Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina o bosiu bosiu jaki słodziak mały
dzień dobry:)
my już zaliczyliśmy ze starszą mega górkę na saneczkach:) godzinę zabawy było:) zmarzłam trochę ale za to trochę zapomniałam o mdłościach, dziś mam pierwszy raz....uhh jak ja znam to uczucie:)
gratuluję udanych wizyt, pięknych serduszek i życzę duuużo uśmiechu ba buziach:)
pędzę gotować obiadek:)
miłego dnia :*Ewelina.Irl, Sabina, Blair, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Żabka jeżeli masz Hashimoto to samo TSH nic nie wnosiło nawet jak było w normie. Znaczenie miałotakże ft3, ft4 i przeciwciała. Hashimoto leczy się jak niedoczynność. Tarczyca jest bardzo ważna przy utrzymaniu ciąży bo dziecko do 17tc nie ma swojej tarczycy. Źle ureguloana może doprowadzić do poronienia kub wad wrodzonych. Musisz pilnować, żeby TSH i ft4 było w normie. Ft4 powinno być ma 50% im mniej tym gorzej. Tsh najlepiej w ciąży 1-2.
-
kowieczka wrote:Właśnie mnie przeraziłaś bo ja miałam przyrost pierwszej zrobionej bety o 86,5% i pokazało że jest prawidłowy i powyżej średniej lekarka powiedziała też że jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Co myślicie o chrzcie takich maluszków? Wszystkie będziecie chciały chrzcic?
Ja mieszkam w Holandii,więc będę chciała ochrzcić na święta w Grudniu bo wiem,że wtedy będziemy na 100% w Polsce.. Nie wiem czy nie za wcześnie..i zimno.. troche czasu na decyzje mamy, ale ze względu że nie ma nas w Pl, to pewne decyzje podejmujemy wcześniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa pomocą balonika http://allegro.pl/balon-foliowy-dzidzius-bobas-narodziny-roczek-m1-i5918553978.html
Chcemy zapakować w duże pudło balonik napełniony helem, na sznureczku na końcu, którego będzie zdjęcie usg. Nie będą mieli pojęcia co !może być w pudle, więc będzie 100% zaskoczenia. Już nie mogę się doczekać ich radości:)
Pierwszy wyczekany wnuk:)
A Wy jakie macie pomysły?Blair, Sabina lubią tę wiadomość