Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:A porowalas zawiesić obrączkę/pierścionek (który ty nosisz) na nitkę i nad brzuchem powiesić? Mi nawet z tego dziewczynka wyszła chyba za bardzo się nakrecilam na płeć piękną
-
Z objawów tylko bolesne, nabrzmiałe piersi i pobolewanie w dole brzucha jak na okres. Tak się trochę martwiłam, że nie mam żadnych mdłości czy wrażliwości na zapachy. Ale doczytałam się, że być może jest na to za wcześnie. A może w ogóle nie wystapią... Jakoś w ogóle tak ciągle się zastanawiam czy wszystko będzie w porządku. Naczytałam się za dużo....
A termin wyliczono mi na 26.09 Koniec naszego Września
Blair, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987. wrote:Z objawów tylko bolesne, nabrzmiałe piersi i pobolewanie w dole brzucha jak na okres. Tak się trochę martwiłam, że nie mam żadnych mdłości czy wrażliwości na zapachy. Ale doczytałam się, że być może jest na to za wcześnie. A może w ogóle nie wystapią... Jakoś w ogóle tak ciągle się zastanawiam czy wszystko będzie w porządku. Naczytałam się za dużo....
A termin wyliczono mi na 26.09 Koniec naszego Września
PS. Suwaczku nie musisz wklejac w każdym poście. Wejdź w ustawienia, tam społeczność i w podpisie wklej ten linkWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:47
-
To samo słyszę,cokolwiek bym nie zjadła to zaraz słyszę,ze na pewno będzie chłopczyk widać po tym co jem. Albo teksty typu: Dziewczynka odbiera urodę,a Ty z dnia na dzień jesteś coraz piękniejsza-będzie chłopiec!. Hehehe ja uparta jestem przy swoim
Sabina, Blair lubią tę wiadomość
-
Witam was dziewczyny. Udało mi się po 7 miesiącach, poprzednio poroniłam w 8 tygodniu, teraz jestem więc ostrożna z przedwczesną radością, jeszcze nie byłam u lekarza, ale testy i poziom beta wskazuje na 5 tydzień, więc wychodzi że jeżeli będzie wszystko w porządku to termin mam na 27 września ,życzę powodzenia wszystkim oczekującym.
Malutka92, Blair, Gumcia lubią tę wiadomość
Gwiazda38 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGwiazda38 wrote:Witam was dziewczyny. Udało mi się po 7 miesiącach, poprzednio poroniłam w 8 tygodniu, teraz jestem więc ostrożna z przedwczesną radością, jeszcze nie byłam u lekarza, ale testy i poziom beta wskazuje na 5 tydzień, więc wychodzi że jeżeli będzie wszystko w porządku to termin mam na 27 września ,życzę powodzenia wszystkim oczekującym.
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Tez chce takie jak wy macie tylko ja się nie odnalazłam do tej pory na tej stronie
-
Gwiazda38 wrote:Witam was dziewczyny. Udało mi się po 7 miesiącach, poprzednio poroniłam w 8 tygodniu, teraz jestem więc ostrożna z przedwczesną radością, jeszcze nie byłam u lekarza, ale testy i poziom beta wskazuje na 5 tydzień, więc wychodzi że jeżeli będzie wszystko w porządku to termin mam na 27 września ,życzę powodzenia wszystkim oczekującym.
Ostrożności nigdy za wiele mi gin powiedział,ze mam się nie martwić ale tez i nie cieszyć do 14tyg bo jeszcze wszystko może się zdarzyć (trafilam na konowala) a powiedział mi tak jak mu powiedziała,ze mam tętniaka w mózgu. Zero wsparcia od lekarza... -
nick nieaktualnySabina wrote:Mi do końca wmWiali ze będzie syn, z obrączki tez miał być syn a jest corka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:59
Sabina lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Tego się też boję że mi powie jaka płeć ja już pokupuje sukienki, wszystko różowe a potem wyjdzie ze chłopcy i co? Albo na odwrót. Haha
Hahaha to by była niespodzianką,najlepiej nie kupować nic do 6m-ca ciąży,a jak juz jest siłą wyższa to uniwersalne ubrania