X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sa drogie, dlatego malo tam kupilam. Te spioszki sa sprawdzone, milutkie i nie robia sie kulki po praniu. Co wazne zapinaja sie z boku czyli nie maja guzikow na plckach ktore jak dziecko lezy zawsze odciskaja sie na karku!!! Jeszcze zamowilam male sweterki bo byly tylko za 4£ :)

201703012752.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 13 maja 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj w Szwecji w next ceny są podobne co do ciuszków z HM lub z zary :) Jak bym miała diewczynkę to pewnie wykupiłabym cały sklep :)

thiki0a.png
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w domku.

Ja juz sie ciesz na zakupy w Polsce i w Niemczech. Ja bardzo lubie ubranka z H&M i juz je przegladalam na internecie. Bardzo duzo mi sie podoba, dlatego do Polski jade z duza wazlizka ale wypchana tylko do polowy ;)

dba lubi tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam słabość do ubrań z H&M :) mojemu starszakowi często tam coś kupuję z wyprzedaży.

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też córce czasem kupuje bo są ładne ciuchy tylko niektóre po kilku praniach robią się jak szmatki trzeba uważać co się kupi :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jako, że pracowałam w sklepie z odzieżą to mam manię czytania składu materiału :) także wiem po jakim materiale czego można się spodziewać :) od synka rzeczy długo wytrzymują, spodnie ma tak długo dopóki nie zrobi w nich dziur, albo z nich wyrośnie :D

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest dopiero "hit" szkoda że u nas w Polsce czegoś takiego nie ma ale może za 20-30 lat nasze dzieci będą mogły z czegoś takiego skorzystać :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=305725426243514&set=vb.269502783199112&type=2&theater

Tylko nie wiem czy się otworzy :)

Patu, Nelus lubią tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa rewelacja!!! mysle ze kazdy tatus by chcial taki bajer! :)

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Ja tez chciałabym zabrać mojego mężusia żeby poczuł to co Ja myślę że też by się popłakał faceci sa twardzi ale to to już jest cudeńko :) szkoda że u nas tego nie ma :(

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas w szmateksie "BIGA" jest bardzo dużo ubranek dla niemowląt z next i te wszystkie wyglądają jak nowe;D

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • assantea Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afrykanka wrote:
    jestem w domku.

Ja juz sie ciesz na zakupy w Polsce i w Niemczech. Ja bardzo lubie ubranka z H&M i juz je przegladalam na internecie. Bardzo duzo mi sie podoba, dlatego do Polski jade z duza wazlizka ale wypchana tylko do polowy ;)
    Wysłałam Ci prywatną wiadomość :-)

W końcu z nami! <3
    f2w3k0s3kh8mgta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po wizycie :)
    - Kruszynka waży 598g
    - Położenie miednicowe
    - Szyjka zamknięta, twarda- wszystko OK
    - kolejna wizyta za 4 tyg (10 czerwiec) aaaa i tego samego dnia mam wizytę u położnej (ważenie i ciśnienie)
    Czyli bez rewelacji ale dobrze, że z córusią wszystko w porządku :)

Patu, Kaarolina, verynice, stardust87 lubią tę wiadomość

• Io Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam Porody na Polsat Cafe. Już poinformowałam męża, że ma zakaz informowania mojej mamy i siostry o tym, że zaczął się poród. Może do nich zadzwonić jak już wszystko będzie po. Chyba bym je podusiła jakby staly nade mną, doradzały i pytaly czy długo jeszcze. A jak je znam to od razu by przyjechały. Właśnie taką ,,wspierającą'' rodzinkę pokazywali. Kobita męczyła się i było widać, że cierpi a cała rodzina stała nad nią. Na szczęście w końcu ich wyprosili. Jak popatrzyłam na to jak tej dziewczynie było ciężko to zaczęłam miec watpliwości czy ja dam radę. A już w ogole mnie rozwalił tatuś dziecka, który po wszystkim powiedział, że to nieprawda, że poród jest taki straszny, bo to ogólnie nic wielkiego i on może bez problemu znowu być przy porodzie. Mój mąż pewnie przypłaciłby taki komentarz kastracją :P

Nelus, Paula55, Kaarolina, Ewi25, Gosia19 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie :)

Paula55 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamusie. Wreszcie się trochę wyspała! Za to moja córka od rana uskutecznia gimnastykę. Miłego dnia życzę wszystkim:)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Wyniki dzis robię ciekawe jak hemoglobina czy dalej spada. W nocy obudził mnie tak silny skurcz łydki ze nie wiedzialam co robić. Muszę wrócić do brania magnezu.

Jak się czujesz Karolina? Coś wiadomo?

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patu cisza jak makiem zasial.. ale wymioty mi juz calkiem minely biegunka ustepuje ale ciagle mam silne zawroty glowy wczoraj w nocy znowu wirowal mi pokoj...:/ a jak powiedzialam na wieczornym obchodzie ze kreci mi sie w glowie to uslyszalam ze to dlatego ze na dworzu niskie cisnienie ;)wiec mam nadzieje ze mnie do domu wypyszcza bo helikopter w glowie lepiej mi sie znosi we wlasnym domu w towarzystwie Meza Niz w pokoju 2x2 ;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 07:46

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Migotka22 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Wyglądam dziś przez okno...taaaki piękny dzień :D a tu patrzę moje drzwi balkonowe posłużyły chyba bocianowi za wychodek :/ po całej długości....mam nadzieję, że to na szczęście :P

relganlikx65a1ud.png
  • madiiiii Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, moi rodzice cieszyli się w tamtym roku, że bocian chce założyć gniazdo na ich kominie, do czasu gdy się zesrał :P Ja tego nie widziałam, ale podobno istną masakrę zrobił na schodach, także współczuję sprzątania Migotka ;)
    Jasne, że na szczęście! :D

Migotka22, stardust87 lubią tę wiadomość

♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
    ♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
    ♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Karolina oby cie dzis wypuscili skoro jest lepiej :) zawsze co w domu to w domu :)
    Hahah dobre z tym bocianem :) ale to napewno na szvzescie ;)

A ja dzis mialam chwile grozy w kibelku rano :/
    Wstaje, ide siusiu, myc sie...wycieram sie po siusiu a tu krew.... Zamarlam.. Slabo mi sie zrobilo rece sie trzesa...
    Spr jeszcze raz... Ńo krew!!! I lzy w oczach... Co mam zrobic. Dzwonic do mamy, jechac do szpitala czy co....
    Ale ide na dol. Biore lusterko zagladam a tu rana po w zorajszej kapieli... Tak to jest jak sie czlowiek na wyczucie juz goli.
    Masakra....

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ