Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Stardust nie wiem zobaczymy, mamy nowe mebleki w drugim pokoju i wielgachna szafe w przedpokoju gdzie z mezem miescimy wszystko, ja odziwo baba ale nie mam duzo ciuchow
wiec moze jakos sie pomiescimy, kosmetyki pewnie na komodzie postawie zeby byly pod reka, przewijak na lozeczko ktore bedzie zaraz obok komody i moze jakos damy rade
kapac raczej bede w pokoiku bo wiecej przestrzeni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:19
-
Dziewczeta jestesmy
Tym razem poszlo szybko bo maluch wspolpracowal
Jestem tak glodna ze oszaleje ale musialam najpierw wejsc i sie z wami newsami podzielic
Oczywiscie dziecko zdrowiutkie!!!! Z ust pani techńik slyszelismy tylko slowa: perfekcyjnie i fantastyczniew dniu dzisiejszym jest duze na 20t 6dz
Widzielismy wszytsko... Nereczki, mozg, serduszko no wsio wsioi robil nam dziobki jak do sweet foci
Aaa no i pani technik od razu zapytala czy chcemy plec znac i jak zgodnie powiedzielismy ze tak to zapytala czy jestesmy polakami a my ze nooo taka ona to juz wiem czemu chcecie plec znac hahaha
Nooo i bedzie SYYYYYNmaly Tiago lub Alex
Dziekujemy za kciuki :*AniaDS, Kaarolina, kark, verynice, madiiiii, Ewi25, stardust87, Gosia19, dba, karolcia:)))), Patu, hela, jovi81, akuszerka89, Migotka22, Io, assantea, aleksa.wawa, turkawka, aswalda lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Kaarolina
A uciebie humorek lepszy dzis????
Aaa laseczki... I tymi bolami tak sie nie przejmowac i nie panikowac bo ja dzis sie dowiedzialam ze jak maluch sie rusza i przekreca to sie tam wszytsko naciaga...czasem my nie czujemy samych ruchow a dziecko sie przemieszcza i czuc ta wardosc i ciagniecie
-
Paula55 wrote:Dziewczeta jestesmy
Tym razem poszlo szybko bo maluch wspolpracowal
Jestem tak glodna ze oszaleje ale musialam najpierw wejsc i sie z wami newsami podzielic
Oczywiscie dziecko zdrowiutkie!!!! Z ust pani techńik slyszelismy tylko slowa: perfekcyjnie i fantastyczniew dniu dzisiejszym jest duze na 20t 6dz
Widzielismy wszytsko... Nereczki, mozg, serduszko no wsio wsioi robil nam dziobki jak do sweet foci
Aaa no i pani technik od razu zapytala czy chcemy plec znac i jak zgodnie powiedzielismy ze tak to zapytala czy jestesmy polakami a my ze nooo taka ona to juz wiem czemu chcecie plec znac hahaha
Nooo i bedzie SYYYYYNmaly Tiago lub Alex
Dziekujemy za kciuki :*
Gdzie zdjęcia dla forumowych cioć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Migotka22 wrote:Stardust mam nadzieję, że jest tak jak mówisz.
Ale chyba zadzwonię do gina bo nie wytrzymam i może mnie przyjmie, bo do szpitala nie chce jechać -
Jejciu, piękni ci Wasi chłopcy. A ja na ostatnim USG nawet zdjęcia nie dostałam
Dopiero 21 maja dostanę nowe
A dziś kupiłam pieluchy w Pepco - 7 tetrowych (5 zwykłych, 2 kolorowe) i 5 flanelowych i tak się podjarałam tymi pieluchami, że się zabrałam za sprzątanie dzidziowego pokojuAle nie wiem czy w tydzień ogarnę ten syf
A w ogóle to jestem jakaś dziwna, bo prawdę mówiąc nigdy nie chciałam dzieci (zmieniło mi się dopiero rok temu), do tej pory za obcymi dziećmi nie przepadam, ale te pieluchy jak kupowałam to chyba byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie!Normalnie z bananem na twarzy, aż się babka przy kasie jak na idiotkę patrzyła. I siedzę i patrzę na te pieluchy i dalej zacieszam... Idiotka
Paula55, hela, verynice, rabarbarka, kark, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Jejciu, piękni ci Wasi chłopcy. A ja na ostatnim USG nawet zdjęcia nie dostałam
Dopiero 21 maja dostanę nowe
A dziś kupiłam pieluchy w Pepco - 7 tetrowych (5 zwykłych, 2 kolorowe) i 5 flanelowych i tak się podjarałam tymi pieluchami, że się zabrałam za sprzątanie dzidziowego pokojuAle nie wiem czy w tydzień ogarnę ten syf
A w ogóle to jestem jakaś dziwna, bo prawdę mówiąc nigdy nie chciałam dzieci (zmieniło mi się dopiero rok temu), do tej pory za obcymi dziećmi nie przepadam, ale te pieluchy jak kupowałam to chyba byłam najszczęśliwszą dziewczyną na świecie!Normalnie z bananem na twarzy, aż się babka przy kasie jak na idiotkę patrzyła. I siedzę i patrzę na te pieluchy i dalej zacieszam... Idiotka
na każdego przychodzi właściwa pora -
Ewi ma racje
Moja kolezanka tez w zyciu by nie powiedziala ze bedzie miala meza i dziecko a teraz poza 2-miesieczna corka swiata nie widzi i z kazdej kupy sie cieszy
A mi tez sie micha cieszy po dzisiejszych wiesciach hahahastardust87, dba lubią tę wiadomość