Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blair daj znac po wizycie i powodzenia! Ja mam zawsze mega libido w ciazy...z pierorodnym kochalismy sie do ostatniego dnia..seksik o 1 w nocy a o 6 rano zlapaly bole...pamietam jak na niego klelam
Sarka byla tak wyczekana ze maz sie strasznie bal,ze krzywde nam zrobi, seks moze z 5 razy w ciazy, ale za to byl bardzo czuly.
Teraz jeszcze nie wiem, bo padam wczesnie -
nick nieaktualny
-
Blair Mam ustaloną na 16:45. Zapewne nic więcej oprócz umiejscowienia nie będzie widać, ale zawsze to poczucie, że jest. No i sprawdzę czy mi lekarz odpowiada
Ja to się czuję rewelacyjnie (tylko codziennie bym jadła śledzie w oleju), lekki ciągnięcie w brzuchu i pachwinie. Mama dużo energii w ciągu dnia, choć wieczorem kładę się o 21 no i trochę dziś w nocy spać nie mogłam, ale to chyba z wrażenia, że idę do pracy po 2 tyg przerwie świątecznej no i ta wizyta
weronika86, Blair lubią tę wiadomość
Już razem
-
no to trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty....Blair mi na mdlosci dzialalo jedno...na mala lyzeczke cukru wycisnac cytryne, tylko to pomagalo...
Dziewczyny macie jakies juz typy imion czy jeszcze nie myslalyscie???
ja mam mega problem...chcemy zeby bylo to imie zydowskie ale tez popularne w Anglii jak imie naszej Sarah...ale nic mi sie nie podoba...maz zaproponowal dla chlopca AAron lub Nathaniel..a mi sie one niezbyt podobaja...dla dziewczynki podoba bo sie lilly albo Judith, ale z imieniem dla chlopca tragedia -
Judith jest fajne Mam kuzynkę o tym imieniu (dosłownie w takiej formie, bo ur w Niemczech), a teraz moja mała chrześnica (córeczka mojej przyjaciółki) też, tylko w polskiej formie Judyta
Ja mam imiona już od dawna w głowie Podoba mi się Antonii, Arkadiusz, Olga i Nina Ale to wszystko może sie jeszcze pozmieniaćweronika86 lubi tę wiadomość
Już razem
-
W nocy dla rownowagi zaczeła mnie boleć druga pachwina. I miałam dwa sny erotyczne
weronika86, Marzena27 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Cordy wrote:Judith jest fajne Mam kuzynkę o tym imieniu (dosłownie w takiej formie, bo ur w Niemczech), a teraz moja mała chrześnica (córeczka mojej przyjaciółki) też, tylko w polskiej formie Judyta
Ja mam imiona już od dawna w głowie Podoba mi się Antonii, Arkadiusz, Olga i Nina Ale to wszystko może sie jeszcze pozmieniaćCordy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:to moze od sennych orgazmow cie te pachwiny bola? przyznac sie mi tu !
weronika86 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny