Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Blair
Proszę wpisz mnie, pierwszą wizytę mam 19 lutego
Dziękuję Kochane za miłe przyjęcie
żabka04
witaj po tej stronie
Jasne wpisze a na kiedy masz termin?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:43
Kaszka lubi tę wiadomość
-
Lusia M odezwę się z wynikami. Na razie latam co pięć minut do toalety sprawdzać czy @ nie przyszła i mierzę tempkę czy nie spadła. Brzuch czuję jak przed okresem, ale to już od 8 dni...
...Ciąża zajmuje 12 miejsce na liście najbardziej stresujących wydarzeń w życiu człowieka - w moim na pewno...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:53
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Nawet nie będę probowac wasnadrabiac bo nie dam rady:D Melduje ze u nas wszystko dobrze... Mdlosci mecza i to okrutnie ale wymiotow na szczęście nie było... Nie mogę doczekać się powrotu do domubo 11.02 wizyta:D Mam nadzieje ze u was wszystko w porządku:) Trzymajcie się kochane! -
iwonaw1205 wrote:Cześć dziewczyny
Właśnie byłam na USG i widziałam pierwszy raz serduszko maleństwa piękny widok...
Iwonka GRATULACJE!! Niech rośnie!!
M@linka, spokojnie, myśl pozytywnie! Czekamy na wyniki - które napewno będą dobre!M@linka, Kaszka lubią tę wiadomość
-
Malinka ja póki nie usłyszę serduszka to też w pełni spokojna nie będę, jak już w któryś dzień pisałam, że jak tylko poczuje śluz na majtkach to zaraz jestem w toalecie, żeby sprawdzić czy to na pewno tylko śluz... A najgorsze będą dla mnie teraz pierwsze dwa tygodnie po feriach w pracy, bo mam na zastępstwo jeszcze taką jedną klasą z którą w całej szkole sobie nikt nie radzi, po prostu tam mówi się jak do ściany, oni mają wszystkich gdzieś, rodzice ich bronią, a ja się tym przejmuję, bo pierwszy raz mam do czynienia z tym, że mnie jakaś klasa ma w poważaniu... cały semestr z nimi wytrwałam jakoś, miałam nadzieję, że koleżanka z rodzicielskiego wraca 1 lutego ale okazało się, że wraca w połowie lutego, co oznacza dla mnie jeszcze 2 tygodnie stresu i niby wiem, że powinnam wrzucić na luz - ale nie potrafię...
-
nick nieaktualny
-
M@linka wrote:Lusia - masz trudną sytuację z tą umową ale głowa do góry - najważniejsze, że z bąbelkiem ok a reszta ułoży się sama
Nie dzwoniłam i nie zadzwonie, bo już brałam dupka na hurra i też mi nie pomógł - więc jak kolejny bąbelek postanowił nas opuścić to opuści i progesteron mi nie pomoże. Mam w domu luteine i dupka (jeszcze z poprzednich razów) lecz brać nie będę bo jak ma się to skończyć to niech się szybko kończy...nabieram wprawy
szpilka - dokładnie tak jak piszesz - lecz niestety wiele szkół również ode mnie z miasta obchodzi jakoś to prawo ;/
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arleta strasznie mi przykro:( trzymaj sie kochana:*
Alinka gesty bialy śluz jest całkowicie normalny. Dopóki nie swędzi czy piecze, nie ma zapachu to sie tym nie martw:)
Ja czuje sie fatalnie. Ciśnienie 80/60. Ledwo żyje... Kawy nic nie dają.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ale mnie wczoraj senność dopadła. Zaczęłam usypiać córeczkę o 20...zasnęłam razem z nią i spałam już tak praktycznie do rana A dzisiaj w sklepie naszła mnie ochota na pączka! Mniammmm Jedyna rzecz, którą zjadłam ze smakiem w ostatnim czasie.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Hej . Podczytuje was co jakis czas jak znajde chwilke ale brak czasu na napisanie . Teraz chwile znalazlam .
Czuje sie raz dobrze raz zle . Uroki ciazy. Chodz z Nicola bylo super .
Blair pisalas o ubrankach . My mielismy i nowe i uzywane bo pozniej dostalismy takie 3-6i 6-12 msc wiec nie widze nic w tym zlego .
Co do becikowego to niewiem bo mieszkamy za granica i z naszymi dochodami nie dostali bysmy nawet zlanamego grosza a wiem ze jak sie siedzi to tez mozna skorzystac . Ale widzialam ze dziewczyny tam pisaly
Witam nowe mamusie coraz wiecej nas jest . super .
Gratuluje udanych wizyt i serduszek .
Blair kompletowalam wyprawke tak co mi w oko wpadlo to kupowalam juz od 4 msc w 7 msc mielismy juz wozek no i kupowalam reszte potrzebnych rzeczy .
Haneczka gratuluje . Moja znajoma karmiac piersia wpadla tyle ze oni nie chcieli kolejnego bo mieli juz 2 . Wiec wszystko w tych czasach mozliwe .
Ps dziewczyny poustawiajcie sobie awatarki bo cieko was odroznicBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny