Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Hej a na którego września ci wychodzi wstepnie? Masz już jakieś objawy?
Z objawów to piersi tylko bolą i są nabrzmiałe, podbrzusze czasem kłuje, ciągnie i jest takie obolałe, czasem pulsuje. Poza tym nic specjalnego, ale to jeszcze wcześnie
Głowa boli, ale to może przy pogodzie czy coś, nastrój różnie ale mam sporo stresu.. także na razie fajnie. -
nick nieaktualnyalinka wrote:a ja byłam u lekarza w enel medzie i jestem więcej niż rozczarowana. Mam nadzieję, że ten poniedziałkowy będzie fajniejszy.
Cudów się nie spodziewałam, ale wizyta trwałą 10 minut. Dał skierowanie na badania i wypisał kartę ciąży i to wszystko. Na moje pytanie co z USG, to powiedział że wg niego wcześniej niż w 12 tygodniu to nie ma sensu.. ehhh.. -
nick nieaktualnyAnika27 wrote:ZazdroszcE Wam że macie taki apetyt, mnie jest słabo i mdli,a od lodówki odrzuca, dzisiaj zjadłam tylko dwie bułki z pasztetem, banana i batonika czekoladowe go . Masakra po 14-15 już mi się lepiej robi ale i tak nie mogę patrzeć na jedzenie.
-
hej
dzis mialam plamienie i wystraszona pojechalam do gina
jest ok tylko mam duphaston
groszek ma 3 mm i serduszko juz bilo
wg om termnin 1.09 ale z z usg 13.09 (ovu pozniej bylo)
wiec jestem happy
pozdrawiamyBlair, martta, MartunQa, pestka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Blair i little red fox... Jutro zaczynamy 9tydzien !!! <juhuuu>
A nie. Ja jednak w czwartki zaczynam tygodnie. Bo tamten poprzedni suwaczek mi spieszyl o dzien a ten ustawiłem tak jak mi pokazuje bellybestfriend i według usgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 21:49
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegg wrote:hej
dzis mialam plamienie i wystraszona pojechalam do gina
jest ok tylko mam duphaston
groszek ma 3 mm i serduszko juz bilo
wg om termnin 1.09 ale z z usg 13.09 (ovu pozniej bylo)
wiec jestem happy
pozdrawiamyKourtney lubi tę wiadomość
-
moze zostaw bo tak naprawde jeszcze nie wiadomo co przyjmie sie ostatecznie
kolejna wizyta 9.02 i l4 zaraz po macierzynskim (to sie w pracy zdziwia)
ale strachu sie dzis najadlam...
mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie nadrobie tyle napisalyscie -
Blair wrote:Te wartości to chyba powinny być w jednostkach 3,3mm i 0,33cm, 0,52cm
Blair lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ksosia u mnie to tylko bląd w tym co napisałam, fasolka ma 5,2 mm a powinna 10 mm na tym etapie. O połowę za mało.
-
nick nieaktualnymegg wrote:moze zostaw bo tak naprawde jeszcze nie wiadomo co przyjmie sie ostatecznie
kolejna wizyta 9.02 i l4 zaraz po macierzynskim (to sie w pracy zdziwia)
ale strachu sie dzis najadlam...
mam nadzieje ze u Was wszystko ok bo nie nadrobie tyle napisalyscie
Megg oszczędzaj się i odpoczywaj w miarę możliwości jak najwięcej.
Nasza lista pięknie się zaczyna zapelniać
megg, MartunQa, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Wow kartę ciąży? mój to powiedział, że dopóki nie zobaczy zarodka i zalążka serduszka to nie może nic przepisać więcej bo nie wie czy dziecko jest.. także ja czekam na usg początkiem lutego bo teraz nic nie widać poza endo i jakimś ukrytym mocno kawałkiem pęcherzyka.
pirelka, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A moze ktos poleci jakis film na wieczor.
Maz wyjechal i do niedzieli mam bardzo samotne wieczory
Gustuje we wszystkim oprocz horrorow i komedii romantycznych
Chyba jakieś mistrzostwa są w Polsce ale mnie to totalnie nie jara... Nie wiem kto z kim kiedy gra. HahaSkali89, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Mój też wyjechał ale ja do piątku sama;)
Chyba jakieś mistrzostwa są w Polsce ale mnie to totalnie nie jara... Nie wiem kto z kim kiedy gra. Haha
Mówisz o piłce ręcznej? No mój właśnie w Czechach siedzi i transmisje oglądał na żywo zesp Skype'a którego mu włączyłam bo nie mają dostępu do telewizji. Nawet zdjęcie zrobiłam niezły miałam ubaw. Szczególnie jak krzyczeli a ja w drugim pokoju na belly siedzęSkali89, Blair lubią tę wiadomość