Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Pięknie ci ta beta urosła
Teraz już je ma co się denerwować trzeba uwierzyć w ciąże i na siebie kochana uważać przede wszystkim nie dźwigać!!!
Będzie dobrze aby wytrwać do usg hihi
Nie dźwigać? Dobre! Mój "dzidziuś" waży przeszło 10 kg! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair wrote:Ja się przyznam bez bicia że już jestem uzależniona od forum
Hahaha
Ja też
Mąż warczy na mnie ze wiecznie siedzę z prostokacikiem czyt. Telefonem i w świecie wirtualnym.
Ja już pod gabinetem jeszcze jedna osoba przede mnąBlair, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się dzisiaj Czytałam wczoraj o Waszych mdłościach i wymiotach, u mnie na szczęście zatrzymało się na lekkich mdłościach, nie wiem, czy to się jeszcze rozkręci, ale jak Was tak mocno męczy i nic nie pomaga to może warto wybrać się do lekarza, ponoć dają coś, co je zatrzymuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ecencia, na pewno będzie piękny przyrost. Czekam na info od Ciebie!
Was też tak brzuchy pobolewają? Już nie pamiętam jak to było w 1. ciąży. Całą noc mnie muliło podbrzusze.
Zapomniałam powiedzieć, że mam też wyniki TSH=0,745 i FT4= 1,34. TSH bliżej dolnej granicy, ale w poprzedniej ciąży miałam podobnie. FT4 jak najbardziej w normie, więc pewnie zostanę przy Euthyroxie 137. -
nick nieaktualny
-
Haneczka gratuluje bety!
Ja znowu nocka do kitu! Cała noc ciągnie mnie ten cholerny brzuch! Nie ma pozycji w której czułabym ulgę. Trochę mi lżej bo widzę ze Wy tez narzekacie na brzuszki. Moze to normalne... Dobrze ze jutro idę do gina bo juz głupie myśli mam....haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
dzień dobry:)
mój dzieć się nie chce dziś odłożyć do spania WTF?
Haneczka miło Cię tu widzieć powiedz mi w skrócie jak to u Ciebie się potoczyło? bo na kwietniówkach widziałam że w pewnym momencie straciłaś nadzieję a tu proszę gratuluję przyrostu bety:)
Anulka ja tak miałam w poprzedniej ciąży, czułam się fatalnie w sypialni, dopiero kompletne przemalowanie jej oraz zakup nowych mebli mi pomógł
a mi się wydaje że spokojnie pobijemy kwietniówki choćby z racji ilości osób i postów dziennych już na tym etapie;)
Anulka01, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Trzymam kciuki za wizytujące i witam nowe mamusie.
Pozytywnej energii ta ja raczej nie sprzedam, miałam paskudną noc.
Nie mogłam zasnąć bo moje cycki sobie odpuściły i zrobiły się takie nieciążowe więc schizy murowane. Rano zawiozłam młodego na przystanek bo zaspał, wróciłam i położyłam się jeszcze na chwilę i przyśniło mi się, że poroniłam. Wiecie jakie teraz są realistyczne te sny i na dodatek obudził mnie telefon siostry z informacją, że zmarła jej teściowa, normalnie ranek do dupy. Z tego wszystkiego chyba jutro pojadę do gina na nfz bo nie doczekam następnego czwartku.....eh. -
Robotka1 wrote:dzień dobry:)
mój dzieć się nie chce dziś odłożyć do spania WTF?
Haneczka miło Cię tu widzieć powiedz mi w skrócie jak to u Ciebie się potoczyło? bo na kwietniówkach widziałam że w pewnym momencie straciłaś nadzieję a tu proszę gratuluję przyrostu bety:)
Anulka ja tak miałam w poprzedniej ciąży, czułam się fatalnie w sypialni, dopiero kompletne przemalowanie jej oraz zakup nowych mebli mi pomógł
a mi się wydaje że spokojnie pobijemy kwietniówki choćby z racji ilości osób i postów dziennych już na tym etapie;)Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnykarolincia wrote:Witam odebrałam wczorajszy wynik bety hcg 12641mIU/ml 9 dni temu było 197mIU/ml .Odetchnęłam z ulgą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:29
-
nick nieaktualny