WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się schylę to wszędzie się robią hehe

ogólnie taka "miękka" wszędzie jestem, na brzuchu, bokach, plecach ;p nie wspominając o tyłku i udach, galaretka z cellulitem :/ a tak patrząc np na nelus to wszędzie taka napięta fajnie skórka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:13

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolina wrote:
    cały czas dokuczają ale najgorsze są te w nocy.. a U Ciebie jak tam?

O nie :( Mnie o 5 rano obudził skurcz, bo pęcherz pełny po brzegi i młody się zaczął rozpychać, przeczekałam, wstałam o łazienki i zaraz kolejny. Jak siedzę/leżę, to rzadko mam, ale tylko wstanę i zaraz się zaczyna :(

Fipsik! Gdzie Ty trzymasz tego bobaska swojego?! Wcięcie w talii masz nawet.Wcale po Tobie nie widać, że jesteś w ciąży. Szczęściara! A bimbałki rzeczywiście boskie. Super wyglądasz!
    Ta miękkość to chyba jest od estrogenów, tkanka tłuszczowa wyścieła całe ciało. A ten celulit to zmora! Ja mam wszędzie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:23

Fipsik lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus to w ogole figurke ma super jakby byla facetem to schrupalabym ;)
    Fipski tez masz super figurke i faldek nie widze u mnie fałdka fałdkę pogania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:27

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betinka wrote:

Fipsik! Gdzie Ty trzymasz tego bobaska swojego?! Wcięcie w talii masz nawet.Wcale po Tobie nie widać, że jesteś w ciąży. Szczęściara! A bimbałki rzeczywiście boskie. Super wyglądasz!
    Ta miękkość to chyba jest od estrogenów, tkanka tłuszczowa wyścieła całe ciało. A ten celulit to zmora! Ja mam wszędzie :(

Ja miękka już byłam przed ciążą, przez chorobę musiałam brać ponad rok sterydy i przytyłam wtedy 15 kilo, a leżąc w szpitalu czy potem w domu, nie chodząc w ogóle to się rozlało. I cellulit się wszędzie zrobił. Ale! jest tego plus :D Mam tyle skóry, że rozstępy mi raczej nie grożą hehe :D A mam wielkie nadzieje, że karmiąc piersią mała wszystko ze mnie wyssie z nawiązką. I znów będę szczupła. najwyżej będę karmić do 6 roku życia heheheh

Kaarolina, karolcia:)))) lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, Fipsik, jesteś mistrzem :D Normalnie bym Cię uściskała! :)

Fipsik lubi tę wiadomość

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FIPSIK gdzie ty masz brzuch ciążowy, bo nie zauważyłam ;-P pięknie bedziesz wyglądała w 8/9 miesiącu, a nie tak jak my, wielkie jak balon ;-) pileczka ci się zrobi pewnie w kolejnych miesiacach, bo poki co wygladasz jakbys troszke wiecej zjadła ;-P

atdci09kamv7205a.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tak z innej beczki : co myślicie o czerwonym kolorze wózka dla chłopca? Wiocha?

atdci09kamv7205a.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjechała dziś po mnie karetka do pracy.
    Kurcze tak sie fatalnie poczułam. Myślałam, ze zaraz zemdleje i straszliwie chciało mi sie wymiotować. Byłam spocona jak szczur i bardzo rozpalona. A wcześniej żadnych dolegliwości nie miałam - nawet poranne mdłości mnie ominęły.

Pojechałam do szpitala zbadali mnie. Wszystko ok. Ale okazało sie, ze prawdopodobnie dzidzia nie miała dostarczanej odpowiedniej ilości tlenu przez łożysko a to dlatego , że ja zbyt mało płynów sie dziś napiłam. Kurcze nawet nie pomyślałam, ze przez to, ze ja mało piłam dzidzia nie ma tlenu :(

Ale zbadali i mnie i małą i wszystko ok. Strachu sie tyle najadłam, że cała w stresie byłam i teraz ze mnei to schodzi...... Mam zwolnienie do końca tygodnia i mam sie oszczędzać i wypoczywać.

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:
    Dziewczyny jak tak z innej beczki : co myślicie o czerwonym kolorze wózka dla chłopca? Wiocha?

wcale nie, dlaczego? wg mnie pasuje. ja mam wozek bezowy w niebieskie kwiatki a co :)

• Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

matko dobrze, że z wami wszystko okey! Nie wiedziałam, że woda taka ważna jest sama mało jej piję, bo nigdy za duzo płynów nie przyjmowałam...

ofcooo wrote:
    Przyjechała dziś po mnie karetka do pracy.
    Kurcze tak sie fatalnie poczułam. Myślałam, ze zaraz zemdleje i straszliwie chciało mi sie wymiotować. Byłam spocona jak szczur i bardzo rozpalona. A wcześniej żadnych dolegliwości nie miałam - nawet poranne mdłości mnie ominęły.

Pojechałam do szpitala zbadali mnie. Wszystko ok. Ale okazało sie, ze prawdopodobnie dzidzia nie miała dostarczanej odpowiedniej ilości tlenu przez łożysko a to dlatego , że ja zbyt mało płynów sie dziś napiłam. Kurcze nawet nie pomyślałam, ze przez to, ze ja mało piłam dzidzia nie ma tlenu :(

Ale zbadali i mnie i małą i wszystko ok. Strachu sie tyle najadłam, że cała w stresie byłam i teraz ze mnei to schodzi...... Mam zwolnienie do końca tygodnia i mam sie oszczędzać i wypoczywać.

ofcooo lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • hela Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka wrote:
    patrzcie jakie fajne miejsce sie otworzylo u mnie w miescie ale oja niunia bedzie miala frajde
    http://www.lubin.pl/aktualnosci,31150,_w_parku_tlumy.html

bede przyjezdzac na spacerki z synusiem :D

nenka lubi tę wiadomość

moj kochany synuś - Sebuś <3
    64xp62y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry mamusie:)

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    jo chudzielec, 76 kilo :/ wszedzie jakies faldki tluste, a wy macie takie ladne pileczki i zgrabne tylki. A mnie rozlalo po kostki ;p

33ddp34.jpg
    nbf3i1.jpg
    nie chcę nic mówić, ale teściowa Twoja to albo niewidoma, ale złośliwa aż do bólu.. Gdzie Ty masz duży brzuch? Jak na 6 miesiąc? Śliczny, zgrabny, malusi :) I wcale nalana nie jesteś! Co Ty gadasz!?

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofcoo - dobrze, że wszystko jest ok! Teraz już wiesz, że trzeba więcej pić i po stresie :) Wypoczywaj!!!

A widziałyście ten filmik? Niesamowite bobaski :) https://www.youtube.com/watch?v=ToiU9-5wk80

ofcooo lubi tę wiadomość

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaaa91 wrote:

Ja mam niebieski dla dziewczynki :)

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofcooo oszczędzaj się.

ofcooo lubi tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już pokaźny brzuchol i ostatnio nie mieszczę sie już w swoje bluzki i dostałam trochę schedy po koleżance z czego się cieszę bo dostałam kilka bluzek i spodnie jeansowe :)
    Ale dzis dzidzia grasuje w moim brzuszku a się tam przepycha a kopie :)

Fipsik teściowa to zazdrośnica chyba i to w dodatku złośliwa :) bo u Ciebie na serio w ogole brzuszka nie widać ale wszystko może sie zdarzyć i z dnia na dzień może wybić się :)

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    nie chcę nic mówić, ale teściowa Twoja to albo niewidoma, ale złośliwa aż do bólu.. Gdzie Ty masz duży brzuch? Jak na 6 miesiąc? Śliczny, zgrabny, malusi :) I wcale nalana nie jesteś! Co Ty gadasz!?

Wieczorem mam większy, bo mnie wzdyma po jedzeniu ;P I wiadomo, że człowiek nie stoi wyprostowany cały czas to też optycznie ten brzuch taki bardziej wydęty. A teściowa urodziła 6 dzieci, więc o ciążach wie wszystko hehe.
    Zaprosiliśmy ich na rocznicę ślubu, to stwierdziła, że u nich w rodzinie pierwszej rocznicy się nie obchodzi, tylko pełne dziesiątki więc dla nich to są nasze połączone urodziny (mąż kwiecień, ja lipiec).
    Szkoda, że nie mieszczę się już w moją ulubioną koszulkę z napisem "im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham moje psy" . pasowałaby idealnie ostatnio ;D

stardust87 lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hela wrote:
    bede przyjezdzac na spacerki z synusiem :D

hela wyslalam ci wiadomosc to tam odbierz w wolnej chwili ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik nie gadaj głupot !! Masz śliczny, maleńki i jakże zgrabniutki brzusio :)

‹‹ 740 741 742 743 744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ