Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Jabuszka są dobre w długotrwałym powyżej 2-3dni czopki glicerynowe. Mnie też strasznie plecy zaczynają boleć i właśnie myślę o tej poduszce, ale używanej.
A co myślicie o adapterach do pasów bezpieczeństwa zakup nawet używanych powyżej 100złAnia91, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was miała przypadek, ze była chora na powiedzmy przeziębienie i chciała l4, ale nie ciążowe. Da sie tak czy z automatu wypisują B?
Coś mnie bierze i póki co mam nadzieje, ze wyleczę to imbirem i czosnkiem, ale pojawiły mi sie w głowie takie myśli.
Nie chciałabym juz zanosić zwolnienia na ciąże, bo chce poinformować w pracy po skończonym pierwszym trymestrze.
A może te ciążowe sa na dolegliwości ciążowe, a na zwykle choroby sa zwykle?
Bo w sumie jakbym złamała nogę, to z jakiej paki miałabym dostawać ciążowe? -
Blair wrote:Kurcze nie fajny temat ale mam chyba zaparcie. Jakieś porady?
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Czy któraś z Was miała przypadek, ze była chora na powiedzmy przeziębienie i chciała l4, ale nie ciążowe. Da sie tak czy z automatu wypisują B?
Coś mnie bierze i póki co mam nadzieje, ze wyleczę to imbirem i czosnkiem, ale pojawiły mi sie w głowie takie myśli.
Nie chciałabym juz zanosić zwolnienia na ciąże, bo chce poinformować w pracy po skończonym pierwszym trymestrze.
A może te ciążowe sa na dolegliwości ciążowe, a na zwykle choroby sa zwykle?
Bo w sumie jakbym złamała nogę, to z jakiej paki miałabym dostawać ciążowe?
Idziesz do rodzinnego i wypisuje ci normalne zwolnienie Ja tak dałam na samym początku przy córce Tylko że wtedy 80% pensji dostajesz i tyle -
Ania91 wrote:Jabuszka są dobre w długotrwałym powyżej 2-3dni czopki glicerynowe. Mnie też strasznie plecy zaczynają boleć i właśnie myślę o tej poduszce, ale używanej.
A co myślicie o adapterach do pasów bezpieczeństwa zakup nawet używanych powyżej 100złAnia91 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Idziesz do rodzinnego i wypisuje ci normalne zwolnienie Ja tak dałam na samym początku przy córce Tylko że wtedy 80% pensji dostajesz i tyle
Wielkie dzięki -
Angela89 wrote:Nie kupuje adaptera, na ten moment pas kładę wyżej a jak brzuch będzie większy po prostu bedę kładła do za plecy a resztą zapinała.
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:ja mam adaptery i polecam. Na razie niekoniecznie, ale w późniejszej ciąży nie wyobrażałam sobie jazdy samochodem bez nich. Nawet jak gdzieś np jechałam nie swoim samochodem to je brałam do torby i montowałam w drugim aucie. Jak będziesz jednak kupowała, to zwróć uwagę, żeby były takie bez zapięcia między nogami bo w spódnicy już z niego nie skorzystasz..
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A to nie wiedziałam, niestety dużego brzucha w poprzedniej ciąży nie doczekałam. Ale np moją mame i mojego brata który był w brzuchu uratowało to że nie byli zapięci. Różne są przypadki. Ja planuje się zapinać.
Samochodem to zapinam -
Ania91 wrote:Myślałam, że są tylko takie z zapięciami pomiędzy nogami na jakiej zasadzie działają te drugie?
-
nick nieaktualny