X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2016
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje serduszek dziewczyny:)
    Ewelinka fajne zdjęcie fasolki:)

Ewelina.Irl, bisacz lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-) szukalam i szukalam tego forum i w koncu udalo sie metoda prob i bledow :-D dolaczam się do was wrześniowe mamusie <3

Blair, kowieczka, bisacz, Skali89 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blair wrote:
    A zauwazylyscie już jakieś różnice w brzuszkach ?
    Ja tak, ale to chyba z obżarstwa.... Generalnie chodzę tylko w legginsach bo w jeansy nie jestem w stanie sie juz wbić..

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Witam :-) szukalam i szukalam tego forum i w koncu udalo sie metoda prob i bledow :-D dolaczam się do was wrześniowe mamusie <3
    Witamy :) na którego masz termin? Napiszesz coś więcej o sobie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj padam już na ryjek, zakupy, gotowanie, sprzątanie, pranie, zabrałam się za szycie pluszowego kotka, ale jestem tak padnięta, że chyba jutro to skończę, na dodatek jedziemy na kawę do Babci i się tak zastanawiamy czy powiedzieć czy nie powiedzieć o dzieciątku, bo nie chciałabym żeby się wieść rozeszła tak szybko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie właśnie brzuch okropnie rozbolal jakbym miała zaraz dostać @. Wrrrrr
    Wzięłam już nospe bol okropny i leżę sobie :-)
    Witam malutka:-)

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Termin mam na 9 września :-) wczoraj byłam na USG,kruszynkra rozwija się ksiazkowo,cale 9,5mm szczescia i na dzień dzisiejszy jest to u mnie 7t1d :-). O sobie,wiec tak Mam 23 lata pracuje sobie w dużej sieci handlowej (planuje pójść na zwolnienie gdzieś za 3-4 tygodnie). Mam 6 letnia córeczkę :-),1 dziecko stracilam w 20tygodniu :-( kilka lat temu,a o ta kruszynie staralismy się raptem 2 miesiące. W listopadzie nic nie wyszło wiec nie naciskalismy i w grudniu do Wigilii nawet testy były negatywne, dopiero 26 wyszła druga blada kreseczka :-P. Mam problemy zdrowotne,problemy z sercem (tachykardia) i tętniak w mózgu :-( aktualnie zastój w nerce prawej i muszę się jakoś ogarnąć ze zdrowiem jak najszybciej. Czeka mnie ciężką droga po lekarzach, nie wiem nawet co powie neurochirurg na ciążę (oby to nie był stan zagrożenia życia). Od ginekologa dowiedziałam się,ze na 100% CC gdzie ja nie chce mieć CC.. Za literowki przepraszam-slownik płata figle :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 12:15

Ewelina.Irl, Blair, Sabina, PARIS^^ lubią tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2zxxxua.jpg a tu moja fasolka :-) z bijącym jak dzwon serduszkiem

żabka04, stardust87, Ewelina.Irl, Anulka01, Blair, Sabina, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mnie właśnie brzuch okropnie rozbolal jakbym miała zaraz dostać @. Wrrrrr
    Wzięłam już nospe bol okropny i leżę sobie :-)
    Witam malutka:-)

Witam witam :-) widzę,ze tez się zmagasz z tym okropnym bólem :-( niedługo minie i wróci gorszy bol przed porodem :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Witam witam :-) widzę,ze tez się zmagasz z tym okropnym bólem :-( niedługo minie i wróci gorszy bol przed porodem :-P

Dobrze wiemy jaki to bol i niech tak zostanie.
    Ale to dzisiaj właśnie mnie chwyciła dziwne, nospe już działa na szczęście :_)

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:20

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Dobrze wiemy jaki to bol i niech tak zostanie.
    Ale to dzisiaj właśnie mnie chwyciła dziwne, nospe już działa na szczęście :_)

Cale szczęście,ze można cokolwiek brać na takie bóle :-) a nie zwijak się z bólu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 23:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Cale szczęście,ze można cokolwiek brać na takie bóle :-) a nie zwijak się z bólu.

Dokładnie:-)

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Witaj malutka :) Sądzę, że przy Twoim stanie zdrowia CC jest niezbędne. Ja też chciałam rodzić SN a wyszło inaczej :) Dbaj o siebie.

Przeraża mnie myśl o CC ,poród SN daje niesamowita satysfakcje,czytalam na różnych forach dziewczyny się wypowiadały,ze z tetniakiem rodziły SN,zobaczenia co powie neurochirurg ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Ja tylko raz takie miałam ponad tydzień temu. Od tamtej pory tylko takie jajnikowe albo ciągnięcie, ale nie skurcze.

• agatia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 14:20

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Malutka. Śmieszne te zdjecia twojej Fasolki:) Fajnie widać:)
    A dlaczego nie chcesz rodzic przez cc? Córcię rodziłaś naturalnie?

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja tylko raz takie miałam ponad tydzień temu. Od tamtej pory tylko takie jajnikowe albo ciągnięcie, ale nie skurcze.

Czyli nie jestem sama :-(
    I odpowiadał by ten ból do twojego w tym czasie co ja teraz jestem.
    Mam nadzieję że to tylko tak dzisiaj ze zaraz położę się spać o zapomnę o tym bólu a rano będzie ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym cc to różnie bywa, moja siostra pierwszą córkę urodziła przez cc a drugą naturalnie i powiedziała, że gdyby pierwszą rodziła naturalnie to miałaby jedno dziecko.

agatia lubi tę wiadomość

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ