Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Mnie relaksują książki po pracy. Muszę skończyć chirurga a potem zabieram się za dynastie tudorow od Philippy Gregory.
I jednocześnie Szczygła. Cieżko ja uznać za lżejsza.Blair lubi tę wiadomość
-
Ja mam ogromną ochotę na kebaba czy innego hamburgera. Niestety bardzo muszę uważać na wagę i na to co jem. Jeśli pierwsze badania krwi wyjdą ok to może sobie pozwolę na jakiś mały grzeszek. Znalazłam już jedną Panią doktor która zajmuję się dietetycznymi ciążami ale nie mogę się z nią od razu umówić bo pewnie i ona będzie chciała podglądać kropka na usg, a na początku chcę sobie tego oszczędzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySophia wrote:Ja mam ogromną ochotę na kebaba czy innego hamburgera. Niestety bardzo muszę uważać na wagę i na to co jem. Jeśli pierwsze badania krwi wyjdą ok to może sobie pozwolę na jakiś mały grzeszek. Znalazłam już jedną Panią doktor która zajmuję się dietetycznymi ciążami ale nie mogę się z nią od razu umówić bo pewnie i ona będzie chciała podglądać kropka na usg, a na początku chcę sobie tego oszczędzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandri wrote:Taak wam zazdroszcze! ! ; ( ; ( Rycze od rana... Niestety dostalam @. No nic będziemy starac sie dalej. Moze wreszcie dolacze do szczęśliwych mam...
-
żabka04 wrote:ja pierwszy raz będę to pic wiec???może go polubię hihi
możesz na początek dać trochę mniej plastrów ale wydaje mi się że 4 to takie minimum, bo przecież to ma nam pomóc na mdłości i musimy poczuć ten smak. Ja daje 6 bo jak dam mniej to nie czuję w ogóle tego, że imbir piję tym bardziej gdy dodaję do niego jeszcze cytrynę
-
Sandri wrote:Taak wam zazdroszcze! ! ; ( ; ( Rycze od rana... Niestety dostalam @. No nic będziemy starac sie dalej. Moze wreszcie dolacze do szczęśliwych mam...
Oj współczuje, ale nie ma się co poddawać, pamiętaj wszystkie 3mamy kciuki, żeby w końcu się udało i żebyś w końcu dołączyła do szczęśliwych mam.
-
nick nieaktualnya ja po jutrzejszej wizycie jeżeli będzie ok i nie będzie zastrzeżeń zamierzam się zapisać na kurs Kary i Pałce ale pod warunkiem że będzie w godzinach porannych (wtedy dziecko w przedszkolu to se mogę pozwolić) to taka rozrywka żeby nie zamulać całe
8 m-cy.
A i muszę się koniecznie zapytać czy mogę już się oddać mężowi bo mój juz wyposzczony od sylwestra i mu nie staję ( śmieje się mąż hih)
Ja mam hiperinsulimie i endo kazała nie świrować z dietami jeść normalnie coś się chce ale z umiarem.
Ostatnio jej powiedziałam że zachcianki już się odzywają na śmieciowe żarcie smiała się ale mówiła że dziecko potrzebuje i można ale skromnie i nie codziennie.
Także nie zamierzam się rygorystycznie odżywiać na zachcianki śmieciowe sobie pozwolę z umiarem a o świerzych warzywach na pewno nie zapomnę
-
Little Red Fox wrote:ja sobie muszę znaleźć dobrą książkę, ale taką po której nie będę bała się wyjść do toalety w nocy, a to mam zafundowane nawet po kryminałach
ja bardzo lubię książki Guillaume Musso, zaczęłam kiedyś od powieści: Ponieważ Cię kocham i byłam pod wrażeniem. Do tego z takiej lekkiej literatury polecam Zakochać się Ceceli Ahern, nie mogłam się od niej oderwać
-
Sandri wrote:Taak wam zazdroszcze! ! ; ( ; ( Rycze od rana... Niestety dostalam @. No nic będziemy starac sie dalej. Moze wreszcie dolacze do szczęśliwych mam...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny