Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam mamusie i Wasze fasoleczki, zagladnelam tu,ponieważ jestem lutowa mamusia 2015,a jedna z nas w tej chwili jest wrzesnioweczka.
Życzę Wam wszystkim lekkiej ciąży i samych słonecznych dni, pozdrawiamTiktik, ggohaa, Blair, żabka04, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja właśnie ogarniam dziecko do przedszkola. Nie śpię już od 6 a poszłam spać o 23
Mam ogromnego stresa przed wizytą!!!!!
Już byłam w ubikacji i mam wrażenie że pójdę jeszcze hihi
Do 12 dam znać
Miłego dnia
I udanych wizyt:-)haneczka, szpilka, Kornelia85, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Ciesze sie z Waszych wszystkich pozytywnych wizyt i trzymam kciuki za dziewczyny dzisiaj wizytujace! ja rano czuje sie juz lepiej, mam wiecej sily, ale wieczory sa ciezkie...
Wczoraj robilam badania-dzisiaj odbieram wyniki- trzymajcie kciuki:)
I milego dnia wszystkim!Blair, haneczka, żabka04, szpilka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, ja dziś nieprzytomna, spać w nocy nie mogłam, usnęłam chyba ok 2, w pracy tak nieprzyjemnie przez jednego klienta, a na dodatek złapał mnie dół, że męża w domu cały dzień nie ma, bo pracuje ostatnio więcej i byłam w bardzo podłym nastroju...
do toalety chodzę co 10 minut i nie wiem czy to przez ciążę czy przez te nerwy... -
Witam się po całej nocy z bólami podbrzusza i głupich snach. Oczywiście śniły mi się testy, laboratorium itp.
Mam wynik drugiej bety 9651. Pierwsza była 4676. Równo 48h odstęp i przyrost 106,4% . Wg kalkulatora jest w normie dla 22 i 24 dni po owulacji i wynik trochę powyżej średniej, ale do maksa jeszcze daleko. No to chyba czas uwierzyć w tę ciążę!
Na pewno będę spokojniejsza przed usg 04.02
Miłego dnia i pozytywnych wyników bety i usg Paniom życzę!żabka04, Kaszka, Blair, Angela89, stardust87, Robotka1, Kornelia85, Sabina, Gumcia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Próbowałam nadrobić ale nie dam rady Piszecie dużo (pewnie takim tempem pobijemy wątek kwietniówek2015 ) Nie odniosę się do niczego bo nie pamiętam:(
Fajnie że jest nas tak dużo Jutro może będę miała lepszy dzień
Będzie trudno pobić ten wynikAguś86 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Olisia! To musiał być słodki widok
Magdziulla, żabka, udanego widzenia z haribkami życzę.
Blair, ale wyrwałaś do przodu z tym 10 tyg. Gratulacje! Ja daleko w tyle. Pomyśleć, że dzieci urodzą się w tym samym miesiącu, a teraz jedne mają już rączki nóżki i serduszka, a inne nawet się nie pokazały.
Broszka, ecencja - trzymam kciuki za wyniki bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 08:15
żabka04, Blair lubią tę wiadomość