Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAha, zanim całkiem pochłonie mnie pisanie pracy to chwalę się brzuszkiem

Ostatnio zdjęcie wklejałam 19t+6, więc najwyższy czas zaktualizować dane
My w 25t+1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 12:35
nenka, madiiiii, Fipsik, Patu, Karolaaa91, aleksa.wawa, Mika 28, Ewi25, Kaarolina, verynice, betina89, Gosia19, Nelus, ofcooo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny

Widze temat brzuszkow powrocił
Ja mam gigantyczny
Pępek tez juz lekko wystaje.
Najwiekszy problem mam z dziurą po kolczyku bo skora sie juz tak naciągnela ze lada moment pęknie i boje sie rany
A dzis zrobiłam tabelke w excelku i już odznaczam co mam a czego mi brakuje hehe i powiem wam ze jest masakra! Nie mam praktycznie nic
A to ja i mój brzuch w 24 tc

Paula55, Patu, kark, Ewi25, Kaarolina, verynice, karolcia:)))), betina89, Gosia19, justyna14, Nelus, ofcooo, aswalda lubią tę wiadomość
-
Patu slicznie
widze ze delkatnie lińia tez ci wyskoczyla 
Ja nie mam ani lini, ani wystajacego pepka... Jedynie sie wiekszy zrobil. Kolczyka dalej ńosze bo w niczym mi nie przeszkadza a kupilam specjalny ciazowy
jak bedzie wadzil to wyjme 
Aleksa no piekńie wygladasz. Brzus faktycznie sporutki alr jaki kochany
ciekawa jestem co polizna jutro powie jak zmierzy moj 
Ciekawe czy sie mieszcze w ńormach
Patu lubi tę wiadomość

-
No to jeszcze mój bęc
Dzisiejszy, 25tc. Szkoda, że nie widać, jakie harce Mati wyczynia 
Ubrany:

Golas bokiem:

I golas przodem:
Paula55, Patu, kark, aleksa.wawa, iwo_na, Kaarolina, verynice, betina89, Gosia19, Nelus, ofcooo, madiiiii, aswalda lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
nick nieaktualnyMi przy córce nie wystawał aż do porodu, w krytycznych momentach wyglądał tak:

Mąż się wtedy śmiał, że wygląda jak pyszczek kota, a nie pępek
Narazie mam wklęśnięty, a linia delikatna pod nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:00
Ewi25, verynice lubią tę wiadomość
-
Ale dziś paskudna pogoda, pada i pada, normalnie nie jestem do życia. Wstałam o 9:00, zjadłam śniadanie, ogarnęłam pokój i doszłam do wniosku, że jak nie pójdę znowu spać, to padnę
Położyłam sie więc i wstałam koło 13:00 hahaha
Niech wróci ciepło, bo ja potrzebuję go do życia!
Kupiłam na allegro kocyk dla malutkiej z kubusiem puchatkiem i kłapouchym, wczoraj do mnie przyszedł, jest piękny
Jeszcze zakupiłam becik, jutro powinien być. A tak to jeszcze kupię pojedyncze sztuki ciuszków, jakieś kosmetyki i koniec polskich zakupów, bo inaczej Mąż mnie pogoni 
A i byłam na warsztatach dla przyszłych mam, dostałam prezenty, próbki i wygrałam nawet pieluszki.
Mój pępek zwykle jest na równi z brzuszkiem, niedługo pewnie zacznie wystawać, co mnie trochę przeraża
wydaje mi się, że to za szybko...
Paula55 lubi tę wiadomość