Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Ewelina o bosiu bosiu jaki słodziak mały
dzień dobry:)
my już zaliczyliśmy ze starszą mega górkę na saneczkach:) godzinę zabawy było:) zmarzłam trochę ale za to trochę zapomniałam o mdłościach, dziś mam pierwszy raz....uhh jak ja znam to uczucie:)
gratuluję udanych wizyt, pięknych serduszek i życzę duuużo uśmiechu ba buziach:)
pędzę gotować obiadek:)
miłego dnia :*
Robótka kochana ty znów w ciąży? WOW ! ) ale się cieszę...kurczę będziesz mieć nie dużą różnice wieku....trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego! :* buziaki!
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:Jestem po . Slyszalam serduszko . Termin bez zmian 11 wrzesien . Wszystko super . Jednak torbiel jest ale nie zagraza bo wchlonie sie do 12 tyg
Aaaa
Ewelka jesli mogę wtrącić 3 grosze ja tez miałam torbiela i to średnica. 2cm na lewym jajniki...wchłonął się ok 3-4 miesiąca ciąży.
Będzie dobrze!Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
ja już powiedziałam, gdzies wcześniej pisałam o bucikach ustawiałm swoje męża i malutkie i kazałam iść mamie zobaczyć jakie super buty kupiłam na promocji na jesień dziewczyny wiem, że już pisałyście wcześniej, ale tyle tych stron możecie mi napisac jak zrobić tą napój z impiru? czy to korzeń czy imbir w proszku? bo muszę się wspomóc:)
-
nick nieaktualnySkali, "plasterek świeżego korzenia zalej wrzątkiem i parz 10 minut pod przykryciem. Napój możesz posłodzić miodem, dodać do niego cytryny."
z tego co się orientuję taki specyfik mój tata pije też na przeziębienieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 16:43
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kowieczka wrote:a torbiele sie tworza w ciazy na jakiej zasadzie? bo normalnie to sa niepekajace pecherzyki a jesli jest ciaza to najprawdopodobniej te pecherzyki pekly i doszlo do zaplodnienia wiec jak? chyba ze ewelinka mialas juz wczesniej torbiel?
-
Hej, dawno nie pisałam, ale musiałam w spokoju przeczekać czas do wizyty. Wczoraj serduszko już biło, lekarz powiedział, że jak na obecny etap jest w porządku. Niestety jest też krwiak, więc dostałam kolejne L4, no i niestety byłam zmuszona powiedzieć w pracy.
Czy któraś z Was kuje się lekami przeciwzakrzepowymi? Ja dostałam Fragmin, dzisiaj przez 3 godziny próbowałam dojrzeć do tego żeby podać sobie lek-w końcu musiał to zrobić mąż, bo sama mało nie zemdlałam przy próbie wkłucia. A po podaniu piekło jak cholera.
Gratuluję kolejnych serduszekEwelina.Irl, Blair, szpilka, pirelka, kowieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Hej, dawno nie pisałam, ale musiałam w spokoju przeczekać czas do wizyty. Wczoraj serduszko już biło, lekarz powiedział, że jak na obecny etap jest w porządku. Niestety jest też krwiak, więc dostałam kolejne L4, no i niestety byłam zmuszona powiedzieć w pracy.
Czy któraś z Was kuje się lekami przeciwzakrzepowymi? Ja dostałam Fragmin, dzisiaj przez 3 godziny próbowałam dojrzeć do tego żeby podać sobie lek-w końcu musiał to zrobić mąż, bo sama mało nie zemdlałam przy próbie wkłucia. A po podaniu piekło jak cholera.
Gratuluję kolejnych serduszek -
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl ogromne gratulacje!
No my zdecydowaliśmy że powiemy rodzicom jutro, mieliśmy czekać do pierwszego usg, ale w związku z tym ze muszę już zamawiać sukienke ślubną a obiecałam mamie że zabiore ją jak już wybiorę tą finalną muszę jej powiedzieć dlaczego właśnie "taki krój"
Będę w 6 m-cu w dniu swojego ślubu więc wyboru nie mialam za dużego ale powiem Wam że byłam dziś pierwszy raz w swoim życiu w salonie sukien ślubnych i byłam miło zaskoczona podejściem Pań jeśli chodzi o znalezienie sukienki dla przyszłej mamy
Kupiłam dziś dwa torciki wedlowskie, jeden dla jednych dziadków a drugi dla drugich, zeskrobie z nich napis wedel i pisakiem z lukrem napisze "Będziecie dziadkami", do tego kupiłam takie lukrowe małe sweterki i misie które nakleje na torciki, potem zapakuje w sztywną folię i na górze napiszemy karteczkę " 21 stycznia - dzien babci, 22 stycznia - dzien dziadka. Za rok to będzie wasze święto" i tak zapakujemy do ozdobnych torebek. Jedziemy pod pretekstem że chcemy pogadać o sprawach zwiazanych z weselemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 18:37
Ewelina.Irl, Little Red Fox, szpilka, kowieczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Ewelka Ty masz torbiel czy krwiaka? Bo ja zrozumiałam, że krwiaczek.
Bbeczka nie robiłam zastrz. przeciw zakrzepowych, ale w poprzedniej ciąży robiłam sibie 4xdziennie zastrzyki z insuliny. Spoko luzik. Hepartyna zostawia siniaki ale plus taki, że tylko raz dziennie.