Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaneczka ja ci dam!!!!!!
Ja się nikt nie cieszy?
Te obecne pewnie że się cieszą a tych co nie ma to pewnie potem będą się cieszyć
ja się staram tu z wami pisać ale biegam co chwile do wc z powodu biegunki jeżeli moge to nazwać.
Ale stres przed pierwsza randka takiego nie miałam
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Witam się po całej nocy z bólami podbrzusza i głupich snach. Oczywiście śniły mi się testy, laboratorium itp.
Mam wynik drugiej bety 9651. Pierwsza była 4676. Równo 48h odstęp i przyrost 106,4% . Wg kalkulatora jest w normie dla 22 i 24 dni po owulacji i wynik trochę powyżej średniej, ale do maksa jeszcze daleko. No to chyba czas uwierzyć w tę ciążę!
Na pewno będę spokojniejsza przed usg 04.02
Miłego dnia i pozytywnych wyników bety i usg Paniom życzę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Witam się po całej nocy z bólami podbrzusza i głupich snach. Oczywiście śniły mi się testy, laboratorium itp.
Mam wynik drugiej bety 9651. Pierwsza była 4676. Równo 48h odstęp i przyrost 106,4% . Wg kalkulatora jest w normie dla 22 i 24 dni po owulacji i wynik trochę powyżej średniej, ale do maksa jeszcze daleko. No to chyba czas uwierzyć w tę ciążę!
Na pewno będę spokojniejsza przed usg 04.02
Miłego dnia i pozytywnych wyników bety i usg Paniom życzę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka, dziękuję. I nie stresuj się, będzie dobrze. Swoją drogą ja też miałam ostatnio biegunki i już myślałam, że mam nietolerancję laktozy (często towarzyszy nietol. glutenu, którą mam), ale to pewnie ciąża.
Kwietniówki 2015 wyprodukowały 102434 wpisów!!! Jak dotąd nie widziałam tylu odpowiedzi w żadnym wątku. Ale wszystko przed nami Pamiętajcie, forum to nie tylko pisanie, forum to styl bycia.
Blair, Angela dzię-ku-ję! :* Angela, skoro wiedziałaś, to czemu mi nie powiedziałaś?żabka04, Blair, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Żabka, dziękuję. I nie stresuj się, będzie dobrze. Swoją drogą ja też miałam ostatnio biegunki i już myślałam, że mam nietolerancję laktozy (często towarzyszy nietol. glutenu, którą mam), ale to pewnie ciąża.
Kwietniówki 2015 wyprodukowały 102434 wpisów!!! Jak dotąd nie widziałam tylu odpowiedzi w żadnym wątku. Ale wszystko przed nami Pamiętajcie, forum to nie tylko pisanie, forum to styl bycia.
Blair, Angela dzię-ku-ję! :* Angela, skoro wiedziałaś, to czemu mi nie powiedziałaś?