Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Judy a jak ty się trzymasz? Bylas na kolejnych kroplowka chyba czy lepiej już?
A co do wychowania, to kazda z nas jest inna, ale kazda z nas bedzie najlepsza mama dla swojego dziecka -
nick nieaktualny
-
elfiona wrote:dziewczyny myslalam ze mnie to nie trafi....
pierwszą ciążę przeszłam idealnie...pełna energii zero objawów.
A dziś już dwa razy wymiotowałam...czy to możliwe, że w 7 tygodniu dopiero sie zaczęły takie objawy? może tylko coś mi zaszkodziło? -
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Progesteron odpowiada za ciałko żółte, zagnieżdżenia zarodka i utrzymanie w macicy. Nie powinien być za niski. Normalnie organizm kobiety sam wytwarza ten Hormon ale czasami mogą być jakieś zaburzenia i jak jest za niski to potem gin każe przyjmować luteinę czy duphaston. Niektóre kobietki biorą zapobiegawczo od samego początku.
Tak, ale progesteron się zmienia w ciągu dnia, więc po co badać progesteron jak lekarz nie kazał... -
nick nieaktualny
-
Olinek93 wrote:Grupa ma nazwe wrześnióweczki 2016 w tle zdjecie dzieciatko i z rak zrobione serce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie wiem, dla mnie to zdecydowanie za wcześnie na konto na facebooku,teraz moze tam każdy się zapisać, nie ma żadnej weryfikacji, zapisana też byłam do marcówek 2015 i na faceboka przeszłysmy dopiero po porodzie aby tu nie dawać prywatnych zdjęć dzieciaczków...
Blair, Robotka1 lubią tę wiadomość