Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987. wrote:Ja już marzę o bijącym serduszku. Na pewno jest to piękne uczucie? Wiem, że u mnie to jeszcze za wcześnie...
Jak tam reagowałyście? Zakręciła się łezka?
Za 2 tyg juz mozesz uslyszec Ja 3 dni temu sluchalam w 7t0d uczucie nie do opisania. Serduszko jak dzwon 128/min piękneBlair, iwonaw1205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987. wrote:Ja już marzę o bijącym serduszku. Na pewno jest to piękne uczucie? Wiem, że u mnie to jeszcze za wcześnie...
Jak tam reagowałyście? Zakręciła się łezka?
http://m.edziecko.pl/edziecko/1,113154,5834928,Chlopiec_czy_dziewczynka__Odgadnij_plec_dziecka.htmliwonaw1205 lubi tę wiadomość
-
Mi wszyscy mówią, że będzie 2 chłopiec i wg chińskiego kalendarza niby wychodzi chłopiec ale ja czuje no i chciałabym dziewczynkę, z synem miałam idealną cere, a teraz mam idealny koszmar co 5 sekund wychodzi mi coś nowego najgorzej jest z nosem:/
-
nick nieaktualnyMalutka92 pierwszy raz widzę taki znaczek ale też sobie zamówię.
Kasia na NFZ oficjalnie przypadają 3usg na ciążę. Ale liczą to tak że musi być usg zrobione właśnie okres ok. 12tyg(prenatalne),potem polowkowe i jeszcze po 30tyg jakieś.
Więc jak miałaś już wcześniej to i tak czekają cie jeszcze na pewno te 3 -
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Mi wszyscy mówią, że będzie 2 chłopiec i wg chińskiego kalendarza niby wychodzi chłopiec ale ja czuje no i chciałabym dziewczynkę, z synem miałam idealną cere, a teraz mam idealny koszmar co 5 sekund wychodzi mi coś nowego najgorzej jest z nosem:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 17:22
-
nick nieaktualnyAle fajnie Wam, że już serduszka widziałyście gratuluję !
Ja dzisiaj miałam w sklepie zawroty głowy, że miałam wyjść, ale jakoś wytrwałam. Kiepsko się czułam, ale zjadłam obiad i jechałam do neurologa.
Termin do gina udało mi przyśpieszyć na razie o 3 dni i wstępnie mam 12 lutego, ale może jeszcze coś się zwolni wcześniej to wskoczę.
Idę teraz odpoczywać, leżeć i czytać póki mam wolne muszę korzystaćBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny