Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:ja bylam tak obsypana na buzi z chlopcem, wygladam jak wiedzma cala ciaze.. z sarcia ciaza marzenie
megg ja nie mam zadnych objawow..jakby nie testy pozytywne z wyciu bym nie pomyslala ze jestem w ciazy.
megg a swoja droga my sie nie znamy??? dlugo jestes na ovu??? skads kojarze twoj nick
Zobaczymy jak teraz
Tak samo jak i zgage mowia ale vedzie mialo wlosow . Fakt zgage mialam okropna . Nicola urodzila sie kudlata .
Za to moje znajome tez mialy zgage okropna i dziewczynki lyse .weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Dzisiaj tyle wizyt a jutro żadnej? Nikt jutro nie wizytuje?
Codziennie czekam najbardziej na wiadomości od dziewczyn które mają wizytę.
Ja jutro wizytuje ale nie wiem, serduszka raczej na pewno jeszcze nie będzie, docelowo mam wizytę u swojej lekarki we wtorek 19.01, ale jutro idę do faceta do luxmedu bo boje się że stan zapalny mi się robi. Więc niech spojrzy łaskawie -
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Co macie na obiad?
zjadlabym sobie sledzia albo inna rybke
-
adora wrote:Moja tesciowa ma 2 dzieci i w obu ciazach czula sie swietnie, zero objawow. Tak to i ja bym chciala.
drugi porod udalam sie sama! bez meza bez nikogo a na pewno bez tesciowej choc bardzo chciala! oba mialam bardzo dlugie po 36hr bo dzieci ulozyly sie tylnie ale porod sary uwazam za bardzo dobre doseiadczenie takie z milosciaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadora wrote:Rano jadlam sledzie a potem poprawilam lodami Teraz jem barszcz czerwony na zoladkach i skorach swinskich.
Ja dzisiaj z lenistwa kupiłam gotowe naleśniki w biedrze a zupę zjadłam u mamy. A mąż będzie dopiero na kolację to przygotuje mu coś pysznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 14:33
Flakonik lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ja bylam tak obsypana na buzi z chlopcem, wygladam jak wiedzma cala ciaze.. z sarcia ciaza marzenie
megg ja nie mam zadnych objawow..jakby nie testy pozytywne z wyciu bym nie pomyslala ze jestem w ciazy.
megg a swoja droga my sie nie znamy??? dlugo jestes na ovu??? skads kojarze twoj nick
hmm jestem na lutowych mamusiach 2015 -
Blair wrote:Broszka gratuluję przyrostu bety:)
Megg nie przejmuj się brakiem objawów. Jak się dorwa to będziesz wolała być bez objawów. A na którego Ci wychodzi wstępnie termin?
chyba na 1.09 zobacze co lekarz powie bo miala pozno ovu
pewnie sie zmieni toWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:02
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Dziś powtórzyłam betę mniej więcej po 73 godzinach , poprzednia była 804,4 a dzisiaj 2770 - zaskoczył mnie ten wynik i się nawet troszkę przestraszyłam.
Progesteron u mnie 105, 30 - więc akurat nieźle, ale na duphastonie jestem już od kilku cykli i lekarka kazała mi kontynuować w razie ciąży.
Ja mam pierwszą wizytę jutro o 15h. A przynajmniej tak mam umówione, a raz kiedyś się zdarzyło, że odwołano wizytę, bo lekarz został na dyżurze, więc się martwię, żeby nie odwołali. NO i jak znam życie to godzinne opóźnienie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:34
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny