Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela tak jak agatia ci wyżej pisała. 30 dni musisz szybciej złożyć wniosek o przywrócenie do pracy i wpisać datę którego masz być przywrócono do pracy musisz zrobić tak aby 1 danego mca rzucić l4 ciążowe.
Nie trzeba pracować.
Dziś pytałam sasiadki tak zrobila
Mnie sprawa nie dotyczy, ja na macierzyńskim idę na urlop i od razu na l4 -
Ja uwielbiam spać na brzuchu i na prawym boku więc póki brzuszek nie będzie przeszkadzał będę to praktykować dalej na wznak nauczyłam się spać po cesarce ale bardzo nie lubię a lewy bok jeszcze jakoś zniosę Moja torebka to też cegła w dodatku się rozlatuje mam ten minus, że wole coś dziecku kupić niż sobie, ale skoro odłożyłam dość sporo pieniążków to chyba poszukam czegoś lubię tą co mam na uczelnie bo wszystko do niej wchodzi ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arleta wrote:Blair,możesz oficjalnie mnie już skreślić z listy,bo dziś miałam zabieg..
Ale za Was dziewczyny trzymam mocno kciuki
Dla przyszłych mam którym nie należy się urlop macierzyński polecam do poczytania o "Kosiniakowym"
http://babyonline.pl/1000-zl-na-dziecko-czyli-kosiniakowe-swiadczenie-rodzinne,zasilki-i-becikowe-artykul,18939,r1.html -
Blair wrote:Rany wciągnęłam się w najstraszniejsza książkę jaka do tej pory chyba czytałam. Chirurg od Tess Gerritsen. Jest okropna ale nie da się jej przestać czytać.
Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDO SZPILKI
DZIĘKI. wszystko ok. Szymi rośnie jak na drożdzach.
Z września nici, teraz modlę się o październik... czas pokaże. Bardzo bym chciała. ..
Wszystkiego dobrego!
A to roczny Szymek. Zmienił się , nie ? Hihi!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9cbfb8e1a64.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArleta wrote:Blair,możesz oficjalnie mnie już skreślić z listy,bo dziś miałam zabieg..
Ale za Was dziewczyny trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Śliwki kochana i dużo wody.
Ja odziwo biorę te witaminy i u mnie normalnie żadnych zaparć także jestem happy. Wiem co przezywasz z córką tak miałam
A masz jeszcze ten zabarwiony śluz co wcześniej pisałaś czy to tylko jednorazowe było? -
Blair wrote:Kurcze nie fajny temat ale mam chyba zaparcie. Jakieś porady?
Na mnie super działa kefir - ostatnio nawet nie zdążyłam dopić i już musiałam skorzystać .. a takto to standardowo kapusta kiszona i pewnie ogórki kwaszone powinny pomócBlair lubi tę wiadomość