Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dzisiaj padam już na ryjek, zakupy, gotowanie, sprzątanie, pranie, zabrałam się za szycie pluszowego kotka, ale jestem tak padnięta, że chyba jutro to skończę, na dodatek jedziemy na kawę do Babci i się tak zastanawiamy czy powiedzieć czy nie powiedzieć o dzieciątku, bo nie chciałabym żeby się wieść rozeszła tak szybko...
-
nick nieaktualny
-
Termin mam na 9 września wczoraj byłam na USG,kruszynkra rozwija się ksiazkowo,cale 9,5mm szczescia i na dzień dzisiejszy jest to u mnie 7t1d . O sobie,wiec tak Mam 23 lata pracuje sobie w dużej sieci handlowej (planuje pójść na zwolnienie gdzieś za 3-4 tygodnie). Mam 6 letnia córeczkę ,1 dziecko stracilam w 20tygodniu kilka lat temu,a o ta kruszynie staralismy się raptem 2 miesiące. W listopadzie nic nie wyszło wiec nie naciskalismy i w grudniu do Wigilii nawet testy były negatywne, dopiero 26 wyszła druga blada kreseczka . Mam problemy zdrowotne,problemy z sercem (tachykardia) i tętniak w mózgu aktualnie zastój w nerce prawej i muszę się jakoś ogarnąć ze zdrowiem jak najszybciej. Czeka mnie ciężką droga po lekarzach, nie wiem nawet co powie neurochirurg na ciążę (oby to nie był stan zagrożenia życia). Od ginekologa dowiedziałam się,ze na 100% CC gdzie ja nie chce mieć CC.. Za literowki przepraszam-slownik płata figle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 12:15
Ewelina.Irl, Blair, Sabina, PARIS^^ lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Mnie właśnie brzuch okropnie rozbolal jakbym miała zaraz dostać @. Wrrrrr
Wzięłam już nospe bol okropny i leżę sobie
Witam malutka:-)
Witam witam widzę,ze tez się zmagasz z tym okropnym bólem niedługo minie i wróci gorszy bol przed porodem -
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Witam witam widzę,ze tez się zmagasz z tym okropnym bólem niedługo minie i wróci gorszy bol przed porodem
Dobrze wiemy jaki to bol i niech tak zostanie.
Ale to dzisiaj właśnie mnie chwyciła dziwne, nospe już działa na szczęście :_) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Witaj malutka Sądzę, że przy Twoim stanie zdrowia CC jest niezbędne. Ja też chciałam rodzić SN a wyszło inaczej Dbaj o siebie.
Przeraża mnie myśl o CC ,poród SN daje niesamowita satysfakcje,czytalam na różnych forach dziewczyny się wypowiadały,ze z tetniakiem rodziły SN,zobaczenia co powie neurochirurg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja tylko raz takie miałam ponad tydzień temu. Od tamtej pory tylko takie jajnikowe albo ciągnięcie, ale nie skurcze.
Czyli nie jestem sama
I odpowiadał by ten ból do twojego w tym czasie co ja teraz jestem.
Mam nadzieję że to tylko tak dzisiaj ze zaraz położę się spać o zapomnę o tym bólu a rano będzie ok.
-
nick nieaktualny