Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Kingak witam i gratuluje rozumiem, 3.02 dopiero pierwsza wizyta?? a jakie masz objawy??
Tak, pierwsza wizyta.
Co do objawów to czasami czuję ciągnięcie, lekkie kłucie w brzuchu, wcześniej bolały mnie piersi, ale już przeszło. Siedzenie w pracy zrobiło się bardziej uciążliwe, krzyż mnie pobolewa, a myślałam, że takie rzeczy to tylko na późniejszym etapie ciąży No i awokado mogłabym jeść na kilogramy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Tak mi gin powiedziała. Przy ostatnim pustym beta przyrosla mi o 0,8% w ciągu 48h. Więc już było pewne że nie ma co czekać na zarodek
Właśnie mnie przeraziłaś bo ja miałam przyrost pierwszej zrobionej bety o 86,5% i pokazało że jest prawidłowy i powyżej średniej lekarka powiedziała też że jest ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLusia_M wrote:Kingak, a który to Twój tydzień?? to objawy na razie jeszcze znośne?? a praca chociaż taka do zniesienia, w sensie nieuciążliwa w Twoim stanie?
Dzisiaj pierwszy dzień 6. tygodnia. Objawy nie są na razie jakieś bardzo uciążliwe. To co trudne do zniesienia w pracy to jedynie siedzenie przed komputerem przez 8h. Ale mam nadzieję, że rozwiąże to jakoś z szefem jak już się dowie -
Blair wrote:Tak super to tylko dzień po fryzjerze wyglądają normalnie to cuda muszę robić żeby jakoś wyglądały i się ulozyly
rozumiem, że nie masz naturlanie prostych włosów , jak tutaj na zdjęciu?
Ja mam mega siano do ramion i właśnie się zastanawiam nad keratynowym prostowaniem włosów, bo chyba nie ma przeciwwskazań do tego zabiegu w ciąży -
nick nieaktualny