Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe wrześniowe mamy
Mika pracuję w św. Rodzinie wiec mam nadzieję że masz dobre wspomnienia z pierwszego porodu...
Ja mam dzis nadmiar energii chyba przez to że niedzielę spędzam sama zrobiłam rosołek, kompot z rabarbaru i jabłuszek a teraz biorę się za ciasto z przepisu verynice zobaczymy czy mi wyjdzie więc trzymajcie kciuki -
Karolaaa91 wrote:glukoze się robi w 28 tygodniu ? Hmm z tego co pamietam to mojego pytałam czy przed kolejną wizytą zrobic to mowil, że tak... albo ja coś pokręciłam. Wizytę mam we wtorek i już nie wiem czy robić jutro tą glukozę czy nie .... ?
-
Witamy w naszym gronie nowe mamusie
Chciałam się pochwalić moimi zakupami dla naszego AntosiaOczywiście w porównaniu z Waszymi to jest kropla w morzu ale i tak jestem zadowolona że zaczęłam cokolwiek kupować
W najbliższym czasie mam jeszcze zamiar zakupić wózek i laktator. Z ciuszkami to szaleć nie będę bo dostanę mnóstwo od bratowej i szwagierki, ale jak tylko pojawi się kolekcja zimowa to ruszę na większe zakupy bo już rozmiarowo to będą się różnić i nic na mojego małego szkraba nie będzie z tamtych pasować
Oto i one moje pierwsze kompleciki dla synka
nenka, Kaarolina, Io, Paula55, aswalda lubią tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:glukoze się robi w 28 tygodniu ? Hmm z tego co pamietam to mojego pytałam czy przed kolejną wizytą zrobic to mowil, że tak... albo ja coś pokręciłam. Wizytę mam we wtorek i już nie wiem czy robić jutro tą glukozę czy nie .... ?
-
A poza tym natknęłam się ostatnio w sklepie na ten leżaczek i po prostu wpadłam z mężem w zachwyt. Akurat widzieliśmy jak jacyś rodzice kupowali go dla swojego dziecka i od razu testowali. Maluszek był taki szczęśliwy:) Sprzedawca powiedział że bardzo dobrze się on sprzedaje i rodzice są bardzo zadowoleni. Jedyny minus to cena która nie jest niska. Są też na allegro za około 800zł. Siedzi mi on głowie cały czas, jednak jest to sprawa dłuższego przemyślenia bo co jeśli np mój syn nie będzie chciał w nim leżeć? Nie zmienia to jednak faktu że jest to najfajniejszy leżaczek / kołyska jaki do tej pory widziałam
Co o nim myślicie ? Podoba się Wam ?
http://www.4moms.com/mamaroo -
ten komplecik z ostatniego zdjecia tez kupilam
Beataa25 wrote:Witamy w naszym gronie nowe mamusie
Chciałam się pochwalić moimi zakupami dla naszego AntosiaOczywiście w porównaniu z Waszymi to jest kropla w morzu ale i tak jestem zadowolona że zaczęłam cokolwiek kupować
W najbliższym czasie mam jeszcze zamiar zakupić wózek i laktator. Z ciuszkami to szaleć nie będę bo dostanę mnóstwo od bratowej i szwagierki, ale jak tylko pojawi się kolekcja zimowa to ruszę na większe zakupy bo już rozmiarowo to będą się różnić i nic na mojego małego szkraba nie będzie z tamtych pasować
Oto i one moje pierwsze kompleciki dla synka
-
verynice wrote:Karolina, nie pochwaliłaś się, że Ci wyszło
I co, szybko i łatwo się robi i wychodzi bardzo smaczne, prawda?
verynice lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png