Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No sa drogie, dlatego malo tam kupilam. Te spioszki sa sprawdzone, milutkie i nie robia sie kulki po praniu. Co wazne zapinaja sie z boku czyli nie maja guzikow na plckach ktore jak dziecko lezy zawsze odciskaja sie na karku!!! Jeszcze zamowilam male sweterki bo byly tylko za 4£
-
jestem w domku.
Ja juz sie ciesz na zakupy w Polsce i w Niemczech. Ja bardzo lubie ubranka z H&M i juz je przegladalam na internecie. Bardzo duzo mi sie podoba, dlatego do Polski jade z duza wazlizka ale wypchana tylko do polowy
dba lubi tę wiadomość
-
to jest dopiero "hit" szkoda że u nas w Polsce czegoś takiego nie ma ale może za 20-30 lat nasze dzieci będą mogły z czegoś takiego skorzystać
https://www.facebook.com/photo.php?v=305725426243514&set=vb.269502783199112&type=2&theater
Tylko nie wiem czy się otworzy
Patu, Nelus lubią tę wiadomość
-
afrykanka wrote:jestem w domku.
Ja juz sie ciesz na zakupy w Polsce i w Niemczech. Ja bardzo lubie ubranka z H&M i juz je przegladalam na internecie. Bardzo duzo mi sie podoba, dlatego do Polski jade z duza wazlizka ale wypchana tylko do polowy
-
nick nieaktualnyMelduje się po wizycie
- Kruszynka waży 598g
- Położenie miednicowe
- Szyjka zamknięta, twarda- wszystko OK
- kolejna wizyta za 4 tyg (10 czerwiec) aaaa i tego samego dnia mam wizytę u położnej (ważenie i ciśnienie)
Czyli bez rewelacji ale dobrze, że z córusią wszystko w porządku
Patu, Kaarolina, verynice, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Właśnie oglądam Porody na Polsat Cafe. Już poinformowałam męża, że ma zakaz informowania mojej mamy i siostry o tym, że zaczął się poród. Może do nich zadzwonić jak już wszystko będzie po. Chyba bym je podusiła jakby staly nade mną, doradzały i pytaly czy długo jeszcze. A jak je znam to od razu by przyjechały. Właśnie taką ,,wspierającą'' rodzinkę pokazywali. Kobita męczyła się i było widać, że cierpi a cała rodzina stała nad nią. Na szczęście w końcu ich wyprosili. Jak popatrzyłam na to jak tej dziewczynie było ciężko to zaczęłam miec watpliwości czy ja dam radę. A już w ogole mnie rozwalił tatuś dziecka, który po wszystkim powiedział, że to nieprawda, że poród jest taki straszny, bo to ogólnie nic wielkiego i on może bez problemu znowu być przy porodzie. Mój mąż pewnie przypłaciłby taki komentarz kastracją
Nelus, Paula55, Kaarolina, Ewi25, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Patu cisza jak makiem zasial.. ale wymioty mi juz calkiem minely biegunka ustepuje ale ciagle mam silne zawroty glowy wczoraj w nocy znowu wirowal mi pokoj...
a jak powiedzialam na wieczornym obchodzie ze kreci mi sie w glowie to uslyszalam ze to dlatego ze na dworzu niskie cisnienie ;)wiec mam nadzieje ze mnie do domu wypyszcza bo helikopter w glowie lepiej mi sie znosi we wlasnym domu w towarzystwie Meza Niz w pokoju 2x2
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 07:46
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hehe, moi rodzice cieszyli się w tamtym roku, że bocian chce założyć gniazdo na ich kominie, do czasu gdy się zesrał
Ja tego nie widziałam, ale podobno istną masakrę zrobił na schodach, także współczuję sprzątania Migotka
Jasne, że na szczęście!Migotka22, stardust87 lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Dzien dobry
Karolina oby cie dzis wypuscili skoro jest lepiejzawsze co w domu to w domu
Hahah dobre z tym bocianemale to napewno na szvzescie
A ja dzis mialam chwile grozy w kibelku rano
Wstaje, ide siusiu, myc sie...wycieram sie po siusiu a tu krew.... Zamarlam.. Slabo mi sie zrobilo rece sie trzesa...
Spr jeszcze raz... Ńo krew!!! I lzy w oczach... Co mam zrobic. Dzwonic do mamy, jechac do szpitala czy co....
Ale ide na dol. Biore lusterko zagladam a tu rana po w zorajszej kapieli... Tak to jest jak sie czlowiek na wyczucie juz goli.
Masakra....