Wrześniowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:I podobno- tak mowila ta kolezanka przy takiej ciazy jest 75% szans, ze beda dziewczynki. Wazne zeby byly zdrowe
tak to marzenie mojego męża to 75% uspokoiło go gdy dowiedział sie o podwójnym szczęsciu:DAguś86, Gosia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle ja właśnie to samo zrobiłam wstawiłem pranie, te warzywa na sałatkę poskładać pranie i tak syf na chacie i tak.
Jestem do niczego.
Mąż się zebrał i ogarnął kuchnie tyle dobrego oczywiście za dziubasa ahhhh faceci kobieta źle się czuję a oni jeszcze ja przekupuja i mają wymagania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam dziś u ortopedy po kartoteke mojego leczenia do tego zusu
Podeszła do niego mówi że mam się nie martwić bo nigdzie nie jadę!
Pyta mnie po co tam pojedziesz? Ja mówię że na komisje! A on do mnie zrób ksero karty leczenia bo leczenie jest zakończone, l4 miałaś do 31.01 a wezwanie jest na 12.02 to po co??? Napisz do nich oświadczenie że leczenie zakończone i załączniku ksero karty leczenia. Teraz jesteś w ciąży jesteś chroniona i nie mogą Ci nie zrobić! A yeraz do domu i odpoczywać zdrówka! Zamknął drzwi hahahah
Była któraś z was w takiej sytuacji nie wiem co zrobić. zrobić tak jak lekarza mówi czy jechać tam?
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04- jeszcze urosną a co do ZUS - lekarz ma rację - teraz mogą Ci tralalala
Little Red Fox - u mnie przy pierwszej ciąży rozmiar zwiększył się do C a po 11 miesiącach karmienia zmniejszył się do rozmiaru sprzed ciąży ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:35
-
nick nieaktualnyAle oni nie wiedzą że ja w ciąży bo ciążowe l4 mam od dzisiaj.
Tak sobie pomyślałam po co mam mówić o ciąży jak im chodzi o l4 wystawione od 18.01-31.01 a komisja 12.01.
Porabani są nie wiem może zadzwonić do zus i zapytać się czy tak jak lekarz mówi mogę zrobić? Co mogą mi zrobić i chcieć ode mnie? Przecież nie cofna mi l4 a kasę już mi zapłacą 10.02 (wypłata) więc po co ja tam? A gin wystawił zaświadczenie ze ja w ciąży i wysokiego zagrożenia jakby mnie malował zus to mam pokazac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ddebrałam wyniki hcg z rana, chyba jest ok?
I pobranie - 27.01.2015 godz. 10:00 wynik 60,4
II pobranie - 01.02.2015 godz 09:00 wynik 847,1 (w piątek niestety nie mogłam pójść)
Przy okazji - znacie może jakiegoś dobrego ginekologa któy przyjmuje w medicaverze? Zastanawiam się nad wykupieniem u nich ubezpieczenia medycznego (jako jedyni w Warszawie nie mają okresu karencji w przypadku ciąży) Wydaje mi się że będzie taniej bo płacę 200 zł miesięcznie za wszystko. Co sądzicie?żabka04, haneczka, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny