Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak mam zachciankę na jakieś śmieciowe żarcie to sobie mowię, ze to jednak moja zachcianka, bo mieszkaniec mojego wbrzucha chce odżywiać sie zdrowo.
A można pizzę na orkiszowej mące zrobić w domu i nie ma w niej żadnego syfu.
Tak samo jak hambuksa czy kebaba.
No i jednak mówi sie o tych 300kcal więcej w ciazy. Nie chce sie roztyc jak monstrum, bo chce szybko wrócić do biegania.
A +80kg to moje kolana mogą nie udźwignąć -
dzień dobry:)
umówiłam sobie wizytę na wtorek 2.lutego ahh wiem pisałam ale napiszę jeszcze raz a co
ostatnio wieczorami spijam wodę z ogórków kiszonych
mam fazę na roszponkę, pomidorki koktajlowe, mozarellę z sosem sałatkowym nie mam jako takich mdłości ale za to z sił opadam szybko ;/
brzuch mi wywaliło.....
zdecydowanie szybciej niż w 2 ciąży......pewnie to oznacza że niedługo zaczną się domyślać z otoczenia;)
wczoraj byliśmy a aqua parku w Krakowie a potem wstąpiliśmy do KFCBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blair wrote:Robotka a ty z Krakowa?
wiecie co ja dzisiaj ugotowałam? boshe.....
miała być ogórkowa....
ale zabrakło mi marchewki, pietruszki.....
woda, nóżka ogórki kiszone, ziemniaki....i jogurtu naturalnego do zabielenia mi brakło....
wyszła zupa jak w Auschwitz.....
ale....wpałaszowałam pół gara
w tej ciąży zupełnie nie mam ręki do gotowaniaSabina, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo napar z imbiru działanie ma krótkie oszzzz wypiłam daszkiem pół szklanki coca coli ale pyszna była omniam.
Teraz zrobiłam kolacje mężowi ser biały że śmietana i szczypiorkiem hmmmm zanim dojedzie to nie będzie bo już wcinam ale czuję jak mi rosnie -
Cześć dziewczyny!! Dawno mnie tu nie było, ale nie mam siły na komputer ani inne cuda techniki, niestety mdłości i codzienne wymioty mnie dobijają. Czasem stosuje czopki, które dostałam od lekarki, to jakoś funkcjonuję. Oby to wszystko minęło ok.12tyg.
Byłam u lekarza w poniedziałek... mam w brzuszku "misia haribo" jak to Pani Doktor ładnie powiedziała hihi cudnie nam się pokazał do zdjęcia i widać takiego okruszka małego i rączki, nóżki - powstają dopiero ,dlatego haribo
Słuchaliśmy znowu serduszka, karta ciąży wypisana z wynikami wszelkich badań i na szczęście wszystko wyszło SUPER A już się bałam przez te wymioty i tą męczarnie co przeżywam.
Termin mi się lekko przesunął na 08.09.
p.s. na mnie niestety ten imbir nie działaBlair, Sabina, haneczka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Cześć dziewczyny!! Dawno mnie tu nie było, ale nie mam siły na komputer ani inne cuda techniki, niestety mdłości i codzienne wymioty mnie dobijają. Czasem stosuje czopki, które dostałam od lekarki, to jakoś funkcjonuję. Oby to wszystko minęło ok.12tyg.
Byłam u lekarza w poniedziałek... mam w brzuszku "misia haribo" jak to Pani Doktor ładnie powiedziała hihi cudnie nam się pokazał do zdjęcia i widać takiego okruszka małego i rączki, nóżki - powstają dopiero ,dlatego haribo
Słuchaliśmy znowu serduszka, karta ciąży wypisana z wynikami wszelkich badań i na szczęście wszystko wyszło SUPER A już się bałam przez te wymioty i tą męczarnie co przeżywam.
p.s. na mnie niestety ten imbir nie działa
Super ze haribo rośnie hahaha
Współczuję tych dolegliwości aż się boję co to ja będę przeżywać u mnie się chyba rozkręca masakra
Zdrówka i szybko wracaj do normalnościJudy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonaw1205 wrote:Ciężko ogarnąć te wszystkie wpisy
Juz chyba godzinę siedzę i czytam, tak się wkręciłam
Ja już dzisiaj w domku, w końcu zjem jakaś porządną kolacje, bo te szpitalne to straszne były... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJudy wrote:Cześć dziewczyny!! Dawno mnie tu nie było, ale nie mam siły na komputer ani inne cuda techniki, niestety mdłości i codzienne wymioty mnie dobijają. Czasem stosuje czopki, które dostałam od lekarki, to jakoś funkcjonuję. Oby to wszystko minęło ok.12tyg.
p.s. na mnie niestety ten imbir nie działaJudy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny