Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair ja niestety nie...
Znam tylko "krwawy piatek" bo kupilam mamie kiedys bo ona lubi
I jeszcze ja zaczelam kiedys czytac znaleziona ksiazke jo nesbo "pierwszy snieg"ale jej nie skonczylam... Jednak ciekawie sie zapowiadalo...
I ze zgrozy to chyba wszystko Kinga ale to troszke mocniejsze niz kryminal i pewnie juz znasz (ja niestety tylko z ekranizacji, bo mam zbyt bujna wyobraznie i zle na mnie dzialaja takie ksiazki)Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chodziło mi tylko to, żeby się nie nakręcać bo stres i porównywania na pewno nie pomogą nikomu. Każda z nas czyta i się zastanawia i ja też zaczłęłam bo teraz nie wiem czy jak moja dzidzia w 5 tygodniu i 5 dniu miła ok 2,3 mm to jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 20:54
Robotka1, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali.... Wyluzuj
Agatia... Ty jeszcze bardziej...
Wiele z nas jest tutaj nakreconych ze moze byc cos nie tak ale i tak nie mamy na to wplywu....
Na wizytach wszystko sie wyjasni....
Nikt tu nie jest ginekologiem zeby mowic o standardach i normach... A internety nakrecaja jeszcze bardziej...
Spokojnie dziewczyny....
Cieplego i spokojnego wieczoru :*Skali89, Angela89, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Chodziło mi tylko to, żeby się nie nakręcać bo stres i porównywania na pewno nie pomogą nikomu. Każda z nas czyta i się zastanawia i ja też zaczłęłam bo teraz nie wiem czy jak moja dzidzia w 5 tygodniu i 5 dniu miła ok 2,3 mm to jest ok?
wiadomo są różne sytuacje, ale z doświadczenia wiem, że forum to nie jest najlepszy doradcą, jest nas tutaj ponad 70 osób, 70 odrębnych przypadków, i 70 różnych zdań.
dobranocKsosia, Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już tylko liczę kiedy się ten pierwszy trymestr skończy, może będzie wówczas z górki, ale nie narzekam, bo wcale nie jest tak źle! W pracy tylko raz mi się przysnęło, cycki bolą, plecy też, ale nie wymiotuję!
trochę mdli, ale to luz...MartunQa lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Skali no jasne, że ok. Moja ciąża 9 dni starsza, a raptem o połowę większa. Jak lekarz nie mówi,ze jest źle tzn. że wszystko dobrze. U mnie od razu lekarka sugerowała, że może być różnie.
Wiem, że się boisz, ale ciągłym myśleniem o tym nic nie zrobisz, nie możesz się zadręczać trzeba odpoczywać. Pomyśl sobie, że Twoje dziecko jest silne i właśnie teraz w Tobie rośnie, i na następnym usg pokaze Ci jaki z niego kozak jest:)agatia lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:A moze ktos poleci jakis film na wieczor.
Maz wyjechal i do niedzieli mam bardzo samotne wieczory
Gustuje we wszystkim oprocz horrorow i komedii romantycznych
ostatnio ogładałam
http://www.filmweb.pl/film/Sicario-2015-713103
a pare dni później
http://www.filmweb.pl/film/Solace-2015-219650
polecam! (cda)Blair, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A moze ktos poleci jakis film na wieczor.
Maz wyjechal i do niedzieli mam bardzo samotne wieczory
Gustuje we wszystkim oprocz horrorow i komedii romantycznychKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartunQa wrote:Witajcie dziewczyny! Dziś jest jeden z lepszych dni, jakie miałam
Byłam u doktorki, okazała się jednak fajną babką. Ja po raz kolejny przekonałam się o tym, jak bardzo mylę się co do ludzi (po pierwszym, drugim spotkaniu).
Mój bąbelek ma 1,3 cm. Piękne serduszko. I w ogóle jest cudowny!
Poza tym- dostałam zwolnienie na cała ciąże po tym jak opowiedziałam jak mnie w pracy traktują. Teraz zero stresu. Uffff jaka jestem szczęśliwa!
http://iv.pl/images/78907764865362998744.jpg
Acha, Pani doktor utrzymuje termin porodu na 29 sierpnia, ale ja wiem że to będzie wrześniak ))MartunQa lubi tę wiadomość