Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Dziewczyny jesteście kochane, dziękuję Wam z całego serca za dobre słowa :-*.
Bliźniak raczej wykluczony bo beta by się zatrzymała albo spadła trochę. A u mnie w ciągu 96h przyrost z 31000 na 68200. Ginka powiedziała,że przy takich wartościach bety to jest to przyrost książkowy. Ale niestety beta mówi o wzroście pęcherzyka, a nie zarodka.
Justyna bardzo dziękuję za modlitwę.
Arleta czytałam te rozmiary zarodka na parenting, ale nie wiem czy są one miarodajne, bo większość dziewczyn miała sporo większe zarodki. Gdyby były one miarodajne byłoby fajnie.
LittleFox a w którym t i d jesteś? Ile ma Twoja fasolka?
Jutro idę więc też się wszystko okaże
Trzymam za nas kciuki że wizyty będą pozytywne:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja byłam u lekarza w enel medzie i jestem więcej niż rozczarowana. Mam nadzieję, że ten poniedziałkowy będzie fajniejszy.
Cudów się nie spodziewałam, ale wizyta trwałą 10 minut. Dał skierowanie na badania i wypisał kartę ciąży i to wszystko. Na moje pytanie co z USG, to powiedział że wg niego wcześniej niż w 12 tygodniu to nie ma sensu.. ehhh.. -
nick nieaktualnyalinka wrote:a ja byłam u lekarza w enel medzie i jestem więcej niż rozczarowana. Mam nadzieję, że ten poniedziałkowy będzie fajniejszy.
Cudów się nie spodziewałam, ale wizyta trwałą 10 minut. Dał skierowanie na badania i wypisał kartę ciąży i to wszystko. Na moje pytanie co z USG, to powiedział że wg niego wcześniej niż w 12 tygodniu to nie ma sensu.. ehhh..
Wow co za buc!!!!! -
nick nieaktualnyMartunQa wrote:Witajcie dziewczyny! Dziś jest jeden z lepszych dni, jakie miałam
Byłam u doktorki, okazała się jednak fajną babką. Ja po raz kolejny przekonałam się o tym, jak bardzo mylę się co do ludzi (po pierwszym, drugim spotkaniu).
Mój bąbelek ma 1,3 cm. Piękne serduszko. I w ogóle jest cudowny!
Poza tym- dostałam zwolnienie na cała ciąże po tym jak opowiedziałam jak mnie w pracy traktują. Teraz zero stresu. Uffff jaka jestem szczęśliwa!
http://iv.pl/images/78907764865362998744.jpg
Acha, Pani doktor utrzymuje termin porodu na 29 sierpnia, ale ja wiem że to będzie wrześniak ))
Piękna fotka
Gratuluję Rośnijcie zdrowo:-)MartunQa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:A tak w ogóle to jestem przerażona moim tempem tycia...Ja ciągle jestem głodna i już mam 1kg na plusie. No i z 6 par spodni jakie mam, mieszczę się już tylko w jedne.
A to dopiero 5 tydzień! Można dietę w ciąży wprowadzić?
hehe ja też bym cały czas coś jadła, jednak jak tydzień temu zobaczyłam +1,5 kg to przyhamowałam i teraz waga stoi:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny