Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa tez chce taka!
betina89 wrote:tak się pięknie opychacie, że też musiałam sobie zrobić kawę mrożoną. Na żywo lepiej wygląda
Zrobiłam zdjęcie opakowania, polecam kawę mrożoną z Niemiec, można na allegro kupić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/961b83ac5246.jpgbetina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela również przyłączam się do życzeń : dużooo miłości i szczęścia :*
Akuszerka nawet nie wiem jak można pocieszać matkę, którą dotknęła taka tragedia, co mówić... Życie jest niesprawiedliwe, małe aniołki cierpią a stare menele chodzą chlają na umór i nic im nie jest eh:( bardzo mi przykro, trzymajcie się i uważaj na Was, bo zbyt duży stres nie jest Ci teraz wskazany. Myśl też o sobie kochana i swoim maleństwie.
Ja już po maratonie zakupowym, mięso na jutro się marynuje, teraz obiadek i biore się za sałatki. Dobrze że siostra ze mną pojechała, bo sama bym tych siatek do domu nie przyniosła z auta.
hela lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Paula55 wrote:Kochana a masz moze pilke fitness ta duza??? Kolezanka z innego watku tez miala okropne problemy z plecami i ta pilka byla jej zbawieniem... Nawet w pracy na niej siedzi... Moze warto sprobowac?! Moze zapytaj znajomych czy ktos nie ma pozyczyc jak nie posiadasz..
Nie mam niestety i nie znam nikogo kto by miał -
Iwona to moze poszukaj jakiejs taniej na allegro...
Kurde ja swoja kupilam dawno temu przypadkiem w bierdonie. Do tego byla tasma i dwie male pileczki - ciezarki i to za 10 zl wszystko. Byla przecenawczesniej po 60 zl byly
Justynka a mozna sie na imprezke wprosic haha ???justyna14 lubi tę wiadomość
-
Miałam właśnie looknąć po ile chodzą takie piłeczki ale allegro postanowiło zrobić mi na złość i zrobiło sobie przerwę techniczna do 16.00
Wszystko dzisiaj przeciwko mnie sie sprzysięgło
Zatem na pocieszenie zrobie sobie mrożoną kawe i zjem grześka albo i nawet dwa jak mi sie zachce, a co!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2014, 14:28
Paula55, Io lubią tę wiadomość
-
Ojj a tez chcialam cos na allegro zobaczyc
A tak wogole to dzis zrobilam zakup roku
Bylismy w aldim na spozywczych zakupach i upolowalam stanik do karmienia za £2!!! Czyli jakies 10 zl
Pewnie ze wzielamszkoda ze tylko biale byly
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ech, dziewczyny, chyba macie rację z tym oszczędzaniem się. Musiałam nieźle wczoraj przegiąć, bo wystarczył krótki spacer z parkingu do sklepu (zamówiliśmy wózek wreszcie!
) i już ból i skurcze i ciężko. A jak na złość mały postanowił mnie dziś skopać tak mocno jak nigdy wcześniej, prawie się z bólu poryczałam. Więc teraz tylko siedzę grzecznie i układam puzzle i palcem więcej nie kiwnę. Nie warto.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, widzę ze wątek rozwinięty już w pełni, ale może mogę dołączyć do Was? Udzielam się na wrześniówkach na kae, ale czasem robi się tam nieprzyjemnie przez anonimowych gości, którzy komentują co nie powinni. A te forum znalazłam z polecenia
Paula55, stardust87, justyna14, Io, Karolaaa91, betinka, verynice, doti77, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Termin mam na 12 września, ma być dziewczynka, mam już 3,5 letniego synka. Teraz czuję się już dobrze. Przez pierwsze 3 miesiące było słabo, później miesiąc spokoju i od 16t powtórka z rozrywki (mdłości, wymioty). Teraz mam mnóstwo energii, choć od czasu do czasu zdarza się słabszy dzień
Paula55, betinka, stardust87, verynice, doti77 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Iwona to moze poszukaj jakiejs taniej na allegro...
Kurde ja swoja kupilam dawno temu przypadkiem w bierdonie. Do tego byla tasma i dwie male pileczki - ciezarki i to za 10 zl wszystko. Byla przecenawczesniej po 60 zl byly
Justynka a mozna sie na imprezke wprosic haha ???soczki owocowe też
Paula55 lubi tę wiadomość
7w3d 💔