Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Dziewczyny, strasznie się zrobiłam marudna w tej ciąży. Mam pytanie do Was odnośnie podłużnego pęcherzyka ciążowego? Któraś z Was też ma taki rozciągnięty kształt pęcherzyka i mimo to wszystko rozwija się prawidłowo?
U mnie wszytko ładnie, tak jak pisałam, tylko ten kształt pęcherzyka jest nie okrągły tylko mocno rozciągnięty, ale owalny. Lekarz nic nie mówił, ale w necie są straszne rzeczy napisane. Internet powinni zamknąć! Albo ciężarnym zabronić czytać.
Ha! Ja mam tak samo! Gina nic na ten temat nie powiedziała a ja sie bałam zapytać- taka głupia jestem:) nikomu nawet zdjecia nie pokazuje żeby a nóż ktoś o to nie zapytał. A mój pęcherzyk wyglada jak banan:)
A masz moze tylozgiecie macicy? Bo ja mam i czasami to moze byc przyczyną. Ja internetu nawet pod tym katem nie przeglądam, bo domyślam sie co tam mogą pisać... Moja ginka była bardzo zadowolona z obrazu usg i tego sie trzymam.haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyDzień dobry
My z córką się dopiero obudziłysmy:-)
Oczywiście miałam sny zakład pracy mi się śnił przebieralam warzywa niektóre zepsute:-(
I kot czarno-biały śpiący na łóżku mi się jeszcze śnił
No nic trzeba jakieś śniadanko ogarnąć
Miniaturka na wizycie byłam 28.01
Miłego dnia:-) -
nick nieaktualnyJa wstałam kilka minut temu, wieczorem przez ten wiatr prąd nam zerwało, ale na szczęście cywilizacja wróciła a że nie miałam nic do roboty w tych ciemnościach poszłam wcześniej wstać, pogoda wstrętna, ale już się napaliłam na tą wycieczkę, że chcę jechać i koniec kropka! Jest tu ktoś z Katowic? gdzie można dobrze i niedrogo zjeść?
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj dobrze spałam o dziwo tyle ze o 6 pobudka no ale cóż bynajmniej przespalam bez przebudzenia noc a to ostatnio zdarza sie nieczęsto.Little red Fox jaka wycieczkę dzis planujecie? Ja tak jak pisałam turnee po galerii handlowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 09:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja będę musiała tylko uważać żeby nie zostawić w ikei za dużo pieniędzy
my dzisiaj mamy w planie pooglądać meble voxa, bo takie mamy w sypialni po poprzednich lokatorach i trzeba będzie jakąś komode dokupić dla bobasa
Trzymam kciuki za udane zakupy