X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina89 wrote:
    Nelus, moje problemy przy twoim przeżyciu to pikuś. Co za drań i frajer z tego byłego, dobrze że tobie dziecka nie zrobił!! Ja ci zazdroszczę teraźniejszego życia mmmm ;D
    Ewi, smutna twoja historia ale dobrze, że sie nie poddałaś i dałas radę pokochac na nowo i inną osobę;)
    Mój mąż ma 29lat, więc 4 lata różnicy między nami i wydaje mi się że u niego to już też ostatni dzwonek, bo też nie chce być dziadkiem dla swoich dzieci....Dlatego chce kolejne dzidzi jak najszybciej ;D

Jej dziękuje Bogu ze skończyło sie to w taki sposób bo jakbym jeszcze miała z nim miec dziecko ... Brrr

Hehe mój ukochany jest starszy ode mnie o 11 lat, skończył juz 37 i tez myśle ze do jego 40 urodzin trzeba jeszcze jednego maluszka zmajstrowac bo potem nie bedzie miał siły za piłka biegać :p

201703012752.png
  • afrykanka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula widze, ze niektore przezycia mamy takie same :) Mialam kilkuletni romans z zonatym, ale byl w tajemnicy trzymany i zanim poznalam meza to spotykalam sie z lekarzem rozwodnikiem 15 lat starszym ( mial cudowne dziewczynki)

Ja w przeciwnienstwie do Ciebie nie wyobrazam sobie w zycia w Polsce, moze dlatego ze wyjechalam juz po studiach i cale dorosle zycie spedzilam na obczyznie. Przyzwyczailam sie do tego, ze na duzo mnie stac i sie nie musze martwic o pieniadze. ( bardzo dlugo pomagalam rodzicom finansowo) Poza tym jak jestem w Polsce to po tygodniu denerwuje mnie te nasze narzekanie ( ja tez narzekam, ale nie az tak), zawisc i ci smutni ludzie. Kiedy spotakm znajomych i sie chwile pogada, to zawsze slysze lamenty i narzekania i jak super ja zrobilam ze wyjechalam z Polski.
    Brakuje mi rodzicow i rodziny i przyjaciol, jedno kosztem drugiego niestety.
    Poza tym maz nie jest Polakiem i wiedzialam ze do Polski na stale to uz nie wroce.

Paula55 lubi tę wiadomość

1usat5od00spirqc.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a chyba strasznie go stresujesz, bo "już" osiwiał przy tobie hihihih. Tak z ostatniego zdjęcia wywnioskowałam ;P Mój zas przy mnie łysieje ;D ;p;p

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah co ty, właśnie ze dzięki mnie ma jeszcze kilka czarnych włosów :p a tak poważnie chyba w genach tak ma bo jego brat o rok starszy a jest cały siwy łącznie z broda!

201703012752.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój za to ma bujne i kręcone i ciągle mu powtarzam że chcę żeby nasze dziecko takie miało :) a on że będzie się aby męczył z nimi, ale ja wiem swoje, mój mały chłopczyk z kręconymi włoskami :) będzie łamał niewieście serca :D

le'nutka, magdzia26 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi moj Maz tez ma bujne i krecone czarne wlosy haha i modle sie zeby nasze dzieci odziedziczyly wlosy po Tatusiu bo ja mam 3 piorka i sa okroopne ;)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwo_na wrote:
    He he, ja za dwa tygodnie kończe magiczne 30 lat. A mój narzeczony jutro 28 :)
    Chyba nikt nie czuje sie na tyle lat ile ma. Teraz zostane mładą mamą wiec jest fajnie.
    Podziwiam was dziewczynki że jesteście takie twarde, ja jakoś w życiu mniej więcej poukładane miałam. Po liceum studia, po obronie w 2 miesiące znalazłam sobie prace w moim zawodzie i tak pracuje już 5 lat :)
    Czasem bym chciała uciec od tego wszystkiego ale teraz to już raczej sie nie da :)
    30? jeny, a ja coś sobie wkręciłam, że Ty z tych młodszych mam, ok 20-22... Nie wiem czemu :? :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Hahah co ty, właśnie ze dzięki mnie ma jeszcze kilka czarnych włosów :p a tak poważnie chyba w genach tak ma bo jego brat o rok starszy a jest cały siwy łącznie z broda!
    Mmmm.. lekka siwizna dodaje seksapilu facetom :) Siwy George Clooney... Mmmm :P

betina89, Quatriona lubią tę wiadomość

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te Wasze historie?.. Hmm.. szok. Tyle przykrych rzeczy Was spotkało :| Ja, odpukać, nigdy chyba nic złego nie przeżyłam. No oczywiście poza stratą maluszka. Ale poza tym miałam i mam życie hmm... idealne?..
    Fakt, że rodzice się rozwiedli gdy miałam 2 lata, że od 12 roku życia z zaburzeniami odżywiania walczę i że przez moją rodzinę moja samoocena wynosi 0, ale cholera to nic w porównaniu z Wami. A Ewi, Ciebie to podziwiam, że się podniosłaś? Ja sobie nie wyobrażam co bym zrobiła jakby mój P teraz nagle zniknął z mojego życia :| I strasznie się tego boję :( Bo wiecie co? Czasem tak się zastanawiam, że za dobrze mi w życiu i prędzej czy później coś się spieprzy, bo nie może być tak dobrze bez przerwy. Głupie, nie?.. :|

• betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle od Neluski facioo jest przystojny ;D w moim typie , takie ciasteczko. Mój w ogóle nie był w moim typie ale zakochałam sie w nim, w jego duszy, jego sercu, charakterze, a później i jego wygląd pokochałam.

Nelus, magdzia26 lubią tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A te Wasze historie?.. Hmm.. szok. Tyle przykrych rzeczy Was spotkało :| Ja, odpukać, nigdy chyba nic złego nie przeżyłam. No oczywiście poza stratą maluszka. Ale poza tym miałam i mam życie hmm... idealne?..
    Fakt, że rodzice się rozwiedli gdy miałam 2 lata, że od 12 roku życia z zaburzeniami odżywiania walczę i że przez moją rodzinę moja samoocena wynosi 0, ale cholera to nic w porównaniu z Wami. A Ewi, Ciebie to podziwiam, że się podniosłaś? Ja sobie nie wyobrażam co bym zrobiła jakby mój P teraz nagle zniknął z mojego życia :| I strasznie się tego boję :( Bo wiecie co? Czasem tak się zastanawiam, że za dobrze mi w życiu i prędzej czy później coś się spieprzy, bo nie może być tak dobrze bez przerwy. Głupie, nie?.. :|

na początku jest bardzo trudno się pozbierać, ryczałam non stop, a jakie głupoty wtedy do głowy przychodzą, teraz sama sobie się dziwię że wogóle mogłam tak myśleć, że mogłam chcieć dołączyć do niego. Ale czas żałoby trzeba jakoś przejść, ważne jest wsparcie, moja mama mi sporo pomogła... można powiedzieć że w pewnym momencie kazała mi się ogarnąć i chyba to mi pomogło. Dużo moje przyjaciółki mnie wyciągały z domu, bo chyba już bym nigdzie z niego nie wyszła oprócz pracy. Kolejne 3 lata były koszmarne a później moje życie nabrało tempa (raczej moje serce nabrało tempa :) ). Teraz czuję się najszczęśliwszą kobietą na świecie :).
    Tylko został mi strach w sercu jak mój mąż wyjeżdza w delegację czy tu w PL czy za granicę, non stop mam jakieś schizy że nie wróci, że coś się stanie. Ale uczę się z tym żyć.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogóle zaraz się szykuje na grilla do przyjaciółki bo robimy jej takie małe ala panieńskie :)

betina89, magdzia26 lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87, ja też tak mam... już to pisałam ale dziennie dziękuje, że mój mąż wyjechał spod ziemi. Teraz robi na budowie podłogę na strychu i niby głupia drabinka ale nie mogę patrzec jak na niej stoi i robi;/ Wystarczy chwila.
    Chwila, bo.... 2 dni temu zmarł mój przyjaciel, jedyny męski przyjaciel. Od czasu, kiedy jestem z moim mężem urwała lekko z nim kontakt. Że tak powiem po kryjomu sms, on czasami zadzwonił, nawet jak dzidzie straciłam w zeszłym roku, to zadzwonił, pocieszył, bardziej niż mój mąż wtedy. Wiedziałam, że zawsze mogę na niego liczyć...
    A tu 2 dni temu zginął w słowackich Tatrach, spadł z ok. 40m... kochał góry.
    Miał 30 lat :'( W przyszłym roku miał mieć ślub, miał zacząc budowac dom...
    Był wesołym, pewnym, zbyt pewnym siebie facetem. Dlatego jedni ludzie go lubili a drudzy nie. Ja rozumiałam go i jego charakter.
    Oj... nie chciałam o tym pisac ale akurat taki temat....
    Jest mi strasznie smutno. Bo wiecie, to sa wspomnienia(długa historia) bo on kiedyś we mnie był zakochany, dlatego był dla mnie taki dobry, kiedy zerwał ze mną chłopak, to on przyszedł z różą na pocieszenie, nikogo innego to nie interesowało....:'( nie potrafię więcej opisac, zbyt wiele wspomnień nagle by chciało się przytoczyć, ale ja nie chcę zanudzać, to forum dla ciężarówek, nie chcę się żalić teraz mamy być szczęśliwe, a my tu takie smutne historie:'(

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina89 wrote:
    stardust87, ja też tak mam... już to pisałam ale dziennie dziękuje, że mój mąż wyjechał spod ziemi. Teraz robi na budowie podłogę na strychu i niby głupia drabinka ale nie mogę patrzec jak na niej stoi i robi;/ Wystarczy chwila.
    Chwila, bo.... 2 dni temu zmarł mój przyjaciel, jedyny męski przyjaciel. Od czasu, kiedy jestem z moim mężem urwała lekko z nim kontakt. Że tak powiem po kryjomu sms, on czasami zadzwonił, nawet jak dzidzie straciłam w zeszłym roku, to zadzwonił, pocieszył, bardziej niż mój mąż wtedy. Wiedziałam, że zawsze mogę na niego liczyć...
    A tu 2 dni temu zginął w słowackich Tatrach, spadł z ok. 40m... kochał góry.
    Miał 30 lat :'( W przyszłym roku miał mieć ślub, miał zacząc budowac dom...
    Był wesołym, pewnym, zbyt pewnym siebie facetem. Dlatego jedni ludzie go lubili a drudzy nie. Ja rozumiałam go i jego charakter.
    Oj... nie chciałam o tym pisac ale akurat taki temat....
    Jest mi strasznie smutno. Bo wiecie, to sa wspomnienia(długa historia) bo on kiedyś we mnie był zakochany, dlatego był dla mnie taki dobry, kiedy zerwał ze mną chłopak, to on przyszedł z różą na pocieszenie, nikogo innego to nie interesowało....:'( nie potrafię więcej opisac, zbyt wiele wspomnień nagle by chciało się przytoczyć, ale ja nie chcę zanudzać, to forum dla ciężarówek, nie chcę się żalić teraz mamy być szczęśliwe, a my tu takie smutne historie:'(

współczuje i to bardzo :(

qb3c82c3gptozz8t.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, ja też współczuję ale jego rodzinie i najbliższym...
    Dziewczyny, wiem że z grzeczności będziecie chciały pisac współczucia, nie piszcie, nie piszcie bo to forum na inny temat, a ja miałam potrzebe tylko o tym napisać.

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Afrykanka mi się wydaje, że Polska ma taką mentalność i predyspozycje do narzekania :) W końcu wiele krajów jest biedniejszych niż my, a tak nie narzekają. Sama zresztą mieszkasz w jednym z biedniejszych kontynentów ;)
    Urzekające Wasze historie, to takie fajne coś więcej przeczytać o kimś zupełnie obcym... Historie łapią za serce, życie pisze lepsze scenariusze niż niejeden film.

afrykanka lubi tę wiadomość

• betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ostatnio dostałam zaczyn na chleb(a właściwie babkę, bo słodkie i z czekoladą) Watykański. Zrobiłam w czwartek. Pyyycha!!!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47972e0b374c.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/838253cb58ab.jpg

Poszła w mig, więc właśnie wyciągnęłam z pieca babkę;D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58366961078c.jpg

verynice, Nelus, le'nutka, Kaarolina, Paula55, Gosia19, magdzia26, afrykanka, Ewi25, aswalda lubią tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super babka!

betina89 lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam na internecie fajny przepis, 1 raz go wypróbowałam, bo inne wychodziły mi z zakalcem;p

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina89 wrote:
    w ogóle od Neluski facioo jest przystojny ;D w moim typie , takie ciasteczko. Mój w ogóle nie był w moim typie ale zakochałam sie w nim, w jego duszy, jego sercu, charakterze, a później i jego wygląd pokochałam.

Dzięki;) oj jakby to przeczytał to by obrosl w piórka bo ja to mu nie mowię komplementów tylko zawsze sie śmieje ze ma wielki nos (oczywiście tak w żartach)! Ale dobrze ze w ogóle ma bo kiedyś go "stracił" w wypadku samochodowym i musieli rekonstruować! Ja swojego typu nie mam, z wyglądu to jedynie musi byc wysoki! Najważniejszy jest charakter, musi lubić podróże, umieć żartować, byc optymista i miec cos głowie! Mój taki jest <3
    Współczuje straty przyjaciela, my tez mamy żałobę bo dwa dni temu zasztyletowali kolegę na ulicy!:(
    Poproszę o przepis na babkę, wyglada przepysznie!!! <slini sie>

betina89 lubi tę wiadomość

201703012752.png
‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ