Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArleta wrote:Blair,możesz oficjalnie mnie już skreślić z listy,bo dziś miałam zabieg..
Ale za Was dziewczyny trzymam mocno kciukiArleta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair tak a co napisałam inaczej?????
Lusia chciałam iść rano jak dziecko bdzie w przedszkolu a córka jak zwykle wie kiedy chorowac jak matka ma lekarza hihi nie jestem umówiona na konkretną godzinę z lekarzem bo kazał wpaść za darmo
Poczekam aż mąż się wyśpi po nocce i pojade myslę ze około 12 powinnam być u lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedziałam mężowi że jeśli ulegnie nadchodzącej modzie dla facetów to rozwód murowany.
http://natemat.pl/169467,drwale-do-lasu-rok-2016-bedzie-nalezal-do-krolewiczow-w-aksamitach
Moje oczy płoną po obejrzeniu tych zdjęć
Ja kocham jak facet ma duży zarost, brodęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 17:24
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Blair tak a co napisałam inaczej?????
Lusia chciałam iść rano jak dziecko bdzie w przedszkolu a córka jak zwykle wie kiedy chorowac jak matka ma lekarza hihi nie jestem umówiona na konkretną godzinę z lekarzem bo kazał wpaść za darmo
Poczekam aż mąż się wyśpi po nocce i pojade myslę ze około 12 powinnam być u lekarza.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Powiedziałam mężowi że jeśli ulegnie nadchodzącej modzie dla facetów to rozwód murowany.
http://natemat.pl/169467,drwale-do-lasu-rok-2016-bedzie-nalezal-do-krolewiczow-w-aksamitach
Moje oczy płoną po obejrzeniu tych zdjęć
Ja kocham jak facet ma duży zarost, brodęBlair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój czasami brodę ma czasem mu marudzę, że mnie drapie i dzisiaj nie będzie zbliżeń chyba że się ogoli to bywa, że pobiegnie do łazienki i to zrobi lubię go w brodzie/większym zaroście ale przy zbliżeniach zdecydowanie wole jak jej nie ma.
Żabka super, że pomogło