Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj o 4.30 obudził mnie skurcz i zachciało mi się siku i po,moje zdziwienie miałam brązowy śluz. Kurcze nie wiem czego,po co i skąd się to wzięło. Musialam niestety iść do pracy. W pracy sprawdzalam co jakiś czas stan wkładki i było juz czysto. Co to mogło być?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumcia wrote:Dzień dobry, po pierwszym USG i ja
Jedno mnie zdziwiło - USG pokazało po wielkości pęcherzyka (CRL 6,9 mm) że to 6 tydzien i 2 dzień ( wg kalendarza ciązy na naszej stronce jestem w 4 tygodniu i 4 dniu) możliwa jest taka duża rozbieżność? Choć powiedziała mi ze USG raczej mylnie wskazuje bo gdyby to byl rzeczywście 6 tydzien to byłoby już widać zarodek (ostatni okres 24 grudnia).
Rzeczywiście dziwne to usg.
U mnie zrobiła dwa zdjęcia. Na górze z pomiarem pęcherzyka GS - 2,1cm.
na dole z zarodkiem CRL - 4,2mm. Taka wielkość odpowiada 6w2d.
u Ciebie dodatkowo pojawiła się data porodu - 17.09.2016, taka jak u mnie.
Dziwne
Przy okazji prośba o aktualizację terminuMalutka92, Blair, Sabina, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Czytalam na necie różne sposoby na sprawdzenie płci są nawet do tego specjalne kalendarzyki mi z takiego kalebdarzyka i innych metod wyszło,ze powinna być dziewczynka. Oby się sprawdziło
-
Cześć Dziewczyny Dołączam do Was! Starałam się z Mężem o Dzidziusia od paru ładnych miesięcy. Nareszcie się doczekaliśmy W środę robiłam test i były dwie kreseczki. W piątek byłam na pierwszej wizycie u Lekarza. Nie był pewnien czy USG coś wykaże (ostatni okres miałam 21.12) ale pokazał się pęcherzyk ciążaowy 0,54cm Jestem bardzo szczęśliwa Za tydzień mam zgłosić się z wynikami badań, które zlecił.
Blair, Malutka92, Sophia, Skali89, Gumcia, violett, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987. wrote:Cześć Dziewczyny Dołączam do Was! Starałam się z Mężem o Dzidziusia od paru ładnych miesięcy. Nareszcie się doczekaliśmy W środę robiłam test i były dwie kreseczki. W piątek byłam na pierwszej wizycie u Lekarza. Nie był pewnien czy USG coś wykaże (ostatni okres miałam 21.12) ale pokazał się pęcherzyk ciążaowy 0,54cm Jestem bardzo szczęśliwa Za tydzień mam zgłosić się z wynikami badań, które zlecił.
-
Kasia1987. wrote:Cześć Dziewczyny Dołączam do Was! Starałam się z Mężem o Dzidziusia od paru ładnych miesięcy. Nareszcie się doczekaliśmy W środę robiłam test i były dwie kreseczki. W piątek byłam na pierwszej wizycie u Lekarza. Nie był pewnien czy USG coś wykaże (ostatni okres miałam 21.12) ale pokazał się pęcherzyk ciążaowy 0,54cm Jestem bardzo szczęśliwa Za tydzień mam zgłosić się z wynikami badań, które zlecił.
Hej Kasiu witaj w klubie