X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martunka gratulacje !!!!

MartunQa lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dopiero w połowie czwartego miesiąca usłyszałam wagę dziecka i że mały ważył 400g,

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:45

• Arleta Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Dziewczyny jesteście kochane, dziękuję Wam z całego serca za dobre słowa :-*.
    Bliźniak raczej wykluczony bo beta by się zatrzymała albo spadła trochę. A u mnie w ciągu 96h przyrost z 31000 na 68200. Ginka powiedziała,że przy takich wartościach bety to jest to przyrost książkowy. Ale niestety beta mówi o wzroście pęcherzyka, a nie zarodka.
    Justyna bardzo dziękuję za modlitwę.
    Arleta czytałam te rozmiary zarodka na parenting, ale nie wiem czy są one miarodajne, bo większość dziewczyn miała sporo większe zarodki. Gdyby były one miarodajne byłoby fajnie.
    LittleFox a w którym t i d jesteś? Ile ma Twoja fasolka?
    Kurcze ja niewiem ale jakbyłam w 6t2d-miałam 3,3mm,lekarz powiedział że odpowiada to 6t0d i że jest ok.
    Jutro idę więc też się wszystko okaże
    Trzymam za nas kciuki że wizyty będą pozytywne:)

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, wg miesiączki 7t+6d, a wg usg 6t+3d, a fasolka mierzy sobie 0,59 cm :)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia u mnie wczoraj wg miesuaczki bylo 6t2d a pecherzyk bez zarodka 6 mm, ale wg moich wyliczen dokladnie tyle powinien miec.

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Luliczek Przyjaciółka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gratuluję dzisiejszych wizyt.:)
    Wszystko będzie dobrze.
    :)

Blair, martta lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]w57v3a3fffvzxfwt.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, powiedziała, że prawdopodobnie zaszłam później w ciążę, więc się nie martwię póki co, bo faktycznie młyn u mnie w grudniu był i możliwe że bobo poczęło się później lub owulacja zupełnie się przesunęła...

• agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam u lekarza w enel medzie i jestem więcej niż rozczarowana. Mam nadzieję, że ten poniedziałkowy będzie fajniejszy.

Cudów się nie spodziewałam, ale wizyta trwałą 10 minut. Dał skierowanie na badania i wypisał kartę ciąży i to wszystko. Na moje pytanie co z USG, to powiedział że wg niego wcześniej niż w 12 tygodniu to nie ma sensu.. ehhh..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a ja byłam u lekarza w enel medzie i jestem więcej niż rozczarowana. Mam nadzieję, że ten poniedziałkowy będzie fajniejszy.

Cudów się nie spodziewałam, ale wizyta trwałą 10 minut. Dał skierowanie na badania i wypisał kartę ciąży i to wszystko. Na moje pytanie co z USG, to powiedział że wg niego wcześniej niż w 12 tygodniu to nie ma sensu.. ehhh..

Wow co za buc!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartunQa wrote:
    Witajcie dziewczyny! Dziś jest jeden z lepszych dni, jakie miałam <3
    Byłam u doktorki, okazała się jednak fajną babką. Ja po raz kolejny przekonałam się o tym, jak bardzo mylę się co do ludzi (po pierwszym, drugim spotkaniu).
    Mój bąbelek ma 1,3 cm. Piękne serduszko. I w ogóle jest cudowny!
    Poza tym- dostałam zwolnienie na cała ciąże po tym jak opowiedziałam jak mnie w pracy traktują. Teraz zero stresu. Uffff jaka jestem szczęśliwa!

http://iv.pl/images/78907764865362998744.jpg

Acha, Pani doktor utrzymuje termin porodu na 29 sierpnia, ale ja wiem że to będzie wrześniak ;)))

Piękna fotka :-)
    Gratuluję:-) Rośnijcie zdrowo:-):-)

MartunQa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to jestem przerażona moim tempem tycia...Ja ciągle jestem głodna i już mam 1kg na plusie. No i z 6 par spodni jakie mam, mieszczę się już tylko w jedne. :(
    A to dopiero 5 tydzień! Można dietę w ciąży wprowadzić? :D

• MartunQa Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    A tak w ogóle to jestem przerażona moim tempem tycia...Ja ciągle jestem głodna i już mam 1kg na plusie. No i z 6 par spodni jakie mam, mieszczę się już tylko w jedne. :(
    A to dopiero 5 tydzień! Można dietę w ciąży wprowadzić? :D

hehe ja też bym cały czas coś jadła, jednak jak tydzień temu zobaczyłam +1,5 kg to przyhamowałam i teraz waga stoi:P

z37jp9m.png
    b347312746a64c5dfb4f61d12e3e47a7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nadal mało na tej wadze, trochę się obawiam, bo straszą że bardzo szczupłe osoby mają ciężko i w ciąży i przy porodzie, a jeszcze mam wąskie biodra że hej :(

• esmi Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie bylam waska w biodrach i ciezko bylo urodzic to wszystko zalezy jakbdziecko w kanal rodny wejdzie :-)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka no cóż szkoda ze nie zrobił usg:(
    Czyli w poniedziałek idziesz do innego i tam już usg?

Ja weszłam na wagę i +1,2 już mam a w sumie mało jem bo nie mam apetytu

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinko czy to byl Enelmed w Wawie i moE slynny dr.Bobin bo tak mi to pachnie ...?

‹‹ 166 167 168 169 170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ