Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja też dziś miałam wizytę, dziecię ma 20,5 mm, wszystko jest dobrze, serce bije jak szalone
Ciąża wg OM 9+0 a wg usg 8+5 więc tylko 2 dni różnicy.
Dziś dzień bez mdłości w końcu, mam przypływ energiiBlair, haneczka, Sabina, Cordy, Ewelina.Irl, stardust87, żabka04, Kourtney lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Cieszmy sie kazdym dniem kazdym żygiem pryszczem a nawet hemoroidem na co jeszcze przyjdzie pora!
Proszę o zakończenie stękań i kwękań to cud się dzieje i nie o nas się tu rozchodzi od teraz jesteśmy dla ! Gratuluje pozytywów dnia i bardzo sie cieszę z Was wszystkich.
Zanim nastękacie pomyślcie jak radosny jest do tego powód:)
A jak sie komuś nudzi i doagnozuje googlami polecam księge imion, wirtualną aranżacje pokoiku/kąciku, czytanoe o zdrowej diecie a nawet pisanie planu porodu!
Serdecznie niezłośliwie pozdrawiam i kopam Was w 4 litery na ogarnięcie
Pozdrawiam Was nie zlośliwie ale kop w dupe sie należyBlair, Pauka, haneczka, żabka04, Kornelia85, Gumcia, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Oooooo dziewczyny ja nie chcę większych bo utne!!!!!!!
Miałam b urodziłam córkę mam d więc nie chcę ee hahahahaha
Oddam te rozmiary niech wam rosną!
Teraz mam E i nie chce myśleć jakie mi urosną. Już ss wielkie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlair
Cudownie!!! Kamień z serca co? Teraz ciesz się ciążą i swoimi rosnącymi Bąbelkami
Ja sama nie wiem na co mam ochotę, ale lody bym zjadła
Kochane wiecie coś na temat, jak się wraca z urlopu wychowawczego do pracy (będąc w ciąży) i idzie się od razu na L4? I do końca ciąży jesteś na zwolnieniu płatnym, i siedzisz z dzieckiem w domku, później normalnie macierzyński, zaległy urlop. Podobno tak można... moja koleżanka tak zrobiła 2 razy Teraz właśnie jest na 3 macierzyńskim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:00
Blair lubi tę wiadomość
-
Blair wrote:Jestem. Nie wierzę. Brak mi słów.
Pojechałam do swojego gina i tym razem weszłam od razu do jego gabinetu a nie rozmawiałam jak wczoraj z recepcjonistka... Nakreslilam mu sytuację i od razu się mną zajął.
Okazało się że oba serduszka pięknie biją !!! Jest co prawda 1mm różnicy ale to nic nie znaczy. Wszystko jest w najlepszym porządku. Pięknie sobie rosną.
Gin powiedział że on uważa że takie jednorazowe plamienke może być od . Bo dzisiaj już nic nie plamie.
Pomylka lekarza, kiepski sprzęt to powód przez który wylalam morze łez od wczoraj. Pojechałam jeszcze do tego gina co mnie wczoraj badał i powiedziałam mu ze są dwa serduszka... Strasznie mnie przepraszal
A mój gin wszystko dokładnie na spokojnie pooglądać i nawet nie chciał wziąć pieniędzy za wizytę.
❤❤ buziakiKornelia85, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Blair
Cudownie!!! Kamień z serca co? Teraz ciesz się ciążą i swoimi rosnącymi Bąbelkami
Ja sama nie wiem na co mam ochotę, ale lody bym zjadła
Kochane wiecie coś na temat, jak się wraca z urlopu wychowawczego do pracy (będąc w ciąży) i idzie się od razu na L4? I do końca ciąży jesteś na zwolnieniu płatnym, i siedzisz z dzieckiem w domku, później normalnie macierzyński, zaległy urlop. Podobno tak można... moja koleżanka tak zrobiła 2 razy Teraz właśnie jest na 3 macierzyńskim
hej moja kolezanka tak miala, po macierzynskim automatycznie poszla na urlop zalegly tak wiec zostala przywrocona do pracy... i po ok 2 tyg przyniosla l4 fajnie jej się udało
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, mogę się przyłączyć? !8 stycznia zrobiłam test na którym pokazały się dwie kreseczki. To był nasz 4 cykl starań. Byłam już na pierwszej wizycie i nasza kropeczka miała 4mm Serduszka jeszcze nie było, ale gin powiedziała żeby się nie martwić bo było jeszcze za wcześnie. Następną wizytę mam 15 lutego, już odliczamy z Tż dni. Tp z ostatniej @ około 29 września
Blair, Gumcia, haneczka, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. Dziś miałam kolejne usg, w związku z faktem moich plamień i bóli brzucha.
Jak wspomniałam wcześniej od zeszłej środy tkwię w szpitalu.
Wracając: jestem dokładnie w 5tyg i 5 dniu. Zobaczyłam dziś serduszko. Jednak lekarz mnie znowu zmartwił i tym oto sposobem zostawili mnie na dłużej.
Serduszko dzidziusia bije 96 uderzeń/min. Powiedział, że to zdecydowanie za mało, powinno bić ok. 140.
Czy któraś z Was miała już mierzone tętno u malucha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:19
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
podczytuje Was od kilku dni, ale jeszcze nie mialam okazji sie odezwac.
Ale dzis ze wzgledu na CUDOWNY obrot sprawy u Blair postanowilam wyjsc z cienia BLAIR CUDOWNIE, WSPANIALE wiesci. Czekalam caly dzien na informacje od Ciebie, tak bardzo nie chcialam, zeby cos sie wydarzylo i zeby to byla prawda.
Spokojnych ciaz Wam wszystkim zyczeBlair, M@linka, Gumcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTolaiOla2008 serce w tak wczesnej ciazy nie moze tak szybko bic po prawdopodobnie dopiero pojawilo sie wczoraj/przedwczoraj.
Serce bije ok 140 uderzen na minute dopiero od polowy 7 tygodnia/ czasami dopiero w 8. Nie wiem czemu lekarz Ci to powiedzial