Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:ja już pracodawcy powiedziałam ale jestem na tyle dobra że jeszcze urlop wykorzystam i dopiero idę na zwolnienie czyli jakoś w marcu
to rzeczywiscie dobra jestes:) mi zal wolego
w nast tyg mam rozmawiac z szefem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Bardzo wczesna ciaza, 4t1d, po dwuletnim leczeniu niepłodności. Tp 26.09, poki co nie dowierzam, dla mnie to abstrakcja..Blair, Skali89, Tiktik, pirelka, martta, żabka04, Cordy, MartunQa, ovulinka, Sabina, magdallena69, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia85 wrote:Cześć dziewczyny
Bardzo wczesna ciaza, 4t1d, po dwuletnim leczeniu niepłodności. Tp 26.09, poki co nie dowierzam, dla mnie to abstrakcja..Kourtney lubi tę wiadomość
-
Witaj Blair, dziękuję za miłe przyjęcie Tak, długo to trwało, brałam różne leki, miałam niedomogę lutealną, zażywałam i clo, i lamettę i progesteron w róznych konfiguracjach. Powoli zaczęłam się godzić z brakiem dziecka, a tu niespodzianka
Do lekarza jestem umówiona na 08.02, wcześniej chyba nie ma sensu. Betę zrobiłam raz, więcej nie będę powtarzać, bo nic to nie zmieni. Niech się dzieje wola NiebaSkali89, Blair, pirelka, Sabina, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy tylko ja chodzę tak późno spać?
Ja nie wiem czy będę się zaopatrywac w ten detektor. Boję się że się od tego uzależnienie i będę cały czas nasluchiwac albo co grosze nie będę umiała znaleźć serduszek i będę panikowac.... Więc chyba sobie daruje.
Na razie moja najpilniejsza potrzeba jest kupić sobie stanik. Jak najszybciej!! Bo normalnie aż mi się chce płakać jak zdejmuje stanik i czuje ten ból...A sportowe które mam są za ciasne już.martta, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia85 wrote:Witaj Blair, dziękuję za miłe przyjęcie Tak, długo to trwało, brałam różne leki, miałam niedomogę lutealną, zażywałam i clo, i lamettę i progesteron w róznych konfiguracjach. Powoli zaczęłam się godzić z brakiem dziecka, a tu niespodzianka
Do lekarza jestem umówiona na 08.02, wcześniej chyba nie ma sensu. Betę zrobiłam raz, więcej nie będę powtarzać, bo nic to nie zmieni. Niech się dzieje wola Nieba
A jak się czujesz? Skąd jesteś? -
nick nieaktualnyGosia85 wrote:Cześć dziewczyny
Bardzo wczesna ciaza, 4t1d, po dwuletnim leczeniu niepłodności. Tp 26.09, poki co nie dowierzam, dla mnie to abstrakcja..
GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 23:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Pirelko znam Cię z różowej strony!
Jak miło Cię tu widzieć!
Moje gratulacje!:*
Ja już od 4 spać nie mogę
I jeszcze sama w domu bleh:(
Ja ostatnio też od 4 nie spałam, dzisiaj ledwo wstałam a do pracy idę na 8 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny