Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MartunQa wrote:Witajcie dziewczyny! Dziś jest jeden z lepszych dni, jakie miałam
Byłam u doktorki, okazała się jednak fajną babką. Ja po raz kolejny przekonałam się o tym, jak bardzo mylę się co do ludzi (po pierwszym, drugim spotkaniu).
Mój bąbelek ma 1,3 cm. Piękne serduszko. I w ogóle jest cudowny!
Poza tym- dostałam zwolnienie na cała ciąże po tym jak opowiedziałam jak mnie w pracy traktują. Teraz zero stresu. Uffff jaka jestem szczęśliwa!
http://iv.pl/images/78907764865362998744.jpg
Acha, Pani doktor utrzymuje termin porodu na 29 sierpnia, ale ja wiem że to będzie wrześniak ))
Super!!!Już razem
-
w ciąży jak najbardziej można wprowadzić dietę - zdrową dietę
ja np przez mdłości w poprzednich ciążach chudłam w pierwszym trymestrze a potrm dopiero tyłam czego efektem było to, że do porodu miałam w obu przypadkach po 12 kg tylko na plusie:)
dziewczyny czy tylko ja będę miała tak późno pierwszą wizytę??? dopiero 17 lutego?
ktoś tu pisał że mu na nfz zaproponowali kwiecień to dokładnie jak u mnie! na kwiecień chcieli mnie zarejestrować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia
cyt." Byłam na USG w 7t0d i fasolka miała 0,52mm widoczne było echo zarodka. Ciąża odpowiadała 6t2d"
bo to mnie nurtuje,jak ja miałam w 6t2d -3,3 czyli 0,33mm,tak?
to jest ten sam wiek a wartości mam mniejsze..
owulację też nie miałam opóznioną,także niewiem.
Przeczytaj sobie w pamiętnikach,jest taka hisoria jak w 10 tyg ciąża nadrobiła 2 tyg i wszystko się zgadzało z terminem OM (Czekamy na Ciebie Saro str.5) -
dziewczyny moim zdaniem nie ma co tych wartości porównywać bo tylko się można zdenerwować. Owulacja mogła być wcześniej później, zagnieżdzenie... takie moje zdanie a co do wagi to ja już na nią nie staje, z rana mnie mdli a póxniej musze jeść i tak bilans z dzis: na śniadanie bułka z jajkiem, póxniej 2 jogurty, banan, 3 kawałki pizzy w pracy, wieczorem trochę popcornu, i teraz mężowi trochę wyjadłam gulaszu. Od jutra mówię sobie stop heheh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArleta wrote:Agatia
cyt." Byłam na USG w 7t0d i fasolka miała 0,52mm widoczne było echo zarodka. Ciąża odpowiadała 6t2d"
bo to mnie nurtuje,jak ja miałam w 6t2d -3,3 czyli 0,33mm,tak?
to jest ten sam wiek a wartości mam mniejsze..
owulację też nie miałam opóznioną,także niewiem.
Przeczytaj sobie w pamiętnikach,jest taka hisoria jak w 10 tyg ciąża nadrobiła 2 tyg i wszystko się zgadzało z terminem OM (Czekamy na Ciebie Saro str.5)
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny