Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie oto moje wyniki tak jak obiecałam...
1.23.01.16 hcg+B(całkowite) 71,73 mIU/ml 16 dpo progesteron 23,24 ng/ml
2. 25.01.16 hcg+B(całkowite) 147,70 mIU/ml 18 dpo progesteron 23,54 ng/ml...
Dziękuję za słowa wsparcia. Wizytę mam 02.02.16... jeśli dotrwamy do tego czasu bez @ - oby...czuję się po dzisiejszych wynikach troszeczkę spokojniejsza... już mam 2 straty za sobą wczesnych ciąż i obawy są...ale nadzieja również...
Podczytuję Was i życzę spokojnego wieczoru...Blair, Sabina, Angela89, żabka04, pirelka, Gumcia, stardust87 lubią tę wiadomość
-
esmi wrote:Mnie tez lamie ale codziennie wstaje o 6 bo do pracy musze sie wyszykowac
Moze powiecie jak sie robi sposob na obraczke ? Mi w poprzedniej ciazy chinski mowil ze dzoewczynka wyszedl cjlopiec wiec niwnwierze
Weź obrączkę,która sama nosisz załóż na nitkę i zawies w palcach nad brzuchem (połoz się na płasko) i jak obrączka będzie poruszać się ruchami kolistymi to będzie chlopak ,a jak wahadłowo to dziewczynka -
M@linka wrote:Witajcie oto moje wyniki tak jak obiecałam...
1.23.01.16 hcg+B(całkowite) 71,73 mIU/ml 16 dpo progesteron 23,24 ng/ml
2. 25.01.16 hcg+B(całkowite) 147,70 mIU/ml 18 dpo progesteron 23,54 ng/ml...
Dziękuję za słowa wsparcia. Wizytę mam 02.02.16... jeśli dotrwamy do tego czasu bez @ - oby...czuję się po dzisiejszych wynikach troszeczkę spokojniejsza... już mam 2 straty za sobą wczesnych ciąż i obawy są...ale nadzieja również...
Podczytuję Was i życzę spokojnego wieczoru...
Przede wszystkim spokój i bez stresu i same dobre myśli w głowie majaM@linka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 jak już słyszę ta godzinę 4.30 to mi wspomnienia wracają bo wstawiłem tak do szkoły do technikum prawie codziennie bo miałem na 7lekcje a nie było innego autobusu strasznie to wspominam. Najgorzej że często wyłączyłam budzik przez sen...
Czekam na relacje z wizyt bo jeszcze sporo osób dzisiaj miało wizyte -
co to za jakieś magiczne sztuczki z tą obrączką ? Wróżbiarstwo stosowane?
Ja dziś byłam u lekarza. Usg zrobione. Maluszek piękny. 7 mm- ciąża tak jak pokazuje BBF i wg miesiączki wg USG 6t5d.
Serudszko bije. Ja nie słyszałam, ale lekarz słuchał i mówił, że ok. Nie powiedział z jaką częstotliwością bije.
W czwartek kolejna wizyta. Mam już mieć zrobione wyniki krwi i moczu. Tylko problem mam taki, że badania mają być na czczo, a ja nie jestem w stanie się podnieść z łóżka nim czegoś nie zjem . Później prędziutko do kuchni na jakiś gorący posiłek. I i tak zazwyczaj kończy się wymiotami z rana, ale jak nie zjem to tak mi słabo i niedobrze, że ledwo do kuchni się doczłapie a co dopiero na wycieczkę do laboratorium...
Macie jakiś sposób jak sprawnie przejść przez te badania?
Blair, M@linka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Malutka92 wrote:Weź obrączkę,która sama nosisz załóż na nitkę i zawies w palcach nad brzuchem (połoz się na płasko) i jak obrączka będzie poruszać się ruchami kolistymi to będzie chlopak ,a jak wahadłowo to dziewczynka
A dziewczynka sie urodzila . Nie wieze w toSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej wrześnióweczki! Wracam po długiej przerwie i po dzisiejszej pierwszej wizycie. Okruszek ma się dobrze, serduszko pięknie pika 24-ego jesteśmy zapisani na USG prenatalne, a kolejna wizyta 2 marca. Ja mam lekkie mdłości i wstręt do jedzenia. Ale najgorsze są drrrreszcze i ciągła senność. O ile w poprzedniej ciąży nie było problemu z drzemką, to przy półtorarocznym maluchu nie jest już tak lekko. Nie nadążam za swym brzdącem!!! Macie jakieś sposoby na senność? Kawa ani herbata nie wchodzi w grę bo mdli mnie od samego zapachu
Blair, M@linka, Sabina lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
ja wróciłam własnie od lekarza. W pt tez bylam, ale skoro mialam umowiona wizytę u innego na poniedziałek to stwierdziałam, ze nie będę jej marnować.
Lekarz wyliczył mi termin porodu na 22.09.2016.
Serce tykało:)
następna mam umówioną na 22 luty, ale chyba tak długo nie wytrzymam i pójdę znwó do poprzedniej lekarki 4-5 lutego.Blair lubi tę wiadomość
-
Ważę 61 kg - straszne. Przez rok przytyłam 7 kg.
nie mam jeść wcale słodyczy. pic 3 l wody, mogę jedną kawę, ale lepiej parzoną alob z ekspresu ciśnieniowego, rozpuszczalan to według tego Pana doktor złooo
I słuchajcie kolejny lekarz zabronił mi pic zielonej herbaty, bo ona powoduje zarastanie jakiejś zastawki w sercu dziecka. Za dużo nie dopytywałam, bo i tak jej nie lubię i nie piję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:42
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
położna poleciłą taki preparat jak prevomit. I szukałam tego w aptekach, ale nie ma. W ogóle nie ma nic na bazie imbiru. Ja imbiru samego w sobie nie lubię. Strasznie mnie drażni i jest za ostry. Ale tabletek nie mogę nigdzie dostać.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny