Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Betinka moj syn uwielbia wrecz ta pozycje kolyski w poprzek brzucha na saym dole
i masz racje bo wtedy brzuch sie mega spina
ale co poradzisz jak chlopakom tak dobrze
Ale sobie dogadzasz kochanammm. Zjadla bym takiego nalesniczka
a poki co pocieszam sie buleczka z lososiem
-
Dzień dobry:)
Ale mi się poprzestawiało wszystko. Wstaję rano o 5 bo już spać nie mogę i nie wiem mam co z sobą zrobić a później zasypiam koło 8 i śpię do 10/11.
Zakupy macie cudnejuż się nie mogę doczekać jak ja zacznę Was zasypywać zdjęciami jak będę w PL
Też mam zamiar odwiedzić mój ulubiony lumepek i znaleźć jakieś perełki.
Teraz Was zostawiam i idę do sklepu po świeże bagietkiPaula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 3 trymestrze, zaczynamy 28 tydzień.
Brzuch rośnie jak szalonyMąż krzyczy, że mam ubierać obcisłe rzeczy, bo pod swetrami go nie widać. 8 kilo na plusie
biust 101, brzuch w najszerszym miejscu 95. Najlepiej go widać, jak siedzę ;P
Karolaaa91, Beataa25, Paula55, magdzia26, stardust87, Gosia19, betinka, aleksa.wawa, Ewi25, afrykanka, betina89, rabarbarka, Kaarolina, justyna14, Io, nenka, EmiBam, doti77 lubią tę wiadomość
-
Fipsik jest szal
brzuszek rosnie!!!
choc tak jak Karola ja mialam taki przed ciazajak pojadlam haha
ale widac u ciebie roznice zasadnicza
Przynajmniej sama mozesz sobie jeszcze pipke ogolic haha
Ja sie wczoraj mierzylam i w bebechu mam juz 95 cmo cyckach ńie mowie bo przy tobie jestem plaska jak deska
Fipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Hahahah w 27 miesiacu hahaha. Ale sie usmialam
Hmm w biodrach chyba za bardzo nie uroslam bo w krotkie gacie sprzed ciazy dupa weszlai o dziwo nawet sie zapielam
Jezzzzzu, farciara kolejna! Ja moje spodnie sprzed ciąży dociągam nawet nie do połowy uda! Nigdy w życiu nie ważyłam więcej niż 53 kg, to jest dla mnie taka nowość, że sama nie wierzę
Pralinko, ja miałam 4 tyg spokoju i dzisiaj znow czuję, ze mi się wodonercze rozkręca
EDIT: albo ucisk na nerw - nie czuję nogi :SWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 12:05
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Witajcie dziewczynki:) Temat szczepionek, wiadmo- ciężki jest. Moja ciotka jest pielęgniarką i zajmuje sie m.in. szczepieniami. Ona mówi, ze te skojarzone to za duże obciążenie dla organizmu maluszka. Lepiej go ukuć trzy razy. I ja za jej radą tak zrobię.
Na śniadanko, które dopiero zjadłam bo spałam prawie do 11zjadłam tosty z dżemikiem i kakao
Paula55, magdzia26, Io lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
Jak tam humorki i samopoczucia?
Fipsik śliczny malusi brzuszek
Ja właśnie wróciłam ze szpitala(byłam w poradni metabolicznej) i jestem tak złą, że szok!!! Ostatnio babka była na urlopie, a dzisiaj pani w rejestracji odesłała mnie z kwitkiem bo miałam źle napisane skierowanie!
Chyba nie jest mi dana ta wizyta