Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nas w poprzedniej ciazy adapter uratowal to byl chyba 25 tc granica przezywalnosci, jechalam do pracy koles na pasach wjechal w moj tyl, adapter z pasami nas utrzymal inie uderzylam brzuchem o kierownice, a uderzenie konkretne bo raduo, ktorego normalnie nie dam rady wysunec wylecialo z tej szuflady
-
nick nieaktualnyszpilka wrote:Nas w poprzedniej ciazy adapter uratowal to byl chyba 25 tc granica przezywalnosci, jechalam do pracy koles na pasach wjechal w moj tyl, adapter z pasami nas utrzymal inie uderzylam brzuchem o kierownice, a uderzenie konkretne bo raduo, ktorego normalnie nie dam rady wysunec wylecialo z tej szuflady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:54
-
Dziewczyny co do becikowego to rok za jaki składa się papiery zależy od momentu składania wniosku a nie tego kiedy urodziłyśmy dziecko. My urodzimy we wrześniu rok podatkowy (czy jakos tak to sie okresla) konczy sie w listopadzie wiec do listopada bedzie sie skladac za rok 2014 a później za 2015 wiec jak ktorejs robi to roznice czy dostanie becikowe czy nie to niech albo szybko po urodzeniu składa albo czeka do czasu aż będzie się składało za 2015. To na 100% tak jest tylko musicie sprawdzić czy z poczatkiem czy z koncem listopada zmienia się ten rok bo tego nie pamiętam.
Angela89, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Miałaś naprawdę dużo szczęścia. Dobrze ze się nic poważnego nie stalo
-
Co do becikowego, to niektore gminy maja swoje dodatkowe becikowe. Maja czasami tez rozne inne dodatki niezalezne od tych ogólnopolskich. Czasami calkiem darmowe przedszkola i zlobki (poza kosztami wyzywienia) wiec warto sie zainteresowac
-
Witam się nie śmiało , Jestem w 4 ciąży , dwie 12 i 9 lat temu , 3-cia bliźniacza zakończona obumarciem obu płodów , obecnie jestem w 5 t, i 4 d.I umieram ze strachu wizytę mam 3 lutego , w poniedziałek 18.01 robiłam betę hcg w 32dc 3 dni po spodziewanej @ wynik to 197.6 mIU/ml martwię się bo trochę poniżej normy Jak to było u Was ?
kamciaelcia, Sophia, Blair lubią tę wiadomość
-
Wow dziewczyny, aż 16 stron dzisiaj! Niezły wynik. Trudno odczytać
Ja po wizycie. Wszystko jest dobrze. Ciąża rozwija się prawidłowo na tym etapie. Piękny pęcherzyk i prawidłowo umiejscowiony. Na serduszko było za wcześnie. Kolejna wizyta 10 lutego. Karta ciąży założona. Przykro patrzeć na numerek "1" przy poronieniu:(szpilka, Sabina, Blair lubią tę wiadomość
Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny