecie plec znac hahaha :)

Nooo i bedzie SYYYYYN :) maly Tiago lub Alex :)

Dziekujemy za kciuki :*

Gdzie zdjęcia dla forumowych cioć? :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zdjecia w porownaniu do ostatnich sa niewyrazne ale juz wam wrzucam :)
    Napewno wam pokaze foty 3d ale w przyszlym tyg mamy w pl :)

verynice lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rbjjfn.jpg

verynice, stardust87, Gosia19, hela, Kaarolina, Migotka22, zoi, kark, aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• verynice Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, synek ułożył się pleckami do zdjęcia? :)

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalismy tylko dwa ale wydrukowala chyba z 6 :) na reszcie oczywiscie bylo serducho, nerki itp :) ale to zostalo w dokumentacji :)
    2rolshc.jpg

Ewi25, stardust87, verynice, Gosia19, madiiiii, hela, Kaarolina, akuszerka89, Migotka22, kark lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Paula, synek ułożył się pleckami do zdjęcia? :)

Nie nie, kregoslupik jest na dole ;)
    Tylko chyba glowe obrocil :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu syn w okazałości

2akgxfa.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 16:09

Paula55, stardust87, Gosia19, afrykanka, Kaarolina, Migotka22, kark, aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj ciągle zasłaniał buzię i był powykręcany cały

2s1wu4k.jpg

Paula55, Ewi25, stardust87, verynice, Gosia19, madiiiii, Kaarolina, Migotka22, zoi, kark, aleksa.wawa, aswalda lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chlopaki gora :)

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka22 wrote:
    Stardust mam nadzieję, że jest tak jak mówisz.
    Ale chyba zadzwonię do gina bo nie wytrzymam i może mnie przyjmie, bo do szpitala nie chce jechać
    Dzwoń. Najważniejsze, żebyś była spokojna :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu, piękni ci Wasi chłopcy. A ja na ostatnim USG nawet zdjęcia nie dostałam :| Dopiero 21 maja dostanę nowe :|

A dziś kupiłam pieluchy w Pepco - 7 tetrowych (5 zwykłych, 2 kolorowe) i 5 flanelowych i tak się podjarałam tymi pieluchami, że się zabrałam za sprzątanie dzidziowego pokoju :P Ale nie wiem czy w tydzień ogarnę ten syf :P

A w ogóle to jestem jakaś dziwna, bo prawdę mówiąc nigdy nie chciałam dzieci (zmieniło mi się dopiero rok temu), do tej pory za obcymi dziećmi nie przepadam, ale te pieluchy jak kupowałam to chyba byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie! :D Normalnie z bananem na twarzy, aż się babka przy kasie jak na idiotkę patrzyła. I siedzę i patrzę na te pieluchy i dalej zacieszam... Idiotka :P

Paula55, hela, verynice, rabarbarka, kark, aleksa.wawa lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Jejciu, piękni ci Wasi chłopcy. A ja na ostatnim USG nawet zdjęcia nie dostałam :| Dopiero 21 maja dostanę nowe :|

A dziś kupiłam pieluchy w Pepco - 7 tetrowych (5 zwykłych, 2 kolorowe) i 5 flanelowych i tak się podjarałam tymi pieluchami, że się zabrałam za sprzątanie dzidziowego pokoju :P Ale nie wiem czy w tydzień ogarnę ten syf :P

A w ogóle to jestem jakaś dziwna, bo prawdę mówiąc nigdy nie chciałam dzieci (zmieniło mi się dopiero rok temu), do tej pory za obcymi dziećmi nie przepadam, ale te pieluchy jak kupowałam to chyba byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie! :D Normalnie z bananem na twarzy, aż się babka przy kasie jak na idiotkę patrzyła. I siedzę i patrzę na te pieluchy i dalej zacieszam... Idiotka :P

na każdego przychodzi właściwa pora ;)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ma racje :)
    Moja kolezanka tez w zyciu by nie powiedziala ze bedzie miala meza i dziecko a teraz poza 2-miesieczna corka swiata nie widzi i z kazdej kupy sie cieszy :)

A mi tez sie micha cieszy po dzisiejszych wiesciach hahaha :)

stardust87, dba lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 546 547 548 549 550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ