Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
esmi wrote:Hej dziewczyny
Jutro wizyta a dzisiaj koncze 26 lat ojj jak ten czas leci
Gratulacje serduszek i milego dnia
U mnie od ponad tygodnia całodzienne mdłości. Może to i lepiej, bo siedząc cały dzień w domu, pewnie z nudów pochłaniałabym takie ilości jedzenia, że wyglądałabym na 8 miesiąc.
Słyszałam, że do załatwienia becikowego jest potrzebne mnóstwo papierów, a teraz wchodząc na tą stronkę tylko się w tym utwierdziłam. Dobrze, że nie wymagają zaświadczenia od biskupa o bierzmowaniu rodziców, i pierwszego mlecznego zęba matki...
Powodzenia na wizytach -
Cześć dziewczyny:)
Esmi - najlepszego:)
Dziś nawet dobrze się czuję, ale wczoraj o 20 :30 zasnełam i obudziłam się dziś rano:) Nie wiem ale jak tylko wróce z pracy to nic mi sie nie chce tylko spac:) ale mam postanowienie, że jakiś basen albo coś musi być.
Miłego dnia:)Migoci, esmi lubią tę wiadomość
-
Esmi, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dzidziusia ja za ponad tydzień też kończę 26 lat
A mi dzisiaj po raz pierwszy zrobiło się słabo... wstałam zrobić kanapkę na śniadanie, nagle przyciemniło mi się przed oczami, zrobiło super gorąco, cała byłam mokra i aby szybko chwyciłam za krzesło i usiadłam. Kochany mąż mnie zaprowadził do łóżka, przyniósł śniadanie i przy okazji ciśnieniomierz, a tam 88/62. Fajnie, że był w domu - szkoda tylko, że urlop nam się kończy i od poniedziałku pełną parą do pracy... będzie ciężkoMigoci, esmi, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Ja też wyspana i dzisiaj powrót do pracy, ale tylko 3 dni i weekend. Mam nadzieję, że samopoczucie mi dopisze, bo nie ma nic gorszego jak zrobi się niedobrze albo słabo poza domem
Dzisiaj w nocy i nad ranem bolał mnie brzuch i krzyż jak na @. Chyba muszę kupić nospę na zapas, choć wolę zupełnie nic nie brać. Do tego ciągle śni mi się, że dostaję okresWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 10:37
-
Ja się jedynie obawiam w pracy, co jeśli zrobi mi się słabo albo niedobrze, a tak właściwie nie mam prawa opuszczać sali przez całą lekcję, a zaraz po niej muszę lecieć na dyżur... Mam nadzieję, że będę w miarę dobrze się czuła i takie dni jakie miałam w weekend koszmarne już nie wrócą... ale to chyba marzenia, żeby nie mieć już wcale mdłości i żeby nie zrobiło się już więcej słabo...
-
Esmi wszystkiego naj naj! Spokojnej ciazy przede wszystkim!
Ja dziś miałam fatalna nockę. Strasznie ciągnął mnie brzuch, przy każdym ruchu więzadła dawały w kość. Do tego miałam jeszcze wzdęcia i okropny bol jelit! Dobrze ze mamy ferie i moge sie wyspać...esmi, Migoci lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyLusia ja też boję się zwłaszcza w pracy, nie lubię robić wokoło siebie paniki i wszystkim mówić co mi jest mam nadzieję, że jakoś to będzie.
Ja jednak wciąż mam nadzieję, że nie będzie robić mi się słabo, ale na razie może jest na to za wcześnie. Mdłości też póki co nie mam, czasami mnie muli, ale tak tylko muli..nie jest mi niedobrze ani nic. -
Pirelka oby w pracy było jak najlepiej, a jak już coś ma być to niech będzie w domu... Ja nie chce jeszcze przez miesiąc nic w pracy mówić... i mam ogromną nadzieję, że sytuacja mnie nie zmusi do tego, żeby powiedzieć wcześniej.
Migoci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:
Ja dziś miałam fatalna nockę. Strasznie ciągnął mnie brzuch, przy każdym ruchu więzadła dawały w kość. Do tego miałam jeszcze wzdęcia i okropny bol jelit! Dobrze ze mamy ferie i moge sie wyspać...
Ja w ogóle nie mogłam zasnąć - tak mi duszno było, jakby ktoś mi ukradł całe powietrze z pokoju, chyba koło 2 zasnęłam i też przez brzuch miałam fatalny sen.
-
karolincia wrote:Witam się nie śmiało , Jestem w 4 ciąży , dwie 12 i 9 lat temu , 3-cia bliźniacza zakończona obumarciem obu płodów , obecnie jestem w 5 t, i 4 d.I umieram ze strachu wizytę mam 3 lutego , w poniedziałek 18.01 robiłam betę hcg w 32dc 3 dni po spodziewanej @ wynik to 197.6 mIU/ml martwię się bo trochę poniżej normy Jak to było u Was ?
Witam w klubie umierających ze strachu...dziś wyniki 3 bety - miałam już nie robić, ale moja niska beta i dobry przyrost nie dają mi spokoju...w lipcu miałam taką sytuację beta była w normie (ale poniżej średniej), przyrost dobry a skończyło się wiadomo jak... więc mój dobry przyrost nie jest dla mnie pociechą
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Jestem nowa Mam dylemat, ponieważ termin mam na początku października, ale raczej będę miała CC, więc urodzi się dzidziuś pod koniec września przyjmiecie mnie?
Z pierwszą córeczką miałam termin z @ na 7 paź, z USG na 14 paź, a wyciągnęli 1 paź
Skali89, Blair, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny