Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja też dziś miałam wizytę, dziecię ma 20,5 mm, wszystko jest dobrze, serce bije jak szalone
Ciąża wg OM 9+0 a wg usg 8+5 więc tylko 2 dni różnicy.
Dziś dzień bez mdłości w końcu, mam przypływ energiiBlair, haneczka, Sabina, Cordy, Ewelina.Irl, stardust87, żabka04, Kourtney lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Cieszmy sie kazdym dniem kazdym żygiem pryszczem a nawet hemoroidem na co jeszcze przyjdzie pora!
Proszę o zakończenie stękań i kwękań to cud się dzieje i nie o nas się tu rozchodzi od teraz jesteśmy dla ! Gratuluje pozytywów dnia i bardzo sie cieszę z Was wszystkich.
Zanim nastękaciepomyślcie jak radosny jest do tego powód:)
A jak sie komuś nudzi i doagnozuje googlami polecam księge imion, wirtualną aranżacje pokoiku/kąciku, czytanoe o zdrowej diecie a nawet pisanie planu porodu!
Serdecznie niezłośliwie pozdrawiam i kopam Was w 4 litery na ogarnięcie
Pozdrawiam Was nie zlośliwie ale kop w dupe sie należyBlair, Pauka, haneczka, żabka04, Kornelia85, Gumcia, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Oooooo dziewczyny ja nie chcę większych bo utne!!!!!!!
Miałam b urodziłam córkę mam d więc nie chcę ee hahahahaha
Oddam te rozmiary niech wam rosną!
Teraz mam E i nie chce myśleć jakie mi urosną. Już ss wielkie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair
Cudownie!!! Kamień z serca co? Teraz ciesz się ciążą i swoimi rosnącymi Bąbelkami
Ja sama nie wiem na co mam ochotę, ale lody bym zjadła
Kochane wiecie coś na temat, jak się wraca z urlopu wychowawczego do pracy (będąc w ciąży) i idzie się od razu na L4? I do końca ciąży jesteś na zwolnieniu płatnym, i siedzisz z dzieckiem w domku, później normalnie macierzyński, zaległy urlop. Podobno tak można... moja koleżanka tak zrobiła 2 razyTeraz właśnie jest na 3 macierzyńskim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:00
Blair lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Jestem. Nie wierzę. Brak mi słów.
Pojechałam do swojego gina i tym razem weszłam od razu do jego gabinetu a nie rozmawiałam jak wczoraj z recepcjonistka... Nakreslilam mu sytuację i od razu się mną zajął.
Okazało się że oba serduszka pięknie biją !!! Jest co prawda 1mm różnicy ale to nic nie znaczy. Wszystko jest w najlepszym porządku. Pięknie sobie rosną.
Gin powiedział że on uważa że takie jednorazowe plamienke może być od. Bo dzisiaj już nic nie plamie.
Pomylka lekarza, kiepski sprzęt to powód przez który wylalam morze łez od wczoraj. Pojechałam jeszcze do tego gina co mnie wczoraj badał i powiedziałam mu ze są dwa serduszka... Strasznie mnie przepraszal
A mój gin wszystko dokładnie na spokojnie pooglądać i nawet nie chciał wziąć pieniędzy za wizytę.
❤❤ buziakiKornelia85, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Blair
Cudownie!!! Kamień z serca co? Teraz ciesz się ciążą i swoimi rosnącymi Bąbelkami
Ja sama nie wiem na co mam ochotę, ale lody bym zjadła
Kochane wiecie coś na temat, jak się wraca z urlopu wychowawczego do pracy (będąc w ciąży) i idzie się od razu na L4? I do końca ciąży jesteś na zwolnieniu płatnym, i siedzisz z dzieckiem w domku, później normalnie macierzyński, zaległy urlop. Podobno tak można... moja koleżanka tak zrobiła 2 razyTeraz właśnie jest na 3 macierzyńskim
hej moja kolezanka tak miala, po macierzynskim automatycznie poszla na urlop zalegly tak wiec zostala przywrocona do pracy... i po ok 2 tyg przyniosla l4fajnie jej się udało
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm
Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
Blair, Gumcia, haneczka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
Jak wspomniałam wcześniej od zeszłej środy tkwię w szpitalu.
Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.
Czy któraś z Was miała już mierzone tętno u malucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:19
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
podczytuje Was od kilku dni, ale jeszcze nie mialam okazji sie odezwac.
Ale dzis ze wzgledu na CUDOWNY obrot sprawy u Blair postanowilam wyjsc z cieniaBLAIR CUDOWNIE, WSPANIALE wiesci. Czekalam caly dzien na informacje od Ciebie, tak bardzo nie chcialam, zeby cos sie wydarzylo i zeby to byla prawda.
Spokojnych ciaz Wam wszystkim zyczeBlair, M@linka, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 serce w tak wczesnej ciazy nie moze tak szybko bic po prawdopodobnie dopiero pojawilo sie wczoraj/przedwczoraj.
Serce bije ok 140 uderzen na minute dopiero od polowy 7 tygodnia/ czasami dopiero w 8. Nie wiem czemu lekarz Ci to powiedzial