Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair wrote:Emily a jak się czujesz? Widzę że masz już synusia
Tak mam już ślicznego, malutkiego synka i teraz szykuje mu się rodzeństwo ... ja póki co czuję się dobrze i mam tylko nadzieję, że ominą mnie mdłości bo chodzę już do pracy... a w poprzedniej ciąży chyba gdzieś tak koło 7 tygodnia zmagałam się z okropnymi mdłościami i wymiotami.... a Ty jak się czujesz? -
nick nieaktualnyEmily83 wrote:Tak mam już ślicznego, malutkiego synka i teraz szykuje mu się rodzeństwo ... ja póki co czuję się dobrze i mam tylko nadzieję, że ominą mnie mdłości bo chodzę już do pracy... a w poprzedniej ciąży chyba gdzieś tak koło 7 tygodnia zmagałam się z okropnymi mdłościami i wymiotami.... a Ty jak się czujesz?
Nie wiem czy już się skończyły mdlosci czy jeszcze mi wroca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelfiona wrote:dziewczyny myslalam ze mnie to nie trafi....
pierwszą ciążę przeszłam idealnie...pełna energii zero objawów.
A dziś już dwa razy wymiotowałam...czy to możliwe, że w 7 tygodniu dopiero sie zaczęły takie objawy? może tylko coś mi zaszkodziło?
Mnie dzisiaj mdlosci oszczędzamy. Zobaczymy na jak dlugo -
Trochę czytam was, ale ciężko wszystko nadrobić, widzę że większość już po pierwszych wizytach... w pierwszej ciazy juz w piatym tygodniu byłam u lekarza potwierdzić ciążę a wczesniej trzy testy robiłam i dwa razy betę.... a teraz mam jakiś totalny luz ... robiłam tylko jeden test i idę do lekarza w 8-9 tygodniu czyli dopiero w połowie lutego.... powiedzcie mi proszę po co badacie sobie progesteron
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Nie było mnie cały dzień i już nowy kotek się pojawił. Blair, śliczne masz te koty
A propos zwierzaków to ja dzisiaj widziałam bokserka (moje ukochane psy), który miał prawie kocie oczy. Nie dość, że żółte to jeszcze lekko skośne. No napatrzyć się nie mogłam.
Objawów jak nie miałam tak nie mam, może tylko zachcianki. Zrobiłam sobie dzisiaj galaretkę malinową z bitą śmietaną, i popiłam gorącą czekoladą Zamierzałam jeszcze zrobić koktajl truskawkowy ale ten plan przełożyłam na jutroBlair, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmily83 wrote:Trochę czytam was, ale ciężko wszystko nadrobić, widzę że większość już po pierwszych wizytach... w pierwszej ciazy juz w piatym tygodniu byłam u lekarza potwierdzić ciążę a wczesniej trzy testy robiłam i dwa razy betę.... a teraz mam jakiś totalny luz ... robiłam tylko jeden test i idę do lekarza w 8-9 tygodniu czyli dopiero w połowie lutego.... powiedzcie mi proszę po co badacie sobie progesteron
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlinek93 wrote:Zapraszam was tez tutaj do nas
https://www.facebook.com/groups/916484591762679
Ja podziękuję bo tutaj mi dobrze a jak dojdzie mi jeszcze czytanie i sprawdzanie fb to będzie do mnie za duzo;)Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny