Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAha, zanim całkiem pochłonie mnie pisanie pracy to chwalę się brzuszkiem
Ostatnio zdjęcie wklejałam 19t+6, więc najwyższy czas zaktualizować dane
My w 25t+1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 12:35
nenka, madiiiii, Fipsik, Patu, Karolaaa91, aleksa.wawa, Mika 28, Ewi25, Kaarolina, verynice, betina89, Gosia19, Nelus, ofcooo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Widze temat brzuszkow powrocił
Ja mam gigantyczny
Pępek tez juz lekko wystaje.
Najwiekszy problem mam z dziurą po kolczyku bo skora sie juz tak naciągnela ze lada moment pęknie i boje sie rany
A dzis zrobiłam tabelke w excelku i już odznaczam co mam a czego mi brakuje hehe i powiem wam ze jest masakra! Nie mam praktycznie nic
A to ja i mój brzuch w 24 tc
Paula55, Patu, kark, Ewi25, Kaarolina, verynice, karolcia:)))), betina89, Gosia19, justyna14, Nelus, ofcooo, aswalda lubią tę wiadomość
-
Patu slicznie
widze ze delkatnie lińia tez ci wyskoczyla
Ja nie mam ani lini, ani wystajacego pepka... Jedynie sie wiekszy zrobil. Kolczyka dalej ńosze bo w niczym mi nie przeszkadza a kupilam specjalny ciazowyjak bedzie wadzil to wyjme
Aleksa no piekńie wygladasz. Brzus faktycznie sporutki alr jaki kochanyciekawa jestem co polizna jutro powie jak zmierzy moj
Ciekawe czy sie mieszcze w ńormachPatu lubi tę wiadomość
-
No to jeszcze mój bęc
Dzisiejszy, 25tc. Szkoda, że nie widać, jakie harce Mati wyczynia
Ubrany:
Golas bokiem:
I golas przodem:
Paula55, Patu, kark, aleksa.wawa, iwo_na, Kaarolina, verynice, betina89, Gosia19, Nelus, ofcooo, madiiiii, aswalda lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnyMi przy córce nie wystawał aż do porodu, w krytycznych momentach wyglądał tak:
Mąż się wtedy śmiał, że wygląda jak pyszczek kota, a nie pępek
Narazie mam wklęśnięty, a linia delikatna pod nimWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:00
Ewi25, verynice lubią tę wiadomość
-
Ale dziś paskudna pogoda, pada i pada, normalnie nie jestem do życia. Wstałam o 9:00, zjadłam śniadanie, ogarnęłam pokój i doszłam do wniosku, że jak nie pójdę znowu spać, to padnę
Położyłam sie więc i wstałam koło 13:00 hahaha
Niech wróci ciepło, bo ja potrzebuję go do życia!
Kupiłam na allegro kocyk dla malutkiej z kubusiem puchatkiem i kłapouchym, wczoraj do mnie przyszedł, jest pięknyJeszcze zakupiłam becik, jutro powinien być. A tak to jeszcze kupię pojedyncze sztuki ciuszków, jakieś kosmetyki i koniec polskich zakupów, bo inaczej Mąż mnie pogoni
A i byłam na warsztatach dla przyszłych mam, dostałam prezenty, próbki i wygrałam nawet pieluszki.
Mój pępek zwykle jest na równi z brzuszkiem, niedługo pewnie zacznie wystawać, co mnie trochę przerażawydaje mi się, że to za szybko...
Paula55 lubi tę wiadomość