X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ja już pracodawcy powiedziałam ale jestem na tyle dobra że jeszcze urlop wykorzystam i dopiero idę na zwolnienie czyli jakoś w marcu

to rzeczywiscie dobra jestes:) mi zal wolego
    w nast tyg mam rozmawiac z szefem

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    to rzeczywiscie dobra jestes:) mi zal wolego
    w nast tyg mam rozmawiac z szefem
    Ona jest dla mnie dobra to ja też mogę być :) zwłaszcza że po następnym macierzyńskim tam nie chcę wracać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, a już myślałam, że tylko mi nie dała posłuchać ;) grunt, że rośnie zdrowo...
    ja uciekam spać, bo czuję że powoli nie daję rady usiedzieć :) na dodatek zgaga zaczyna mnie męczyć :(

• Gosia85 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Bardzo wczesna ciaza, 4t1d, po dwuletnim leczeniu niepłodności. Tp 26.09, poki co nie dowierzam, dla mnie to abstrakcja..

Blair, Skali89, Tiktik, pirelka, martta, żabka04, Cordy, MartunQa, ovulinka, Sabina, magdallena69, szpilka lubią tę wiadomość

f2w343r8i1giz5ja.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia85 wrote:
    Bardzo wczesna ciaza, 4t1d, po dwuletnim leczeniu niepłodności. Tp 26.09, poki co nie dowierzam, dla mnie to abstrakcja..
    Gosia witamy:) długo się staraliscie. Naprawdę gratuluję :) umówiona już jesteś do gina czy jeszcze nie? ;)

Kourtney lubi tę wiadomość

• Gosia85 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Blair, dziękuję za miłe przyjęcie :) Tak, długo to trwało, brałam różne leki, miałam niedomogę lutealną, zażywałam i clo, i lamettę i progesteron w róznych konfiguracjach. Powoli zaczęłam się godzić z brakiem dziecka, a tu niespodzianka :)
    Do lekarza jestem umówiona na 08.02, wcześniej chyba nie ma sensu. Betę zrobiłam raz, więcej nie będę powtarzać, bo nic to nie zmieni. Niech się dzieje wola Nieba :)

Skali89, Blair, pirelka, Sabina, szpilka lubią tę wiadomość

f2w343r8i1giz5ja.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja chodzę tak późno spać? ;)

Ja nie wiem czy będę się zaopatrywac w ten detektor. Boję się że się od tego uzależnienie i będę cały czas nasluchiwac albo co grosze nie będę umiała znaleźć serduszek i będę panikowac.... Więc chyba sobie daruje.
    Na razie moja najpilniejsza potrzeba jest kupić sobie stanik. Jak najszybciej!! Bo normalnie aż mi się chce płakać jak zdejmuje stanik i czuje ten ból...A sportowe które mam są za ciasne już.

martta, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia85 wrote:
    Witaj Blair, dziękuję za miłe przyjęcie :) Tak, długo to trwało, brałam różne leki, miałam niedomogę lutealną, zażywałam i clo, i lamettę i progesteron w róznych konfiguracjach. Powoli zaczęłam się godzić z brakiem dziecka, a tu niespodzianka :)
    Do lekarza jestem umówiona na 08.02, wcześniej chyba nie ma sensu. Betę zrobiłam raz, więcej nie będę powtarzać, bo nic to nie zmieni. Niech się dzieje wola Nieba :)
    Super ze w końcu się wam udało. Ja aż nie potrafię sobie wyobrazić takiego długiego starania i naprawdę podziwiam że się nie poddaliscie i walczyliscie:)
    A jak się czujesz? Skąd jesteś?

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia85 wrote:
    gratulacje:):)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Tiktik Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję;-)

w57v43r8lm5ztsxv.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 13:46

Blair lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia85 wrote:
    U nas nie stwierdzono niepłodności, ale starania też zajęły nam ponad 2 lata dlatego teraz mam tyle obaw.. był czas, że się leczyłam, ale jak się okazało niepotrzebnie bo w niczym nie pomogło, a parametry nie były takie złe.
    Gratuluję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 23:26

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 19 stycznia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor wszystkim! Mam termin na 25 września, teraz 5tc, życzę nam wszystkim nudnych i wspaniałych ciąż :)

pirelka, Blair, martta, Skali89, Cordy, MartunQa, Sabina, szpilka lubią tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka gratuluję i wzajemnie :) masz już jakies badania za sobą?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko znam Cię z różowej strony!
    Jak miło Cię tu widzieć!
    Moje gratulacje!:*

Ja już od 4 spać nie mogę :(
    I jeszcze sama w domu bleh:(

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauka witaj:) jak się czujesz?

Ja też nie mogę spać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna 89, Martita86, Balerina, Aga_1105, Lusia_M, Arleta i Agatia powodzenia na wizytach! Czekamy na relacje po :) trzymam mocno kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 05:55

MartunQa, Arleta, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Pirelko znam Cię z różowej strony!
    Jak miło Cię tu widzieć!
    Moje gratulacje!:*

Ja już od 4 spać nie mogę :(
    I jeszcze sama w domu bleh:(
    Dziękuję :) Ciebie również miło tu spotkać! :) Gratuluję.

Ja ostatnio też od 4 nie spałam, dzisiaj ledwo wstałam a do pracy idę na 8 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie w nocy okropne mdłości złapały, teraz czuję się lepiej, ale noo... chciałabym poczuć się już lepiej! Nie wiem jaki stanik kupić, żeby poczuć się lepiej, bo pewnie jeszcze trochę urosną...

dzień dobry wszystkim! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewniaczka wrote:
    Alinko czy to byl Enelmed w Wawie i moE slynny dr.Bobin bo tak mi to pachnie ...?

Przepraszam że dopiero teraz odpisuje, ale wczoraj padlam:)

Ja byłam w enel medzie w Łodzi

‹‹ 170 171 172 173 174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ