Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny ja też w poprzedniej ciąży byłam cukrzycowa i teraz niestety wszystko wskazuje na to ze sytuacja się powtórzy...tez mam zalecenie od gin zero słodyczy,owoców i soków...Jak przeżyć te 7 miesiecy bez owocow?? w poprzedniej ciąży cukrzycę miałam stwierdzona w 27 tygodniu, więc dużo krócej to wszystko trwalo. No ale czego się nie robi dla naszych skarbówmamacukrowa
-
nick nieaktualnyA u mnie burzliwy poranek
Czułam że wisi coś w powietrzu. Mąż zaczyna dzisiaj nocki i siedzi w domu dokuczajac mi. Nie wytrzymałam i się z nim Pożarlam warczalam wrrrrr co za typy ci faceci!!!!!!! Pogonilam do garażu i mam spokój ale mam wyrzuty sumienia że się z nim pokluciłam
Mam dreszcze leżę pod kocykiem spać mi się chce i zimno jak w trupiarni pomimo odkreconych ma maksa kaloryferow.
Nic mi się nie chce.
Nie mam weny nawet na obiad idę spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a czy można w jakiś sposób wcześniej wykryć objawy zbliżającej się lub już występującej cukrzycy ciążowej?
Czy są jakieś znaczące objawy?
Czy dopiero wychodzi to przy krzywej?
Dzięki za odpowiedzi, człowiek ciągle się czymś zamartwia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia jestem w 8 tc. Nie miałam jeszcze testu obciążenia, gin stwierdziła, że narazie spróbujemy sama dietę. Mam glukometr i pare pasków po poprzedniej ciąży więc staram się to kontrolować. Najgorsze jest to,ze tak w poprzedniej, jak i w tej ciąży mam wyjątkową ochotę na słodycze! Dzięki Bogu moja mama co roku robi dżemy wiśniowe bez cukru- ostatnim razem nie podnosimy cukru,a z twarogiem smakowaly wyśmienicie!mamacukrowa
-
Witajcie
Powodzenia na wizytach i gratuluje dzisiejszych dobrych wiesci
Mnie dzis mecza mdlosci a popoludniu do endo na kontrole. Mlody zasnal to mam chwile. Co do tycia to 1, 5 kg na plusie i zaczynabyc ciasno w spodniach, trzeba powyciagac te wieksze.megg, Blair lubią tę wiadomość