Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:
No też uważam że cos tu jest nie tak Tymbardzije że niby ciąża jest starsza o dwa tygodnie niż ja to sobie obliczyłam i od tego co pokazuje kalendarzyk Piękne zdjęcia -
Kasia1987. wrote:Z objawów tylko bolesne, nabrzmiałe piersi i pobolewanie w dole brzucha jak na okres. Tak się trochę martwiłam, że nie mam żadnych mdłości czy wrażliwości na zapachy. Ale doczytałam się, że być może jest na to za wcześnie. A może w ogóle nie wystapią... Jakoś w ogóle tak ciągle się zastanawiam czy wszystko będzie w porządku. Naczytałam się za dużo....
A termin wyliczono mi na 26.09 Koniec naszego Września
Witaj Kasiu! Objawy mamy te same! No mi się trochę jeszcze ten węch wyostrzył -
Widzę kilka Wrześnióweczek z terminem zbliżonym do mojego
Wiecie co chodzę teraz do Lekarza prywatnie - powiedział i zapisał mi jakie badania mam zrobić do kolejnej wizyty. Nie dał mi na nie skierowania.
Czy myślicie, że jak pójde do Lekarza Rodzinnego i powiem o co chodzi, dostanę skierowanie? Jednak troszkę dużo wychodzi za ten zestawik badań Do tego samego Gnekologa jestem zapisana i na Fundusz ale dopiero na marzec....
Jak z Wami? Chodzicie prywatnie? Czy Lekarz daje Wam skierowania na badania, czy płacicie dosłownie za wszystko?
Wiadomo - fajnie jest chodzić na prywatne wizyty i nie czekać w żadnych kolejkach. Jednak troszkę to kosztuje.... -
M@linka wrote:Witajcie oto moje wyniki tak jak obiecałam...
1.23.01.16 hcg+B(całkowite) 71,73 mIU/ml 16 dpo progesteron 23,24 ng/ml
2. 25.01.16 hcg+B(całkowite) 147,70 mIU/ml 18 dpo progesteron 23,54 ng/ml...
Dziękuję za słowa wsparcia. Wizytę mam 02.02.16... jeśli dotrwamy do tego czasu bez @ - oby...czuję się po dzisiejszych wynikach troszeczkę spokojniejsza... już mam 2 straty za sobą wczesnych ciąż i obawy są...ale nadzieja również...
Podczytuję Was i życzę spokojnego wieczoru...
Malinka b.ładny przyrost! Nic sie nie martw, najgorzej jak się człowiek nakręca (coś o tym wiem). Ja miałam dziś pierwsze usg i widziałam tylko pęcherzyk, kolejne 15 stycznia (3 tygodnie czekaaaania) ale trzeba byc dobrej mysli!M@linka, pirelka lubią tę wiadomość
-
Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie wiem od czego zacząć. Jestem w ciąży! Tamte testy nie kłamały. (druga kreska bladziutka i cieniutka po kilku godzinach) Widocznie za wcześnie zrobiłam betę dlatego nic nie wyszło. (<0,01) Wrześniówki, witam się! <3<3
Dowiedziałam się oczywiście przez przypadek, więc pewnie rozumiecie moje mega pozytywne zaskoczenie. Zaraz Wam opowiem.
Ostatnią miesiączkę miałam 09.07.2014 roku. Będzie ciężko wyczytać datę porodu, ale może ktoś się podejmie. hihiGumcia, Aguś86, madiiiii, M@linka, Gosha, Blair, pirelka, Sabina lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie wiem od czego zacząć. Jestem w ciąży! Tamte testy nie kłamały. (druga kreska bladziutka i cieniutka po kilku godzinach) Widocznie za wcześnie zrobiłam betę dlatego nic nie wyszło. (<0,01) Wrześniówki, witam się! <3<3
Dowiedziałam się oczywiście przez przypadek, więc pewnie rozumiecie moje mega pozytywne zaskoczenie. Zaraz Wam opowiem.
Ostatnią miesiączkę miałam 09.07.2014 roku. Będzie ciężko wyczytać datę porodu, ale może ktoś się podejmie. hihi
09.07.2014 roku???miniaturka31, haneczka lubią tę wiadomość
-
Kasia1987. wrote:Gumcia ja też byłąm w 4w4d ciąży jak miałam moje USG. Jak pęcherzyk? Co mówił lekarz?
Pęcherzyk wskazuje dwa tygodnie starszą ciąże co jest niemożliwe Pęcherzyk 6,9 mm, kolejna wizyta z większymi szczegółami dopiero za 3 tyg - 15.02...chyba wydepcze terakotę w domu tak się będę niecierpliwić Lekarka potwierdziła że usg sie myli, bo nawet termin porodu przesuneło o dwa tyg. Mówiła że w takiej sytuacji zarodek byłby już widoczny. Ogólnie była konkretna aczkolwiek kazała pozostawić w głowie gdzieś z tyłu że różnie może to się jeszcze skończyć.. mam na siebie uwazać i dostałam duphaston 2x1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:31
-
Rozumiem ))) Ach ta nasza ciekawość A wszyscy dookołą mówią, że ciąża tak szybko mija. Że zanim sie obejrzysz to już dziewiąty miesiąc A tyle czekania od wizyty do wizyty
No to rzeczywiście jest różnica bo mój pęcherzyk miał 5,4 mm Twój prawie 7 Mam nadzieję, że moja Fasolka jest już większa
Gumcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To nie pomyłka. Urodziłam synka 9,5 mca temu i do tej pory nie mam okresu. Od 2 tygodni nie karmię piersią Jestem kwietniówką 2015. Trochę nas tu jest.
Werka, jednak nie było falstartu!Angela89, Gumcia, Aguś86, Gosha, M@linka, Blair, Sabina lubią tę wiadomość